Wordless Wednesday | AMAZING GILA! | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | AMAZING GILA!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 13 June 2012

Wordless Wednesday | AMAZING GILA!

   Assalammualaikum, peace upon you.
korang boleh? Amazing gila!!

korang boleh?? sure tak boleh korang bukan qebauu hahaa^^






23 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Sangat amazing! :D hee. Kalau kita buat sebegini dah patah kot tulang2 badan :p

cendol said...

hahaha lembiknye badan lelaki tu hoho qebauu tu mmg setail habihh

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha klekar kerbau tu.

azizah :) said...

kau adoo?? jijah takdoo... hahaha awesome giler!

OdahOne OdahOneBizz said...

nak try buatlah mcm gambo no. 1 tu..hoho

Aida Omar said...

erk.. aida memang tak mampu le buat macam tu.. silap2 leyh terbelah dua nanti. haha

Ahmad Haziq Azlan said...

cool betul lembu tu

Chikova_Airashii said...

perghh gmba 1st tu hedit ke apoo

hyz said...

perghhhh terbaik lah kerbau tuh.. hahaha y gambo 1st ngeri kot

IntaNBerliaN said...

dasyat ni.. :-)

Azhafizah[フィザ] said...

sure tak boleh buat..amazing la.dok pikir camna nak buat camtu..hehe

Azhafizah[フィザ] said...

sure tak boleh buat..amazing la.dok pikir camna nak buat camtu..hehe

Azhafizah[フィザ] said...

sure tak boleh buat..amazing la.dok pikir camna nak buat camtu..hehe

Arra Ahmad said...

haha..kebau tu cantekkk.terbaikk:P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wow..betul2 amazing.. :)

patriq said...

kerbo tu stengg terbaikk hahaa..

tilam.BKFM said...

alamatnya kalo aku bt patah riuk tulang aku shida hahahaa :))

mummyriena said...

perrgh....mmg amzingila!!

ayut said...

hahaha..terbaik tang kerbau tu..adehh. :)

Zul De Alexis said...

hahaha..lembut betul badan lakitu...x leh bayangkan kalau wa buat..haha

syiela said...

kerbau tu mmg terbaik.. kalau stail org tu compom barai tulang ai ni :)

caliph shuriken said...

terbaikk laa qebauu junam cmtu, erkk...

fiQRa said...

adeiii.. apakah itu? hehe dasattt :D