Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 6 June 2012

Wordless Wednesday | MUKABUKU ORIGINAL

   Assalammualaikum, peace upon you.
"mukabuku a.k.a facebook"





22 comments:

  1. ni baru btul muka buka.haha :)

    ReplyDelete
  2. wah kreatif! sebiji fb internet..hehe padahal atas kertas je.. baru ori mukabuku....hehe

    ReplyDelete
  3. Cantiknyaaaaa lukisan. haha. Sangat kreatif orang yang melukisnya ^_^

    ReplyDelete
  4. stylo lah muka buku ni camne nak like ni shida???

    ReplyDelete
  5. comel sgt,hehe.

    dlm kelas kitaorg pernah buat fesbuk camni,tade kerja, haha

    ReplyDelete
  6. anda di tag ;)
    http://sitinurshamimie.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    ReplyDelete
  7. hehe..kreatifnye..
    Betul2 mukabuku..^^

    ReplyDelete
  8. Perh sempoi giler arh. Klw bole jd ceni nk jugak. Hehe

    ReplyDelete
  9. hahahha.. ramai sangat like nanti blh terkoyak

    ReplyDelete
  10. Kenapa kreatif dan comel sangat nih? Kenapa?

    Tak ada butang 'X' maknanya boleh on line sampai lebam jari.. ;D

    ReplyDelete
  11. comeynye dia lukis.. kreatif betul ek.. haha.. nie baru muka buku betul2 eh.

    ReplyDelete
  12. wahh..ade gak ek in real camni..awesome art!

    ReplyDelete
  13. wahh, kreatif giler lukis cmni ^^

    ReplyDelete
  14. perghhh..sida sama kot! ni mmg awesome!

    ReplyDelete
  15. hahaa..rajin toii budak yg buat kertas nih hehee..nk suh dia buat tuk aku gak shida..sape budak nih??

    ReplyDelete
  16. pndainya org yg mlukis ni :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.