Wordless Wednesday | AMAZING GILA! | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | AMAZING GILA!

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 13 June 2012

Wordless Wednesday | AMAZING GILA!

   Assalammualaikum, peace upon you.
korang boleh? Amazing gila!!

korang boleh?? sure tak boleh korang bukan qebauu hahaa^^






23 Jari Ohsem:

Unknown said...

Sangat amazing! :D hee. Kalau kita buat sebegini dah patah kot tulang2 badan :p

Cendol said...

hahaha lembiknye badan lelaki tu hoho qebauu tu mmg setail habihh

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha klekar kerbau tu.

Unknown said...

kau adoo?? jijah takdoo... hahaha awesome giler!

odahonebizz said...

nak try buatlah mcm gambo no. 1 tu..hoho

Diari Si Froggie said...

erk.. aida memang tak mampu le buat macam tu.. silap2 leyh terbelah dua nanti. haha

Unknown said...

cool betul lembu tu

Chikova_Airashii said...

perghh gmba 1st tu hedit ke apoo

hyz said...

perghhhh terbaik lah kerbau tuh.. hahaha y gambo 1st ngeri kot

IntaNBerliaN said...

dasyat ni.. :-)

Azhafizah MN said...

sure tak boleh buat..amazing la.dok pikir camna nak buat camtu..hehe

Azhafizah MN said...

sure tak boleh buat..amazing la.dok pikir camna nak buat camtu..hehe

Azhafizah MN said...

sure tak boleh buat..amazing la.dok pikir camna nak buat camtu..hehe

Arra Ahmad said...

haha..kebau tu cantekkk.terbaikk:P

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wow..betul2 amazing.. :)

patriq said...

kerbo tu stengg terbaikk hahaa..

tilam.BKFM said...

alamatnya kalo aku bt patah riuk tulang aku shida hahahaa :))

mummyriena said...

perrgh....mmg amzingila!!

ayut said...

hahaha..terbaik tang kerbau tu..adehh. :)

Zul De Alexis said...

hahaha..lembut betul badan lakitu...x leh bayangkan kalau wa buat..haha

syiela said...

kerbau tu mmg terbaik.. kalau stail org tu compom barai tulang ai ni :)

caliph shuriken said...

terbaikk laa qebauu junam cmtu, erkk...

fiQRa said...

adeiii.. apakah itu? hehe dasattt :D