Lady Gaga Malaysia | Didie Alias atau Didie Gaga? | Dunia sebenar Shida Lady Gaga Malaysia | Didie Alias atau Didie Gaga?

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 25 June 2012

Lady Gaga Malaysia | Didie Alias atau Didie Gaga?

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ha! ni lah dianya Didie Alias Lady Gaga Malaysia, berfesyen ala-ala Lady Gaga kalau kawan-kawan perasan la. Kesemua design baju dan fesyen sama macam Lady Gaga berfesyen ala-ala HOT, SEXY, DARING. Sejak dari pengenalan "Lady Gaga Malaysia" juga Didie Alias ni semakin dikenali dan menjadi isu-isu hangat majalah gosip artis malaysia dan wartawan hiburan malaysia. Saban hari ada saja gosip dari artis ini. Lagi-lagi tentang cara pemakaian dia yang ala-ala Lady Gaga gitu. Betul ke sama fesyen-fesyen yang dibawa Didie Alias ni. Jom tengok gambar-gambar yang shida ambil semuanya dari Google saja :)
Sama ke?? hehee^^ Fesyen Lady Gaga ada dalam entri bawah ni cuba scroll atau klik sini untuk membuat perbandingan. Hah! sama kan lagi-lagi tang gaya rambut tu yang terangkat yang kembang yang lurus semua Lady Gaga ada. Hope adik-adik kakak-kakak dan makcik-makcik diluar sana tak terikut dengan fesyen-fesyen macam ni. Tak lawa mana pun macam patung je shida tengok. Lawa lagi Heliza Helmi ;)





22 Jari Ohsem:

azizah :) said...

hish mengarot je fesyen2 dia.. bukan cantik mane pon..

Nurul Faiz Bikers said...

cara barat jugak yg nak diikut.
memang bertentangan dengan gaya muslimah kita.
moga dibukakan hidayah untuknya supaya berubah ke arah yang lebih baik...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ish..ish..tak patut..tak patut..bukannye cantik pun fesyen mcm ni...adoilah...

Peyan Sanstaro said...

bukan lady gaga...
LAGY GIGIH ne..
Hehehehe .........


Hadoi =.= !

nuyui a.k.a miss YUI said...

pelik sgguh!

Asyiqin Haulisah said...

dah banyak kot org tegur. dia still dgn imej dia gitu jugak.

fieda said...

sbb tu dia dipanggil lady gaga malaysia kan..pelik2 sokmo penampilannya...

fiQRa said...

lebih dan kurang la. hehe kak didie kan orang islam, lagi comel pakai yang menutup aurat kot.. hihi

ayut said...

adehh..garu pale jap.tak mau la..doa2 dijauhkan.kesederhanaan adlh indah.wah gitu!hahaha :)

haz said...

speechless. haha xD

IntaNBerliaN said...

huhuuu... pelik tgk dia pakai gini sebnrnya..

Azhafizah Md Nor said...

pelik bebeno fesyen die..tak sesuai kt malaysia.

KorN said...

dah macam citcibo belang je aku tgk.. muahaha

masyiFadz said...

pelik2 pemakaian dia...heee....saya follow awk au

Hafizzi Aziz said...

Hantu pocong pown pandai tutup aurat. hahaha.

caliph shuriken said...

yup, lawaaa lawaaaa lagiii heliza helmi ^^

eyqa said...

klakar la bler tgok balik...
hahaha..

OdahOne OdahOneBizz said...

kalo yg dressing tu muda belia mcm lady gaga masih boleh dterima akal..tapi....hoho

hairy said...

haha ada cntik ada buruk....

Pecinta pink^^ said...

aih..tak terkata..macam2 dah fesyen skang ni,,

mummyriena said...

terukk sgt dah tuh..bahaya ni kalo trend mcm ni diteruskn....bahaya..bahaya..

patriq said...

dunia artis..biasalah~