Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 16 June 2012

Irma Hasmie & Reza Syah Ameer Dato' Radzuan nikah 29 Jun ini

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tempek gambar Irma Hasmie besar-besar, suka tengok dia sekarang cantik dengan imej bertudung. Sudah hampir setahun imej ini dikekalkan oleh Irma Hasmie. I like!! Kalau tengok Astro Oasis atau Al-Hijrah selalu jumpa Irma dalam Prog rancangan tersebut. terbaik! Actualy nak cerita tentang Irma yang bakal Nikah pada 29 Jun ini di kediaman Irma. Shida ucapkan tahniah pada Irma dan Reza. Lepas ni Irma dah tamatkan zaman solonya dan kehidupan juga lebih mencabar. Kita sama-sama doakan yang terbaik buat Irma.
kad-kad jemputan juga telah siap diedar. Ada yang dapat tak kawan-kawan blogger? hehee :)
cerita penuh tentang irma dan reza klik sini >> irma dan reza murai.com




22 comments:

  1. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada Irma Hasmie dan bakal suaminya :D hee. Semakin hari semakin cantik ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah buat irma dan bakal suami..irma cantik! suka gak tgk..

    ReplyDelete
  4. Dari dulu mmg suka tgk Irma ni bila dia dah pakai tudung bertambah cntk :)

    ReplyDelete
  5. Simple je kad kawen dia. Like!!!!

    ReplyDelete
  6. fokus kt nama dato' radzuan tu, hikk...

    ReplyDelete
  7. Setuju! Irma sangat cantik dengan imej bertudung macam ni.. Tak sabar nak tengok gambar2 masa majlis pernikahan & resepsi Irma.. Mesti lawa.. =)

    ReplyDelete
  8. Ye,suke gak tengok irma skang.tahniah untuk irma dan bakal suami.moga urusan mereka dipermudahkan.

    ReplyDelete
  9. sukanya tgk irma..dah la cantik baju dia...xsabar pula nk tgk hri pnikahan dia.. =)

    ReplyDelete
  10. BERSERI2 WAJAH DIA KAN..BGSLAH DAH NAK KAWEN..^_^

    ReplyDelete
  11. mereka memang serasi.. moga jodoh mereka kelak dipanjangkan hingga ke akhir hayat.. amin! suka tgk irma hasmie ^^

    ReplyDelete
  12. Cantik & nampak ayu jer dia bertudungkan..suka tgk...

    ReplyDelete
  13. suka irma skg..aku pn selalu tgk dia dekat astro oasis..lawa jer dia..untung reza tu dpt irma :)

    ReplyDelete
  14. pat pun suka irma..ecececehh..hehee

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah...
    akak pun sk tgk irma ni.. cantik kan :-)

    ReplyDelete
  16. semoga segalanya berjalan lancar..

    ReplyDelete
  17. suke tgk irma!semoga berbahagia Irma dan bakal husband,Reza..semoga dipermudahkan segalanya utk mereka :)

    ReplyDelete
  18. excited bila tengok artis kahwin.. cantik sangat baju tunang kak irma.. ;)

    ReplyDelete
  19. cun irma ni..tp bini aku lagi cun hehehe

    ReplyDelete
  20. cantikk nyeee irma..smoga berkekalan lah hendaknye..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.