Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 8 July 2012

Fesyen Rambut yang PELIK, SERAM, LUCU, LAWAK dan SEMPOI GILA!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Pelik-pelik kan fesyen rambut dari luar negara atau negara-negara barat. So far sepanjang shida bernafas shida cuma pernah jumpa fesyen rambut yang pelik-pelik ni yang lebih dipanggil dengan nama fesyen rambut PUNK atau seangkatan dengannya. kalau jenis rambut macam tu memang bersepah dalam Malaysia dah jadi macam satu trend pula. Golongan yang menggemari fesyen pun tak kira umur dari muda ke tua dari tua ke muda tapi kebanyakan nya golongan remaja lah. Ada lagi gambar jom tengok.
Mengarut je fesyen PUNK ni tak berkenan benor teman nengok nye!!
hahaa^^ kadang-kadang shida sendiri tengok pun nak tergelak, ada ke manusia atau penggemar tegar fesyen rambut nak buat gaya macam ni?? 
errrr.. cik kak demam EURO dah habis lah semangat gila minah ni! =.=
Pengganti Abu Bakar Ela.. err siapa disini setuju?? "Abu Bakar Ela II" haaha :p
Sempoi Gila! Jimat tak payah beli topi dah! bijak bijak hahahaa :D
Scary Hair!! shida pun tak tahu mana depan mana belakang sama je! hahaa!
Kalau kategori "rambut paling masam" mesti dia menang kan? hahaaa ^_^
I'm Sexy and I Know It  hahahaaa..orang mata 2 je! dia sampai 6 Amekaw!!
siapa punya rekaan lah ni ~_^







17 comments:

  1. hahaha , lawak larr , tade keje lettew ..

    ReplyDelete
  2. haha..ngeri tengok..fesyen apakah..
    mangsa fesyen.. :D

    ReplyDelete
  3. tak sanggup la hai.. nak buat rambut2 tu semua mesti la maakn masa berjam2.. pastu bila berjalan jadi perhatian la pulak.. oh tidak!!!

    *** mereka mmg nak tarik perhatian orang ^_^

    ReplyDelete
  4. gmbr ke 5 tu mcm serammm jer. hehe

    ReplyDelete
  5. seriusly ada jugak orang buat rambut macam ni?

    pelik sungguh lah.. kelakar je tgk..hehe ;)

    ReplyDelete
  6. eiii..semuanya menakutkn la...

    ReplyDelete
  7. bertabah pulak nak berdandan macam tu? tak kuasa!

    ReplyDelete
  8. hishhh megarot la..tah ape2 je..huh

    ReplyDelete
  9. @KorN gambar ke5 yg atas ke bawah? hehee...

    ReplyDelete
  10. fesyen rambut ni tak sesuai dengan masyarakat kita. kalau barat tu okey la.

    ReplyDelete
  11. ntahapa2 laa rambut cmni, huh...

    ReplyDelete
  12. pelik2 pulak tgk fesyen camgini...

    ReplyDelete
  13. nanti pat nak buat jga pesyen cam ni haa..hahaaa

    ReplyDelete
  14. pelik2 tp kalo pkai tok ryshaa cute gak ank aku tuh ekekeee ;p

    ReplyDelete
  15. hahaa..mcm2 ada cam astro la kak shida style2 rambut ni~

    ReplyDelete
  16. pingsan tengok fesyen pelik pelik ni..kreatif tapi tak kene gaya lah pulak..macam menyeksakan je..huhu

    ReplyDelete
  17. (-_-') brrrr.....rambutan betul lah..hahaha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.