Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 11 June 2012

Puteri Caroline Juara Mentor Musim 6 bersama Ella Ratu Rock Malaysia

   Assalammualaikum, peace upon you.
Dah terasa pun Caroline akan mengungguli Mentor Musim ke 6 ini. Tahniah buat Puteri Caroline yang menjadi Juara Mentor Musim Ke 6 dan mentornya juga memang superb artis iaitu Ella Ratu Rock Malaysia. Tahniah buat kedua-dua mentor dan portege memenangi hadiah Juara Mentor musim ke 6 sebanyak RM100,000  Naib Juara Zatul dan Ogy RM30,000 dan tempat ketiga Anas dan Faizal Tahir RM10,000 tiap seorang Tahniah!! banyak tu ^_^
 JUARA MENTOR MUSIM KE 6
Nama Penuh : Puteri Caroline Mohd Kamel
Nama  Panggilan: Caroline
Asal : Tanah Merah, Kelantan
Umur : 20 tahun

 NAIB JUARA MENTOR MUSIM KE 6
Nama Penuh : Noor Nazatul Farahin Mohd Hussin
Nama  Panggilan: Zatul
Asal : Bedong, Kedah
Umur : 23 tahun

 TEMPAT KETIGA MENTOR MUSIM KE 6
Nama Penuh : Anas Bin Ridzuan
Nama  Panggilan: Anas
Asal : Perak
Umur : 23 tahun
Pendidikan : Ijazah Filem, Teater dan Animasi UiTM
dan aktif dalam teater bersama Dewan Bahasa dan Pustaka

 MENTOR DAN PROTEGE MENTOR MUSIM KE 6
Tunjuk Ajar Ku Sifu!!!! Yeahhhh.. ^_^





17 comments:

  1. Tahniah kepada pemenang..fiza dah jrg tgk tv..so xtahu la sape perform best..yang menang surelah best kan..banyak betul dapat tu..untunglah kan

    ReplyDelete
  2. tahniahhhhh caroline sayangggg ngan kak ella...muka caroline mcm ex girl sya dlu..tpi dia muda stahun dri caroline.sbb 2 sya minat

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada Caroline :D hehe

    ReplyDelete
  4. ok lah tu mmg layak pun dia menang coz dlm ramai2 suara dia yg paling unik...pandailh ella pilih protege dia...i love uncle 'J'...hoho

    ReplyDelete
  5. tahniah buat mereka.. yui tk tgk hbs..huhu

    ReplyDelete
  6. caroline mmg terbaekk..compom menang dahhh..hehee

    ReplyDelete
  7. tengok gak kdg2 mentor 6 ni..tp tak follow sgt..kdg2 tlepas..nak komen tak leh klu tak tgk btul2..hihihi.tp tgk anas aritu best jugak!Tahniah Caroline..rezeki utk dia kali ni :)

    ReplyDelete
  8. akak mmg sokong caroline.. hihi

    ReplyDelete
  9. Tahniah..suara dia mmg best..dah agak mesti dia yg menang.. ^^

    ReplyDelete
  10. tahniah pada mereka.. suka ella :) hahhaha caroline juga

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat Puteri Caroline dan Ella.. saya amat mengagumi kehebatan dan keunikan suara Puteri Caroline. Malah perwatakan protege ini amat menyenangkan. Beliau sikitpun tidak bermegah hati atas pujian yang berikan oleh juri tetap. Ella bijak mendidik dan memilih lagu..untuk Caroline, anda merupakan permata yang baru ditemui telah mengamit hati masyarakat dibumi ini. You Go Girl!!

    ReplyDelete
  12. Puteri Caroline best!! Kak Ella Rock!!

    ReplyDelete
  13. tahniah! suka ella sebab die lembut sgt.. hhehee

    ReplyDelete
  14. suka juga dgn caroline ni hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.