Happy 2nd Anniversary Dunia sebenar Shida | Pemenang-pemenang "Awesome Giveaway Dunia Sebenar Shida" tahniah para pemenang!! | Dunia sebenar Shida Happy 2nd Anniversary Dunia sebenar Shida | Pemenang-pemenang "Awesome Giveaway Dunia Sebenar Shida" tahniah para pemenang!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 19 July 2012

Happy 2nd Anniversary Dunia sebenar Shida | Pemenang-pemenang "Awesome Giveaway Dunia Sebenar Shida" tahniah para pemenang!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Jom vote header shida dekat sini >> Contest Mega 2012 Hazwan Hairy
Alhamdulillah entri yang dinanti-nantikan telah tiba. Kejutan yang shida nak buat hari ini adalah pada 19 July 2012 adalah ulangtahun ke2 blog shida ni. Alhamdulilah sepanjang shida berbloging shida rasa happy dan bersemangat cuma kadang-kadang tu ada "kelaut" sikit. So shida happy hari ni sebab blog dah masuk 2 tahun dan pemenang Awesome GA shida juga sudah diumumkan. cepat!! tengok siapa yang bertuah!! Tahniah para pemenang :) Pejam celik pejam celik dah masuk pun 2 tahun, banyak kenangan pahit dan manis sepanjang perjalanan blog Dunia sebenar Shida ini. Sebenarnya shida masih ada banyak lagi kejutan untuk korang, cuma hari ini untuk permulaan mari sama-sama kita raikan Hari ulangtahun ke2 blog shida dulu dan juga para pemenang "Awesome GA Dunia sebenar Shida" ni. tahniah!! tahniah!! tahniah!!
     Noted: 
       nak semak senarai No.peserta disini >> senarai peserta Awesome GA
       nak tengok hadiah-hadiah dari shida & sponsors disini >> Hadiah Awesome GA
diminta semua peserta yang menang boleh PM sponsors masing-masing ya! sama ada di Facebook atau blog untuk memberi detail, shida akan sediakan link para sponsors juga! untuk tebus hadiah anda!! wahh sangat-sangat seronok bila dapat hadiah dari mereka!! dan terima kasih tak terhingga untuk para sponsors juga ;)
Pemenang-pemenang AWESOME GA Dunia Sebenar Shida adalah:
1. Hadiah dari shida sendiri (penganjur Awesome GA)
Sepasang Baju Kurung x1 (azneyshamsuddin)
 Set Kerongsang x1 (ash shikano)
Set Butang Baju Melayu x1 (afzalsukasuki)
Kad Raya Khas untuk 15 peserta yang terawal ;)
boleh PM shida ya dekat FB atau email yang diberi tahniah!!
LAST MINIT + REVIEW KHAS DARI SHIDA : 42. Shrfh Salwa

2. Hadiah dari E'S OnlineShop boleh PM shida juga!
Shawl x 2 pemenang (QistinaOlivia) (Dhia Adawiyah)

3. Hadiah dari  Odahone aka Acah
 Dokoh Baju Kebaya x 1 pemenang (chika chikova)

4. Hadiah TOPUP dari Muhammad Saiazuan
 x 1 pemenang (Nur Amieza)

Review Blog x 3 Pemenang (AkmaDanira) (remyhazza) (zareliqa)

 Doodle cute x 3 pemenang (hazwan hairy) (ELYZAZAZA) (Sandra)

7. Hadiah TOPUP RM5 dari Arol Mubin
 Topup RM5 x 2 pemenang (Wanieys) (piqah)

8. Hadiah dari Nur Damia
 Voucher discount RM5  x3 pemenang   *for dvd korean drama

9. Hadiah dari Arra Ahmad
 Kain Pasang x 1 pemenang (Rochelle)

 Vitamin C (10biji)  x2 pemenang (Azhafizah) (Aida Omar)

11. Hadiah dari IntanBerlian
 Shawl  x2 pemenang (TehaaNFM) (nurul iman)

 Pashmina  x1 pemenang (Amalia Ahmad)
Set Brush Make Up  x1 pemenang (YanieJ)

13 dan 14 Hadiah dari Qutratun Al-Khairi
 Topup RM5 x 2 pemenang (E-RA PASHA) (Shrfhzulaikha)

 Header Blog x 3 pemenang (Mizz Shaa) (budak nakal) (izan mama mia)
 Banner Blog x 1 pemenang (Ira Adila)

16. Hadiah Topup dari Irwani  Zulkifli
 Topup RM5 x 4 pemenang (Nur Syakirah) (ainie sempoy) (huda ;]) (Nur Athirah)

B1(97.sharina)  B2(137.korn)  B3(108.teratai)  B4(72.onie)  B5(40.Aien_Aen)  B6(27.SYAHMI MEON)  B7(54.Myun)  B8(130.Kizmyself) B9(101.Sandra)  B10(49.Nurul Farain)  B11(60.farah fadzil)  B12(24.Najihah Zakaria)  B13(68.Anna Wafie)  B14(46.Cik Rose Cute)  B15(62.caliph shuriken)
untuk pemenang Abg Eq boleh PM shida ya!! button tu sekarang ditangan shida, pemilihan button Abg Eq shida masih pakai random tapi mohon maaf sebab terpaksa tak publish dalam entri no.random tersebut, shida hanya letak no.peserta dan nama sahaja. Bayangkan lah 15 pemenang tak ke penuh nanti huhuhu ;)

18. Hadiah dari Nurul Yui (pakar craft)
 Barangan Craft x 3 pemenang (Sally Yatiey) (Mieya Atiera) (farra izzaty)

Shawl x 3 pemenang (Nurizzati0920) (Hana) (yaya)

 Topup RM5 x 2 (Azlan) (sue)

21. Hadiah dari Puan Azizah aka Jiejah

22. Hadiah dari Eca_Dwinky Asha
 Pin Blogger  x3 pemenang (Joel Leslie) (Siti sigadis berhijab) (Firah)

 Blusher MISS ROSE (3D/matte bergantung pada sponsors)  x1 (fieda)
Mascara waterproof & longlasting MISS ROSE  x1 (Mia Liana)
Eye Liner / Lip Liner MISS ROSE  x1 (sheda ucu)

24. Hadiah dari Puan Ummi
 6 biji Apam Polkadot  x 2 pemenang (CikHawa90) (Nur Afifah Ahmad Subuki)

25 dan 26 Hadiah dari EMTV & EGTV (Azwa Shamsuddin)
TOPUP RM10 x 2 pemenang (Afasz) (Anis Sakinah)

27. Hadiah dari Muaz Faris
 Revie Blog x 1 pemenang (AHMAD SHUKREE)

28. Hadiah dari Peyan Sanstaro 
 Topup RM5 x 2 pemenang (Nurul Ezatee :)) (Leeza)

29. Hadiah dari Gula-gula Kapas
Topup RM10 x 3 pemenang (Hencek Haikal) (cikkiwis) (farha)

30. Hadiah dari Rahayu Izaima
Edit blogskin x 2 pemenang (syiela) (Kim H@zrul)
31. Hadiah dari Dhiyahsoppe
 buku/novel (Pemilik Cintaku) x 1 pemenang (fiQRa)
32. Hadiah dari GA&Contest Fanpage 
 buku/novel (Pikatlah Hatiku) x 1 pemenang (Cikgu Faiz)
33. Hadiah dari Marliyana Mayamin 
 brooch felt x 2 pemenang (Phat corner) (munirah)
34. Hadiah dari Rafhanah Blogshop 
 Stylish V-Neck Dress x 4 pemenang (Fatimah Azzarah) (princess syazliyana) (Rafflikes) (Jaja Short)
35. Hadiah terakhir dari Nurjamal83 
 barangan craft x 1 pemenang (:froggie talk:)
Untuk semua peserta korang mesti PM sponsors masing-masing dan untuk sesiapa yang menang "barang/hadiah serta kad raya untuk di pos" sila beri ALAMAT dan NO.TEL juga No.Peserta dan link entri korang untuk semakan sponsors! Bagi yang menang Review, doodle dan edit-edit blog, header dan banner sila beri No.Peserta dan link entri GA serta url blog asal korang sebab ada yang guna blog berasingan untuk join contes dan GA kan. Untuk TOPUP sila beri No.Peserta juga dan No.Tel jika reload (depens kepada sponsors korang) OK Tahniah!! kepada semua pemenang. Fuhh!! jenuh juga shida buat Entri ni ;) Hope semua faham ya. Jika tak paham atau ada masalah apa-apa sila PM shida di Facebook ok ~ Thanks ;)
Total Hadiah adalah : 92 jadi 92/140 peserta mendapat hadiah dari GA ini!! tahniah!! yang GAGAL tak menang jangan menangis pula tak ada rezeki kan nanti shida buat GA lagi mungkin Awal tahun depan insyallah, join lagi ok :) thanks bagi kerja sama yang superb!! sayang korang!! mmuahhhhxx :*
SEMUA PEMENANG PM SPONSORS MASING-MASING BUKAN SHIDA YA ;)



 

78 Jari Ohsem:

BieySha said...

jemput join dear :)
http://bieyshastory.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-dan-diblogwalkingkan-by.html

KorN said...

wah. terselit jugak name korn di situ.. kih kih kih... mekaseh eh kak shida. mekaseh gak kat abg eqbal

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah kpd yg berjaya..

meh2 tntut hadiah craft tak seberapa dari yui =)

Iza Zaty said...

hurm, takdek rezeki lagi :(
asik kalah je .. rasa cm rugi je join. wahahaa.. congrate yg menang

Mrs Velentine said...

tahniah pada yg menang

Nurmujahidah Ismail said...

alamak,, asal no 126,, dah bertkr no 125 lps delete yang silap ari tu kot,, tak pela tak de rzki,, will try again next time :D

azizah :) said...

tahniah pemenang! siapa yang dapat keychain dari jijah no 21 tu..

sila pm jijah di email Ziezah_misi88@yahoo.com atau di fan page cik azizah's blog..tq..harap bagi kerjasama..cepat la dapat hadiah tu..

hairy said...

ehh!!! hery berjaya lah..hahaha...hadiah dri fizi..yeahhh..tq shida n penaja2..

-SUPERGIRL- said...

menyesal lah pulok tak join -.-

hairy said...

no 135
url blog : http://fanomena.blogspot.com

url link
http://fanomena.blogspot.com/2012/07/awesome-giveaway-dunia-sebenar-shida.html

cmni erk?

Mia Liana said...

wahhhh terima kasih ya... heheheh kak mia dapat Mascara waterproof & longlasting MISS ROSE

p/s: mood suka...

cincin permata said...

oke , tahniah shida dapat anjurkan ga ni . nanti tira contact pemenang tok bg hadiah dorang k .

ayut said...

ayut tslh tgk tarikh la plak..arini ea 19..wahahahha :D 23,24 ada...26,27 ada...saje kan random ni tak pilih 25.sabo jela...tahniah kepada pemenang.tahniah jgk kat shida dan semua sponsor dh dpt setelkan GA ni.awesome!nnt bt lg ea.hihi :)

Ezad Skytech said...

wahh..tahniah kepada semua pemenang GA ni..:D

Chikova_Airashii said...

yeyahh.. alhamdulillah mng jgk.. tengs shida n smue sponsor!!

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

tahniah kepada semua pemenang...and
hepy 2nd anibeseri to ur blog SHIDA... ;)

p/s:sory lma xdatang sini...baru dpt skodeng blog. :(

amsawza said...

salam. kepada "http://anieszsakienah.blogspot.com/2012/06/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html#comment-form" & "http://afaszgiveawaycontest.blogspot.com/2012/06/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html" menang utk GA shida untuk TOPUP RM10 daripada EMTV.com. sila emailkan nama & no telefon di az_ams[at]yahoo[dot]com ASAP ye sayang :)

Phat said...

TQ pada shida yg anjurkan GA tahniha kepada semua pemenang alhamdulillah no naik gak hehe

dhia adawiyah said...

alhamdulillah .. terima kasih kak shida dan semua sponsor .. :) . terima kasih banyak - banyak !

Hafizzi Aziz said...

meh sini pemenang no 135, 24, 101, contact apit_afyz@yahoo.com ye. huhu.
Tahniah SHIDA!

dhia adawiyah said...

confiu sikit , kak shida . wieya nak PM akak or sponsor ?

Nurul Faiz Bikers said...

waa !! no 94 menang. hehe.

Peyan Sanstaro said...

Tahniah kpd yg menang :)

mi$$ch0c0laTe said...

tahniah bg yg menang :)

Aida Omar said...

Alhamdulillah bertuah lagi.. dapat vitamin C gitu.. Thnkz u buat shida dan sponsor :)

AkmaDanira said...

alhamdulillah menang review blog .

Leeza Metachi said...

wahhh i got itt . . no.74 (= heeee Thanks muchh ! :*

Arol Mubin said...

Wah, result GA dah keluar! Tahniah kepada semua pemenang! 92 orang yang dapat hadiah. Ramai tueee! :D

OdahOne OdahOneBizz said...

congratz utk semua juara!...http://chikova-flurryreo.blogspot.com...bleh contact odahone utk hadiah k...tqvm

Eca Dwinky Asha said...

cepatlah send alamat..eca nnt busy wat kuih raya lak.ahahha :P

Wanie said...

Tahniah buat pemenang :) ~~
Meh tuntut Topup dari wanie

Nono Lu said...

mng la :)
http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/06/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html keychain dari jijah no 21

cik kiwi's said...

kiwi dapat topup...:)) hehehehehehe

eqbalzack said...

TAHNIAH!! kepada semua pemenang...

p/s: penat juga shida nak guna random.org ni. hehe. apa pun syabas sebab berjaya baut 1 GA yang abg eq rasakan besar juga ni...Selamat berpuasa juga buat semua peserta.

caliph shuriken said...

congratz kpd penganjur, para sponsor & semua pemenang ^^

alhamdulillah, ada jgak rezki.. dpt special button, hikk...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bnyk keje shida! thanks :)

tahniah kepada semua :D

teratai said...

yay dapat yay yay yay

jom joint new segment :)

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..ade rezeki menjelang ramadhan ni..tapi shida,link penganjur yg shida bagi tu page not found la =__=

cik kiera said...

peserta nums 1,2,3 tu dapat dua hadiah ??? hum , tak menang . cogrt :)

zareliqa afiqa said...

yeayyy.. menang jugak. thanks shida :)

Arra Ahmad said...

Tahniah kepada pemenang dan juga shida:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah buat semua pemenang...
Alhamdulillah..terselit juga nama akak kat situ...Thx shida.. :)

Nak pm details kat sponsor ke @ shida..?

mummyriena said...

tahniah sume..aku xjoin tp rasa mcm nk hadiahh juga hahaa.. :D

Sheda ucu said...

yee sheda menang hihi pestime aw.. tenkiu shida tenkiu sponsor raya nih pakai eye liner bwu hihi

patriq said...

tahniah semua...:)

Boni Kacak said...

kenapa nama boni yang sangat kacak ni tak ada??haahhaa

Shazney Shamsuddin said...

ya allah macam tak percaya menang..

dapat baju raya nanti


fb xleh sign in...



nie alamat dan maklumat kite...



zaidatulazni shamsuddin
c36,Jalan Kuantan, Bandar Baru
28000 Temerloh Pahang..

Che Rosliza Che mat said...

Sis Menang hadiah dari Eqbal Zack...B14 Cik Rose Cute...tahniah juga yg lain...

rafflesia said...

alhamdulillah.. terima kasih kak :) syieda dah email sponsor dah :)

sHaR!Na eLyaNa said...

wah patutla smlm shida snyum hehe..thnks shida..

Radsmil said...

Tahniah kepada pemenang..hehehe..xD

CikHoneyBee said...

TAHNIAH kepada pemenang.. !! meriah sungguh GA ini.

sesiapa yang menang voucher rm5 for pembelian dvd korean dr cikhoneybee.. minta mereka Pm kat fanpage ya :)

eyjalukman said...

wahhh congrates utk pemenang :) slamat berpuasa !

fieda said...

alhamdulillah menang...

teratai said...

alamat : km14 kampung umbai solok pasal 77300 merlimau melaka

no:tel-0105184968

108-Abg Eq

Sandra said...

yeayy sandra in list juga. hehe

Zaza Ridzlan said...

tahniah buat semua yg menang =)

Zaza Ridzlan said...

tahniah buat semua yg menang =)

Aliff Haikal said...

Alhamdulillah :)

lynndAmya said...

yuhuuuu~~~lama xsinggah sini smpai blog ni pon dh bertukar rupa, hihi tahniah kpd pemenang semua..selamat berpuasa shida (n_n) hehe

AsH ShiKaNo said...

alhamdulillah.. tq akak :)

Joel Leslie said...

wahh ada juga rezeki sini :) thanks so much and congrats kepada yg menang :) selamat berpuasa buat rakan bloggers yg beragama Islam ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lupa nk wish...
Happy 2nd Anniversary buat Blog shida..Keep on blogging ya..^^

fiQRa said...

waaaaaaaa.. nak nangesssss.. alhmdulillah.. thankssss kak shida ;')

yanie j said...

tqvm sis :D

Remy hazza said...

alhamdulillah.......
remy berjaya.......
hadiah no5.....
Hadiah dari Lyssa Faizureen aka Lyssa_Secret

review blog...... amin......

Remy hazza said...

lupa lak.... thanks so much kat shida dan juga sponsor semua.... xspecilly dari Lyssa Faizureen aka Lyssa_Secret

Hana said...

Alhamdulillah ada rezeki bulan Ramadhan ni :) thanks kak Shida and sponsor . Tahniah juga pada pemenang yang lain ^^

Bui Junaidi said...

SALAM SHIDA
LAMA KAK BUI TAK SINGGAH
BARU TAU CERITA SENARAI PEMENANG DH KELUAR..HEHE

NASIB BAIK KETIGA3 PEMENANG ADA PM KAK BUI..INSYAALLAH HADIAH AKAN KAK BUI POSKAN DLM MS TERDEKAT..^_^

SELAMAT BERPUASA DAN SELAMAT HARI RAYA..

syiela said...

tahniah pada yg menang..

alhamdulillah terselit juga nama kat situ

happy 2nd anniversary.. moga terus bersemangat untuk berblogging nanti.. nak2 dengan berpindah ke rumah baru ni :)

Mrs Ledibet said...

yeay kte menang..thnks shida and jiejah hehe

afzalsukasuki said...

astaghfirullahalaziim shida sori2 afzal tak update.ok2 ni alamat afzal ea. Mohd Norafzal Narawi, Pusat Biosekuriti Perikanan Kuantan, Lot 20755 Jalan Tanah Putih, 25150 Kuantan, Pahang

Sori ye Shida atas kelewatan :)

NURFATIN IZZATI said...

akak terima kasih kerana memberitahu.
sebenarnya saya dah hantar detail tu dah lama lebih kurang 5 hari yang lepas.saya ingatkan akk dah dapat detail saya.rupanya belum.tapi xpelah.saya dah hantar lagi sekali.
sila check email saya nurfatini70@gmail.com
akk,sya nak confirmkan yang blogshida87@gmail.com email akk kan?saya hantar guna email akk yg ni lah.kalau akk dh bce komen sya,sila reply mesej sya ni dekat cbox sya eh.

Love Machines said...

Akak. Saya menang GA ni tapi saya lambat ambik. macam mana yer :) Nasib baik akak inform kat saya..

Awesomeness said...

kak shida, saya dah pm puan ummi kat fbnya, tpi smpai sekarang masih tidak balas..camane?

rafflesia said...

as-salam kak shida,
syieda dah email sponsor di email dan blog beliau 20hb aritu lagi, tapi xdapat sebarang feedback samada diorang sudah terima email ke blum :(

syieda gune email loves_313@yahoo.com. menantikan feedback dari kak shida :(

Awesomeness said...
This comment has been removed by a blog administrator.
AkmaFaizal said...

ramainye yg menang..tahniah3...
dlm ramai2 tu saye tak menang pun..huhu