Alhamdulillah semuanya berjalan seperti yang dirancang | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah semuanya berjalan seperti yang dirancang

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 23 July 2012

Alhamdulillah semuanya berjalan seperti yang dirancang

   Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah Header baru dah pasang sempena bulan ramadhan. dan niat nak tukar ke domain pun sudah siap petang tadi. Terima kasih tak terhingga kepada orang kuat yang mencipta dan setting domain shida ni iaitu Khairul Zamri atau dengan nama manja dia kazen. Actually shida kenal kazen ni melalui Aida Omar sebab Aida Omar pemenang GA dari kazen dan dapat domain free dari kazen. Bertuahnya Aida Omar. So petang tadi siap setting semua. Semua diuruskan oleh Kazen sebabnya shida memang tak tahu menahu tentang setting domain ni. Haaa ada rasa suprises! tak masuk blog shida dah bertukar wajah dan url hehee^^ rasa lain je. Baru shida tahu apa perasaan Aida bila dapat blog diatas usaha sendiri!! pergh!! Ada lagi beberapa kejutan yang belum keluar lagi ;) tunggu......

Jom kenal-kenal dengan kazen dulu. Mungkin Korang juga berminat boleh PM dia ;)





22 Jari Ohsem:

piko pink said...

gudluck ye...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dah pakai domain sendiri ye..Tahniah shida..
Cantik header baru shida ni...sgt kreatif..^^

p/s : Shida akak dah send address kat email yahoo shida.. ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..tahniah dear.. cntik header tu.

Phat said...

wah cantik header baru..selamat berpuasa shida

ayut said...

dah tak blogspot..tukar .com sudah.hihihi..nice gitu :) perubahan mnunjukkan kemajuan dan hadiah ulangtahun gitu :) apa pon..shida ttp shida.xgitu?hahahha :p

KorN said...

Haah la baru perasan kak shida dah tukar domain.... bagus2...

syiela said...

cantik header baru.. baru tinggal beberapa hari dah lain :)

Nurul Faiz Bikers said...

wow, bestnya :)

Arra Ahmad said...

masuk tadi dah cuak dah...betul ke blog shida neh...hehe

apa pun..tahniah dah pakai domain..

p/s: pemenang dah PM dah:)

hairy said...

wahhh nak wat cmtu gak...haha...

Kazen said...

thanks shida be friend n mention me here....happy blogging tlg menolong perkara menyenangkan :)

caliph shuriken said...

congratz shida.. smoga trus sukses ^^

*ehh, sori klau terComment 2x.. x ingat dh atau blom aritu...

cik kiera said...

cntik header , :) salam ramadhan yaa akk shida .. baguslaa dah ade domain sendiri :)

IntaNBerliaN said...

cantik header tu :-)

azizah :) said...

oo patut la blog shida tak naik dlm bloglist jijah..tukar domain rupanya..huhu

tahniah yunk.. happy berblogging..atas sebab ulangtahun blog kan..hebat!

rasa macam shida jauh jer..huhuhu

Sheda ucu said...

wah dah ada domain.. tuka header mcm bukak buku baru je shida chayo2 hihi likeee 1000x

Terbelog said...

seronoknyer dier :)

mummyriena said...

wahh shida mcm tak pcaya dah .com wehhh haha tahniahh!!

tilam.BKFM said...

tahniah shida..~

patriq said...

akhirnya sida btukar juga ke .com..tahniah sida heheee..

fieda said...

wah..shida dah berdot com ye..

Mia Liana said...

tahhhniahhhh ya dah ada domain sendiri... so sweet...