Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 23 July 2012

Alhamdulillah semuanya berjalan seperti yang dirancang

   Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah Header baru dah pasang sempena bulan ramadhan. dan niat nak tukar ke domain pun sudah siap petang tadi. Terima kasih tak terhingga kepada orang kuat yang mencipta dan setting domain shida ni iaitu Khairul Zamri atau dengan nama manja dia kazen. Actually shida kenal kazen ni melalui Aida Omar sebab Aida Omar pemenang GA dari kazen dan dapat domain free dari kazen. Bertuahnya Aida Omar. So petang tadi siap setting semua. Semua diuruskan oleh Kazen sebabnya shida memang tak tahu menahu tentang setting domain ni. Haaa ada rasa suprises! tak masuk blog shida dah bertukar wajah dan url hehee^^ rasa lain je. Baru shida tahu apa perasaan Aida bila dapat blog diatas usaha sendiri!! pergh!! Ada lagi beberapa kejutan yang belum keluar lagi ;) tunggu......

Jom kenal-kenal dengan kazen dulu. Mungkin Korang juga berminat boleh PM dia ;)





22 comments:

  1. Dah pakai domain sendiri ye..Tahniah shida..
    Cantik header baru shida ni...sgt kreatif..^^

    p/s : Shida akak dah send address kat email yahoo shida.. ^^

    ReplyDelete
  2. wah2..tahniah dear.. cntik header tu.

    ReplyDelete
  3. wah cantik header baru..selamat berpuasa shida

    ReplyDelete
  4. dah tak blogspot..tukar .com sudah.hihihi..nice gitu :) perubahan mnunjukkan kemajuan dan hadiah ulangtahun gitu :) apa pon..shida ttp shida.xgitu?hahahha :p

    ReplyDelete
  5. Haah la baru perasan kak shida dah tukar domain.... bagus2...

    ReplyDelete
  6. cantik header baru.. baru tinggal beberapa hari dah lain :)

    ReplyDelete
  7. masuk tadi dah cuak dah...betul ke blog shida neh...hehe

    apa pun..tahniah dah pakai domain..

    p/s: pemenang dah PM dah:)

    ReplyDelete
  8. wahhh nak wat cmtu gak...haha...

    ReplyDelete
  9. thanks shida be friend n mention me here....happy blogging tlg menolong perkara menyenangkan :)

    ReplyDelete
  10. congratz shida.. smoga trus sukses ^^

    *ehh, sori klau terComment 2x.. x ingat dh atau blom aritu...

    ReplyDelete
  11. cntik header , :) salam ramadhan yaa akk shida .. baguslaa dah ade domain sendiri :)

    ReplyDelete
  12. oo patut la blog shida tak naik dlm bloglist jijah..tukar domain rupanya..huhu

    tahniah yunk.. happy berblogging..atas sebab ulangtahun blog kan..hebat!

    rasa macam shida jauh jer..huhuhu

    ReplyDelete
  13. wah dah ada domain.. tuka header mcm bukak buku baru je shida chayo2 hihi likeee 1000x

    ReplyDelete
  14. wahh shida mcm tak pcaya dah .com wehhh haha tahniahh!!

    ReplyDelete
  15. akhirnya sida btukar juga ke .com..tahniah sida heheee..

    ReplyDelete
  16. wah..shida dah berdot com ye..

    ReplyDelete
  17. tahhhniahhhh ya dah ada domain sendiri... so sweet...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.