Taman Tema Angry Birds yang menyeronokkan | Dunia sebenar Shida Taman Tema Angry Birds yang menyeronokkan

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 1 June 2012

Taman Tema Angry Birds yang menyeronokkan

   Assalammualaikum, peace upon you.
wahh! dah banyak negara seperti China, Finland, Uni Kingdom dan Amerika Syarikat membina taman tema khas dari watak-watak dari permainan gadget Angry Birds. Agak-agak negara kita malaysia ni nak ke bina taman tema seperti ini. setakat ini di malaysia kebanyakkan banyak taman tema air saja. Taman tema untuk hiburan seperti permainan ni memang tak ada lagi la. Jom kita tengok gambar-gambar lain yang membuat kita atau peminat-peminat angry birds ni teruja hehee~

permainan ni memang tak kenal golongan, tak kira tua atau muda semua pun main







22 Jari Ohsem:

Ikmal said...

Assalam, waaaaaaaa, hebatnya... harap suatu hari nanti adalah tu..huhuhu

uncle said...

uncle suka angry bird..kekadang tu geram bila main tapi tak juga menang-menang huhuu..ada taman tema angry bird...mmg best kalau dapat pergi sana..

ayut said...

hahaha..terbaikla taman ni...siap men lastik..dlu lastik kat kg kecik jer..la ni..besar gaban diletaknya kat taman :D

Yousof said...

Ok ni memang betul² menyeronokkan.. Dapat try lastik geng khinzir tu sekali pun ok. hehe


Negara kita memang banyak taman tema air tapi jangan lupa Legoland dekat Johor dah nak siap.. Rasanya gempak tempat tu..

Cik Penguin_Solehah said...

awesome lah ^^

Peyan Sanstaro said...

Tenson main anger bird...
Lagi tenson kalau tembak tak kena..
Hadoi =_="

sis92 said...

wah bestnya..tapi tang tak best ada makhluk bab 1 tu hukhuk

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

woahhhh coooooool~ :D

gigiAriEma said...

Perhhh best giker! Nanak pergi main situ!!!! Haha

gigiAriEma said...

Perhhh best giler. Nanak pergiu main situ! Huhu

Nadhira Izzati said...

wahhh nak main jugaaaa mcm kat dlm gambar tu.. mcm best hehe

azizah :) said...

peh cool! memang hebat.. alangkah bestnya kalau dapat pegi. hahha

laskar pelangi said...

Ahaksssssss! Menarik..Mana yang memang peminat angrybird.boleh la g puaskan hati main kat situ...Hihihi ^^

Zul De Alexis said...

ahahaha..menariknya..:)

azie namico said...

untunglah klu ader taman tema angry birds...kesyiokkk

caliph shuriken said...

jom lastik oink~oink ijau tu, hikk...

IntaNBerliaN said...

wah.. mcm best je tmpat ni..

Joel Leslie said...

wahhh syioknyerrr. hrp2 kat malaysia pun ada nnt. :)

terjah jom: http://joel-leslie.blogspot.com/2012/06/seriously-trolololol.html

patriq said...

kalo kat malysia pun ada budak2 pon lalai ngn benda ni sdgkn aku men game dia pon dah lalai ..hahhaaa =='

mummyriena said...

wahhb kalo bawa raisya mst happy dia :)

Azhafizah[フィザ] said...

kalaulah ada kat malaysia..dah lama fiza release tension kat sini.

m khairul nizam said...

:-)  :-)  :-)
Singgah sini dari mknace unlimited™
Terbaeekkk!!!!