Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 1 June 2012

Taman Tema Angry Birds yang menyeronokkan

   Assalammualaikum, peace upon you.
wahh! dah banyak negara seperti China, Finland, Uni Kingdom dan Amerika Syarikat membina taman tema khas dari watak-watak dari permainan gadget Angry Birds. Agak-agak negara kita malaysia ni nak ke bina taman tema seperti ini. setakat ini di malaysia kebanyakkan banyak taman tema air saja. Taman tema untuk hiburan seperti permainan ni memang tak ada lagi la. Jom kita tengok gambar-gambar lain yang membuat kita atau peminat-peminat angry birds ni teruja hehee~

permainan ni memang tak kenal golongan, tak kira tua atau muda semua pun main







22 comments:

  1. Assalam, waaaaaaaa, hebatnya... harap suatu hari nanti adalah tu..huhuhu

    ReplyDelete
  2. uncle suka angry bird..kekadang tu geram bila main tapi tak juga menang-menang huhuu..ada taman tema angry bird...mmg best kalau dapat pergi sana..

    ReplyDelete
  3. hahaha..terbaikla taman ni...siap men lastik..dlu lastik kat kg kecik jer..la ni..besar gaban diletaknya kat taman :D

    ReplyDelete
  4. Ok ni memang betul² menyeronokkan.. Dapat try lastik geng khinzir tu sekali pun ok. hehe


    Negara kita memang banyak taman tema air tapi jangan lupa Legoland dekat Johor dah nak siap.. Rasanya gempak tempat tu..

    ReplyDelete
  5. Tenson main anger bird...
    Lagi tenson kalau tembak tak kena..
    Hadoi =_="

    ReplyDelete
  6. wah bestnya..tapi tang tak best ada makhluk bab 1 tu hukhuk

    ReplyDelete
  7. Perhhh best giker! Nanak pergi main situ!!!! Haha

    ReplyDelete
  8. Perhhh best giler. Nanak pergiu main situ! Huhu

    ReplyDelete
  9. wahhh nak main jugaaaa mcm kat dlm gambar tu.. mcm best hehe

    ReplyDelete
  10. peh cool! memang hebat.. alangkah bestnya kalau dapat pegi. hahha

    ReplyDelete
  11. Ahaksssssss! Menarik..Mana yang memang peminat angrybird.boleh la g puaskan hati main kat situ...Hihihi ^^

    ReplyDelete
  12. untunglah klu ader taman tema angry birds...kesyiokkk

    ReplyDelete
  13. jom lastik oink~oink ijau tu, hikk...

    ReplyDelete
  14. wahhh syioknyerrr. hrp2 kat malaysia pun ada nnt. :)

    terjah jom: http://joel-leslie.blogspot.com/2012/06/seriously-trolololol.html

    ReplyDelete
  15. kalo kat malysia pun ada budak2 pon lalai ngn benda ni sdgkn aku men game dia pon dah lalai ..hahhaaa =='

    ReplyDelete
  16. wahhb kalo bawa raisya mst happy dia :)

    ReplyDelete
  17. kalaulah ada kat malaysia..dah lama fiza release tension kat sini.

    ReplyDelete
  18. :-)  :-)  :-)
    Singgah sini dari mknace unlimited™
    Terbaeekkk!!!!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.