Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 22 June 2012

Ragam si Ibu Ayah dan Anak pertama | betul ke selalu macam ni?

   Assalammualaikum, peace upon you.
Betul ke Ibu-ibu Bapa-bapa diluar sana? Macam-macam ragam bila time tidur, dapat pula anak yang jenis tidur lesak jenis nak selesa sorang-sorang kan ha! macam tu lah gayanya. Kalau tengok gambar-gambar ni macam anak-anak buah shida pun semua tidur lesak kecuali si Abang yang sulung tu. Yang no.2 dengan yang last aduihhh!! tuhan jelah tahu mereka tidur superb! lesak mengalahkan orang besar. 

Baru beberapa jam dorang dah buat putaran 190' esoknya genap 360' sabar jelah dengan mereka. kalau tidur katil besar (king) muat 3 orang je termasuk mereka berdua padahal bukan besar mana pun. si kakak 4 tahun si adik 2 tahun. Kalau shida tidur sekali dengan dorang sanggup tidur bawah. Bukan apa silap-silap kaki naik kat muka. hahaaaa^^ bukan silap-silap lagi dah selalu kena sabar jelah dengan budak-budak manja ni!

Kalau dekat rumah mereka yang mak dengan si abang tidur atas katil sekali. Adik-adik dengan abah tidur bawah hehee^^ nampak tak nampak tak? Mak pun tak tahan dengan dorang. Tidur bawah luas sikit lesak-lesak dorang sorang ke kiri sorang ke kanan abah tengah-tengah hahaaa^^ Esok pagi semua masing-masing punya style tidur. sekali-sekali shida nak snap gambar bagi dorang tengok kelakuan tu heheee ;)





26 comments:

  1. Kesian makbapak !

    Macam abg saya pulak, anak dya ditdorkan dlm buaian.. Haha.. Mmg xkacau lah.. Hehehe XDXD

    ReplyDelete
  2. hehehe..yang gambar bawah sekali tu mmg selalu.. :)

    ReplyDelete
  3. serius tercuit hati tengok gambar nie.. haha.. paling lawak yang kat leher ayah dia tu.. mak sedap je tidur. Anak2 buah shida pun gitu eh.. sama la dengan anak buah aida.. agaknya memang budak2 nak membesar gitu kot. haha..

    ReplyDelete
  4. setuju gile.. bukan anak sulung jee.. anak2 kecik..baby2.. mesti cmni.. saba je laa mak pak nye punnn.. haha

    ReplyDelete
  5. so funny..tp itu realiti kn?ahahahah

    ReplyDelete
  6. MMG REALITI NYA MCM NI SHIDA..ANAK2 KAK BUI PUN SAMA..KALAU BERKONGSI KATIL DGN DIA ORG KAN,MMG TAK TAHAN..ALIH2 KAK BUI DAN HUBBY TIDO DIBAWAHLAH JAWABNYA...HUHUHU

    ReplyDelete
  7. hahha...last2 ayah yg tidur atas tilam...

    ReplyDelete
  8. haha.. serius klako... nampak nye kena beli katil satu sorg la nnti

    ReplyDelete
  9. hahahahaha, adeiii lawak la pulak tgk gambar tu.. hehe betul la kot.. nanti dah ada pengalaman, mas cite :D

    ReplyDelete
  10. comel nya ler pic2 tuh....tp best jugak kn mcm nih ahahaha mcm2 ragam ade jenis lasak tuh mak aiiii mlm atas katil pg dye kat bwh katil hehhehehe


    nnt jemput singgah yer
    http://myaleo.blogspot.com/2012/06/ketagihan-sekarang.html

    ReplyDelete
  11. hehe xde pengalaman lagi..tapi kalau boleh jijah nak letakkan anak tidur dlm katil dia lah..hahaha :P

    ReplyDelete
  12. xbole laa tido dgn bb cmni.. bgun pagi siap ada kaki kt mlut kita, erkk...

    ReplyDelete
  13. hahaha..cian mak ayah yer..buas bnor baby tu..klu ayut biasa dgn ank sdara ayut tido kat toto..mmg ad je kaki tu kat muka..tak sah klu takde..dh kena tolak blik dyorg.tensen sgt g tido tmpt lain.hihihi :)

    ReplyDelete
  14. hihi..mmg betul..kak fieda anak dapat pisah tempat tido barulah dapat tido aman sikit..kalau tak camni lah jadinya..

    ReplyDelete
  15. bahaya2...bangun2 pagi..kaki kat mana..kepala kat mana entah..haha~

    ReplyDelete
  16. rysha so far ok shida..g pun aku tdo asing ngn dia tapi masih tepi aku la hehee..

    ReplyDelete
  17. tapi tgk si ayah yg byk mgalah ni sida..kan kan...ngaku jerlah hehehe :d

    ReplyDelete
  18. hihii kaki ats bdn tu dh biasa kne dh dgn alisha.. hehehee

    ReplyDelete
  19. hihi xpun lau baby first tuh mak dier akn jge betul2 lah.. hihi lgpun kompom x tito mlm la haha.. lu dh beso sket bwu mcm2 gaya.. sbb diorang mimpi atomen la upin ipin la hihi

    ReplyDelete
  20. empunya blog nie pon sama juga kan masa techik-techik dulu... wakakkakaaa

    ReplyDelete
  21. hee tgk gmbr ni teringat anak hihi...

    ReplyDelete
  22. selalunya mcm kat bwh tu je.. tapi sejak ada twins ni ala2 yg no.2 tu hehehhe

    ReplyDelete
  23. camni lah ragamnya anak pertama kan..hehe..akan merasai jugak nanti shida.^__^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.