Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 20 June 2012

Wordless Wednesday | Kolam palsu yang nampak SUPERB REAL!

   Assalammualaikum, peace upon you.
sumber : EMTV.COM.MY






22 comments:

  1. adeiii, memang nampak real.. macam mana tah diorang buat.. hebat :)

    ReplyDelete
  2. mak aii...air tu dibuat guna apakah?engineering sungguh yg membuat ni.nice!

    ReplyDelete
  3. mmg awesome laaa!! teringin nak duduk dalam tu jugakkk

    ReplyDelete
  4. kalau macam tu..nak pergi gak rasa..hehe

    ReplyDelete
  5. wahh betullah, nampak real! #kagum

    ReplyDelete
  6. kolam palsu ke... mmg sekali tgk cam betoi.. :-)

    ReplyDelete
  7. ehh jap! memang kolam ke apa ni?

    ReplyDelete
  8. stylo kan swimpool ni..kalo org xtau terus terjun sure terpacak kepala kt ats lantai tu...hoho

    ReplyDelete
  9. nampak real..kreatif sungguh diorg ni..

    ReplyDelete
  10. maksudnya yang atas tu apa shida? macam syok je.. hehe

    ReplyDelete
  11. serius ke? nampak betul2 real!

    ReplyDelete
  12. uish semart ah.. aku nak buat kolam cenggini satu la.. tapi x best plak xleh mansdi kolamm

    ReplyDelete
  13. orang yang ka atas tu sure nampak pelik..yang kat bawah steady je..hihi

    ReplyDelete
  14. wahhh mmg real arr shida..kat malaysia xde bnde2 ni kot kan...heheee :-)

    ReplyDelete
  15. de tgk gak kat FB EMTV tu mcm2 gmbar ade..hebatlah kolam ni sida :D

    ReplyDelete
  16. Hebatlah teringin nak masuk dalam tu jugak!

    ReplyDelete
  17. serius...mmg nampak real la kan..:D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.