Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 25 June 2012

Lady Gaga Malaysia | Didie Alias atau Didie Gaga?

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ha! ni lah dianya Didie Alias Lady Gaga Malaysia, berfesyen ala-ala Lady Gaga kalau kawan-kawan perasan la. Kesemua design baju dan fesyen sama macam Lady Gaga berfesyen ala-ala HOT, SEXY, DARING. Sejak dari pengenalan "Lady Gaga Malaysia" juga Didie Alias ni semakin dikenali dan menjadi isu-isu hangat majalah gosip artis malaysia dan wartawan hiburan malaysia. Saban hari ada saja gosip dari artis ini. Lagi-lagi tentang cara pemakaian dia yang ala-ala Lady Gaga gitu. Betul ke sama fesyen-fesyen yang dibawa Didie Alias ni. Jom tengok gambar-gambar yang shida ambil semuanya dari Google saja :)
Sama ke?? hehee^^ Fesyen Lady Gaga ada dalam entri bawah ni cuba scroll atau klik sini untuk membuat perbandingan. Hah! sama kan lagi-lagi tang gaya rambut tu yang terangkat yang kembang yang lurus semua Lady Gaga ada. Hope adik-adik kakak-kakak dan makcik-makcik diluar sana tak terikut dengan fesyen-fesyen macam ni. Tak lawa mana pun macam patung je shida tengok. Lawa lagi Heliza Helmi ;)





22 comments:

  1. hish mengarot je fesyen2 dia.. bukan cantik mane pon..

    ReplyDelete
  2. cara barat jugak yg nak diikut.
    memang bertentangan dengan gaya muslimah kita.
    moga dibukakan hidayah untuknya supaya berubah ke arah yang lebih baik...

    ReplyDelete
  3. ish..ish..tak patut..tak patut..bukannye cantik pun fesyen mcm ni...adoilah...

    ReplyDelete
  4. bukan lady gaga...
    LAGY GIGIH ne..
    Hehehehe .........


    Hadoi =.= !

    ReplyDelete
  5. dah banyak kot org tegur. dia still dgn imej dia gitu jugak.

    ReplyDelete
  6. sbb tu dia dipanggil lady gaga malaysia kan..pelik2 sokmo penampilannya...

    ReplyDelete
  7. lebih dan kurang la. hehe kak didie kan orang islam, lagi comel pakai yang menutup aurat kot.. hihi

    ReplyDelete
  8. adehh..garu pale jap.tak mau la..doa2 dijauhkan.kesederhanaan adlh indah.wah gitu!hahaha :)

    ReplyDelete
  9. huhuuu... pelik tgk dia pakai gini sebnrnya..

    ReplyDelete
  10. pelik bebeno fesyen die..tak sesuai kt malaysia.

    ReplyDelete
  11. dah macam citcibo belang je aku tgk.. muahaha

    ReplyDelete
  12. pelik2 pemakaian dia...heee....saya follow awk au

    ReplyDelete
  13. Hantu pocong pown pandai tutup aurat. hahaha.

    ReplyDelete
  14. yup, lawaaa lawaaaa lagiii heliza helmi ^^

    ReplyDelete
  15. klakar la bler tgok balik...
    hahaha..

    ReplyDelete
  16. kalo yg dressing tu muda belia mcm lady gaga masih boleh dterima akal..tapi....hoho

    ReplyDelete
  17. aih..tak terkata..macam2 dah fesyen skang ni,,

    ReplyDelete
  18. terukk sgt dah tuh..bahaya ni kalo trend mcm ni diteruskn....bahaya..bahaya..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.