Zizan Rajalawak Juara Super Spontan Musim Pertama | Dunia sebenar Shida Zizan Rajalawak Juara Super Spontan Musim Pertama

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 2 June 2012

Zizan Rajalawak Juara Super Spontan Musim Pertama

   Assalammualaikum, peace upon you.
Wahh tahniah buat Zizan menjadi Juara Super Spontan Musim Pertama dengan membawa pulang wang sebanyak RM100 ribu dan juga sebuah kereta Honda Camry. Rezeki zizan tahun ni alhamdulillah lepas ni boleh lah kot mendiri rumah tangga pula kan :) diikuti pula Johan membawa pulang sebanyak RM50 ribu sebagai Naib Juara, Tempat ketiga Tauke RM25 ribu manakala tempat ke4, 5 dan 6 untuk Ropie, Suhaimi dan Rahim masing-masing membawa RM5 ribu tiap seorang banyak juga tu. Zizan berjaya menambat hati penonton yang tak lekang jari mengundi beliau dan dinobatkan Juara Super Spontan musim pertama :)

bagi yang terlepas menonton Super Spontan tadi boleh tengok video bawah ni dari youtube.com

peserta Final Super Spontan :)
Bella si baldi girl~ lepas ni ramai lah yang rindu bella sebab super spontan musim pertama dah berakhir kan. Nak tunggu pula musim kedua tah bila hehee~ jangan rindu-rindu meh tengok kat blog shida je ada gambar dia hehee :)






12 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Tahniah buat Zizan ^_^

Zul De Alexis said...

taniah buat zizan...makin bertambahlah rezeki lepas nie..:)

azizah :) said...

tahniah zizan.. dia mmg bagus pon..

Aida Omar said...

Zizan memang lawak.. hehe.. dan patut menang :) comeynye bella..

akuamir said...

untunglah pelawak skarang senang nak cari makan kat astro warnaa,, ahhahaa.. XD

caliph shuriken said...

congratz kpd semua pemenang ^^

ayut said...

tahniah utk zizan!!
smga trus sehat n sukses..hihihi...

IntaNBerliaN said...

seronok dah walau tmpt akhir tp dpt 5k :-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah buat zizan..murah rezeki dia...

p/s : Insyallah..ada masa nnt akak join GA shida tu..^^

patriq said...

rezeki dia ..zizan & johan suka g johan =='

mummyriena said...

tahniah..byk zizan duit dia..heheee..

Azhafizah[フィザ] said...

Tahniah zizan.akhirnya menang juga kan.