apa yang korang nampak?? | Dunia sebenar Shida apa yang korang nampak??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 16 July 2012

apa yang korang nampak??

Assalammualaikum, peace upon you.
apa yang korang nampak? dapat baca tak? dapat eh! cuba share sikit ;)

Shida mengantuk lagi sebenarnya ni, semalam balik lewat dari Ipoh sampai rumah dalam pukul nak dekat 2 pagi macam tu. bangun pula awal hari ni sebab ada tanggungjawab lain perlu diselesaikan dulu. Dah lama rasanya tak jalan-jalan kat ipoh banyak perubahan sekarang dan ada mall baru buka kat sana. Nak tahu mall apa shida akan review nanti. Semalam sebelum pergi Ipoh shida ada online sekejap blogwalking ke rumah-rumah teman-teman kesayangan shida ni. Tapi tak sempat semua cuma beberapa sebab masa begitu suntuk. Shida masih hutang lagi dengan korang ni! Malam ni Insyaallah shida selesaikan semua hutang piutang shida ok tunggu~






20 Jari Ohsem:

hairy said...

i cant sleep :p

syiela said...

i cant sleep.. betul tak hehhehe puas meneropong guna kanta nih

lama tak ke ipoh.. dulu masa belajar kat sana (seri iskandar) hampir tiap minggu ke ipoh

Mrs Velentine said...

i cant sleep

Cioccolato World said...

cant sleep ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk i cant sleep =)

Azhafizah Md Nor said...

I CAN'T SLEEP

tu la kan..kdg2 tak sempat nak balas semua kalau masa tak mengizinkan..wah jln2..seronoknye.

Ezad Skytech said...

"I CAN'T SLEEP"

hee..kan?

> Wahh..mesti penat berjalan tu...:D

> ezad pun tak cukup tido sgt hari ni..tak boleh tido...dalam sejam lebih je tido bangun2 terus g kerja...tapi pelik sampai tgh hari ni tak mengantuk2...ahakss~

fiqah hamed said...

i cant sleep..(:

IntaNBerliaN said...

akak nampak I Cant sleep.. :-)

Ikmal said...

Assalam, sakit mata juga wei... Tapi apa yg aku tengok kat ctu adalah ' I Can't Sleep'... hehhe

dhia adawiyah said...

i cant sleep . :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Menakjubkan.. :)

I Cant Sleep...^^

Boni Kacak said...

saya sayang mak saya

caliph shuriken said...

ehh, bole baca laa..
i cant sleep...

sedutzone said...

pergghh... buta mata gue.. ahakz... aku tak boleh tido... ahakz...

KorN said...

i cant sleep... huhu... lapo lah pulak lepas komen ni. hehe

azizah :) said...

i cant sleep...haahaa

Misz Mieza said...

I CAN'T SLEEP

ayut said...

ni tak leh tido npe la ni mlm2..ke ipoh upe ye shida..mesti best ni :)

fieda said...

sama la dgn apa yg dorang nmpk..