Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 16 July 2012

apa yang korang nampak??

Assalammualaikum, peace upon you.
apa yang korang nampak? dapat baca tak? dapat eh! cuba share sikit ;)

Shida mengantuk lagi sebenarnya ni, semalam balik lewat dari Ipoh sampai rumah dalam pukul nak dekat 2 pagi macam tu. bangun pula awal hari ni sebab ada tanggungjawab lain perlu diselesaikan dulu. Dah lama rasanya tak jalan-jalan kat ipoh banyak perubahan sekarang dan ada mall baru buka kat sana. Nak tahu mall apa shida akan review nanti. Semalam sebelum pergi Ipoh shida ada online sekejap blogwalking ke rumah-rumah teman-teman kesayangan shida ni. Tapi tak sempat semua cuma beberapa sebab masa begitu suntuk. Shida masih hutang lagi dengan korang ni! Malam ni Insyaallah shida selesaikan semua hutang piutang shida ok tunggu~






20 comments:

  1. i cant sleep.. betul tak hehhehe puas meneropong guna kanta nih

    lama tak ke ipoh.. dulu masa belajar kat sana (seri iskandar) hampir tiap minggu ke ipoh

    ReplyDelete
  2. cant sleep ^^

    ReplyDelete
  3. I CAN'T SLEEP

    tu la kan..kdg2 tak sempat nak balas semua kalau masa tak mengizinkan..wah jln2..seronoknye.

    ReplyDelete
  4. "I CAN'T SLEEP"

    hee..kan?

    > Wahh..mesti penat berjalan tu...:D

    > ezad pun tak cukup tido sgt hari ni..tak boleh tido...dalam sejam lebih je tido bangun2 terus g kerja...tapi pelik sampai tgh hari ni tak mengantuk2...ahakss~

    ReplyDelete
  5. akak nampak I Cant sleep.. :-)

    ReplyDelete
  6. Assalam, sakit mata juga wei... Tapi apa yg aku tengok kat ctu adalah ' I Can't Sleep'... hehhe

    ReplyDelete
  7. ehh, bole baca laa..
    i cant sleep...

    ReplyDelete
  8. pergghh... buta mata gue.. ahakz... aku tak boleh tido... ahakz...

    ReplyDelete
  9. i cant sleep... huhu... lapo lah pulak lepas komen ni. hehe

    ReplyDelete
  10. ni tak leh tido npe la ni mlm2..ke ipoh upe ye shida..mesti best ni :)

    ReplyDelete
  11. sama la dgn apa yg dorang nmpk..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.