Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 19 July 2012

Happy 2nd Anniversary Dunia sebenar Shida | Pemenang-pemenang "Awesome Giveaway Dunia Sebenar Shida" tahniah para pemenang!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Jom vote header shida dekat sini >> Contest Mega 2012 Hazwan Hairy
Alhamdulillah entri yang dinanti-nantikan telah tiba. Kejutan yang shida nak buat hari ini adalah pada 19 July 2012 adalah ulangtahun ke2 blog shida ni. Alhamdulilah sepanjang shida berbloging shida rasa happy dan bersemangat cuma kadang-kadang tu ada "kelaut" sikit. So shida happy hari ni sebab blog dah masuk 2 tahun dan pemenang Awesome GA shida juga sudah diumumkan. cepat!! tengok siapa yang bertuah!! Tahniah para pemenang :) Pejam celik pejam celik dah masuk pun 2 tahun, banyak kenangan pahit dan manis sepanjang perjalanan blog Dunia sebenar Shida ini. Sebenarnya shida masih ada banyak lagi kejutan untuk korang, cuma hari ini untuk permulaan mari sama-sama kita raikan Hari ulangtahun ke2 blog shida dulu dan juga para pemenang "Awesome GA Dunia sebenar Shida" ni. tahniah!! tahniah!! tahniah!!
     Noted: 
       nak semak senarai No.peserta disini >> senarai peserta Awesome GA
       nak tengok hadiah-hadiah dari shida & sponsors disini >> Hadiah Awesome GA
diminta semua peserta yang menang boleh PM sponsors masing-masing ya! sama ada di Facebook atau blog untuk memberi detail, shida akan sediakan link para sponsors juga! untuk tebus hadiah anda!! wahh sangat-sangat seronok bila dapat hadiah dari mereka!! dan terima kasih tak terhingga untuk para sponsors juga ;)
Pemenang-pemenang AWESOME GA Dunia Sebenar Shida adalah:
1. Hadiah dari shida sendiri (penganjur Awesome GA)
Sepasang Baju Kurung x1 (azneyshamsuddin)
 Set Kerongsang x1 (ash shikano)
Set Butang Baju Melayu x1 (afzalsukasuki)
Kad Raya Khas untuk 15 peserta yang terawal ;)
boleh PM shida ya dekat FB atau email yang diberi tahniah!!
LAST MINIT + REVIEW KHAS DARI SHIDA : 42. Shrfh Salwa

2. Hadiah dari E'S OnlineShop boleh PM shida juga!
Shawl x 2 pemenang (QistinaOlivia) (Dhia Adawiyah)

3. Hadiah dari  Odahone aka Acah
 Dokoh Baju Kebaya x 1 pemenang (chika chikova)

4. Hadiah TOPUP dari Muhammad Saiazuan
 x 1 pemenang (Nur Amieza)

Review Blog x 3 Pemenang (AkmaDanira) (remyhazza) (zareliqa)

 Doodle cute x 3 pemenang (hazwan hairy) (ELYZAZAZA) (Sandra)

7. Hadiah TOPUP RM5 dari Arol Mubin
 Topup RM5 x 2 pemenang (Wanieys) (piqah)

8. Hadiah dari Nur Damia
 Voucher discount RM5  x3 pemenang   *for dvd korean drama

9. Hadiah dari Arra Ahmad
 Kain Pasang x 1 pemenang (Rochelle)

 Vitamin C (10biji)  x2 pemenang (Azhafizah) (Aida Omar)

11. Hadiah dari IntanBerlian
 Shawl  x2 pemenang (TehaaNFM) (nurul iman)

 Pashmina  x1 pemenang (Amalia Ahmad)
Set Brush Make Up  x1 pemenang (YanieJ)

13 dan 14 Hadiah dari Qutratun Al-Khairi
 Topup RM5 x 2 pemenang (E-RA PASHA) (Shrfhzulaikha)

 Header Blog x 3 pemenang (Mizz Shaa) (budak nakal) (izan mama mia)
 Banner Blog x 1 pemenang (Ira Adila)

16. Hadiah Topup dari Irwani  Zulkifli
 Topup RM5 x 4 pemenang (Nur Syakirah) (ainie sempoy) (huda ;]) (Nur Athirah)

B1(97.sharina)  B2(137.korn)  B3(108.teratai)  B4(72.onie)  B5(40.Aien_Aen)  B6(27.SYAHMI MEON)  B7(54.Myun)  B8(130.Kizmyself) B9(101.Sandra)  B10(49.Nurul Farain)  B11(60.farah fadzil)  B12(24.Najihah Zakaria)  B13(68.Anna Wafie)  B14(46.Cik Rose Cute)  B15(62.caliph shuriken)
untuk pemenang Abg Eq boleh PM shida ya!! button tu sekarang ditangan shida, pemilihan button Abg Eq shida masih pakai random tapi mohon maaf sebab terpaksa tak publish dalam entri no.random tersebut, shida hanya letak no.peserta dan nama sahaja. Bayangkan lah 15 pemenang tak ke penuh nanti huhuhu ;)

18. Hadiah dari Nurul Yui (pakar craft)
 Barangan Craft x 3 pemenang (Sally Yatiey) (Mieya Atiera) (farra izzaty)

Shawl x 3 pemenang (Nurizzati0920) (Hana) (yaya)

 Topup RM5 x 2 (Azlan) (sue)

21. Hadiah dari Puan Azizah aka Jiejah

22. Hadiah dari Eca_Dwinky Asha
 Pin Blogger  x3 pemenang (Joel Leslie) (Siti sigadis berhijab) (Firah)

 Blusher MISS ROSE (3D/matte bergantung pada sponsors)  x1 (fieda)
Mascara waterproof & longlasting MISS ROSE  x1 (Mia Liana)
Eye Liner / Lip Liner MISS ROSE  x1 (sheda ucu)

24. Hadiah dari Puan Ummi
 6 biji Apam Polkadot  x 2 pemenang (CikHawa90) (Nur Afifah Ahmad Subuki)

25 dan 26 Hadiah dari EMTV & EGTV (Azwa Shamsuddin)
TOPUP RM10 x 2 pemenang (Afasz) (Anis Sakinah)

27. Hadiah dari Muaz Faris
 Revie Blog x 1 pemenang (AHMAD SHUKREE)

28. Hadiah dari Peyan Sanstaro 
 Topup RM5 x 2 pemenang (Nurul Ezatee :)) (Leeza)

29. Hadiah dari Gula-gula Kapas
Topup RM10 x 3 pemenang (Hencek Haikal) (cikkiwis) (farha)

30. Hadiah dari Rahayu Izaima
Edit blogskin x 2 pemenang (syiela) (Kim H@zrul)
31. Hadiah dari Dhiyahsoppe
 buku/novel (Pemilik Cintaku) x 1 pemenang (fiQRa)
32. Hadiah dari GA&Contest Fanpage 
 buku/novel (Pikatlah Hatiku) x 1 pemenang (Cikgu Faiz)
33. Hadiah dari Marliyana Mayamin 
 brooch felt x 2 pemenang (Phat corner) (munirah)
34. Hadiah dari Rafhanah Blogshop 
 Stylish V-Neck Dress x 4 pemenang (Fatimah Azzarah) (princess syazliyana) (Rafflikes) (Jaja Short)
35. Hadiah terakhir dari Nurjamal83 
 barangan craft x 1 pemenang (:froggie talk:)
Untuk semua peserta korang mesti PM sponsors masing-masing dan untuk sesiapa yang menang "barang/hadiah serta kad raya untuk di pos" sila beri ALAMAT dan NO.TEL juga No.Peserta dan link entri korang untuk semakan sponsors! Bagi yang menang Review, doodle dan edit-edit blog, header dan banner sila beri No.Peserta dan link entri GA serta url blog asal korang sebab ada yang guna blog berasingan untuk join contes dan GA kan. Untuk TOPUP sila beri No.Peserta juga dan No.Tel jika reload (depens kepada sponsors korang) OK Tahniah!! kepada semua pemenang. Fuhh!! jenuh juga shida buat Entri ni ;) Hope semua faham ya. Jika tak paham atau ada masalah apa-apa sila PM shida di Facebook ok ~ Thanks ;)
Total Hadiah adalah : 92 jadi 92/140 peserta mendapat hadiah dari GA ini!! tahniah!! yang GAGAL tak menang jangan menangis pula tak ada rezeki kan nanti shida buat GA lagi mungkin Awal tahun depan insyallah, join lagi ok :) thanks bagi kerja sama yang superb!! sayang korang!! mmuahhhhxx :*
SEMUA PEMENANG PM SPONSORS MASING-MASING BUKAN SHIDA YA ;)



 

78 comments:

  1. jemput join dear :)
    http://bieyshastory.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-dan-diblogwalkingkan-by.html

    ReplyDelete
  2. wah. terselit jugak name korn di situ.. kih kih kih... mekaseh eh kak shida. mekaseh gak kat abg eqbal

    ReplyDelete
  3. tahniah kpd yg berjaya..

    meh2 tntut hadiah craft tak seberapa dari yui =)

    ReplyDelete
  4. hurm, takdek rezeki lagi :(
    asik kalah je .. rasa cm rugi je join. wahahaa.. congrate yg menang

    ReplyDelete
  5. alamak,, asal no 126,, dah bertkr no 125 lps delete yang silap ari tu kot,, tak pela tak de rzki,, will try again next time :D

    ReplyDelete
  6. tahniah pemenang! siapa yang dapat keychain dari jijah no 21 tu..

    sila pm jijah di email Ziezah_misi88@yahoo.com atau di fan page cik azizah's blog..tq..harap bagi kerjasama..cepat la dapat hadiah tu..

    ReplyDelete
  7. ehh!!! hery berjaya lah..hahaha...hadiah dri fizi..yeahhh..tq shida n penaja2..

    ReplyDelete
  8. menyesal lah pulok tak join -.-

    ReplyDelete
  9. no 135
    url blog : http://fanomena.blogspot.com

    url link
    http://fanomena.blogspot.com/2012/07/awesome-giveaway-dunia-sebenar-shida.html

    cmni erk?

    ReplyDelete
  10. wahhhh terima kasih ya... heheheh kak mia dapat Mascara waterproof & longlasting MISS ROSE

    p/s: mood suka...

    ReplyDelete
  11. oke , tahniah shida dapat anjurkan ga ni . nanti tira contact pemenang tok bg hadiah dorang k .

    ReplyDelete
  12. ayut tslh tgk tarikh la plak..arini ea 19..wahahahha :D 23,24 ada...26,27 ada...saje kan random ni tak pilih 25.sabo jela...tahniah kepada pemenang.tahniah jgk kat shida dan semua sponsor dh dpt setelkan GA ni.awesome!nnt bt lg ea.hihi :)

    ReplyDelete
  13. wahh..tahniah kepada semua pemenang GA ni..:D

    ReplyDelete
  14. yeyahh.. alhamdulillah mng jgk.. tengs shida n smue sponsor!!

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada semua pemenang...and
    hepy 2nd anibeseri to ur blog SHIDA... ;)

    p/s:sory lma xdatang sini...baru dpt skodeng blog. :(

    ReplyDelete
  16. salam. kepada "http://anieszsakienah.blogspot.com/2012/06/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html#comment-form" & "http://afaszgiveawaycontest.blogspot.com/2012/06/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html" menang utk GA shida untuk TOPUP RM10 daripada EMTV.com. sila emailkan nama & no telefon di az_ams[at]yahoo[dot]com ASAP ye sayang :)

    ReplyDelete
  17. TQ pada shida yg anjurkan GA tahniha kepada semua pemenang alhamdulillah no naik gak hehe

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah .. terima kasih kak shida dan semua sponsor .. :) . terima kasih banyak - banyak !

    ReplyDelete
  19. meh sini pemenang no 135, 24, 101, contact apit_afyz@yahoo.com ye. huhu.
    Tahniah SHIDA!

    ReplyDelete
  20. confiu sikit , kak shida . wieya nak PM akak or sponsor ?

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah bertuah lagi.. dapat vitamin C gitu.. Thnkz u buat shida dan sponsor :)

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah menang review blog .

    ReplyDelete
  23. wahhh i got itt . . no.74 (= heeee Thanks muchh ! :*

    ReplyDelete
  24. Wah, result GA dah keluar! Tahniah kepada semua pemenang! 92 orang yang dapat hadiah. Ramai tueee! :D

    ReplyDelete
  25. congratz utk semua juara!...http://chikova-flurryreo.blogspot.com...bleh contact odahone utk hadiah k...tqvm

    ReplyDelete
  26. cepatlah send alamat..eca nnt busy wat kuih raya lak.ahahha :P

    ReplyDelete
  27. Tahniah buat pemenang :) ~~
    Meh tuntut Topup dari wanie

    ReplyDelete
  28. mng la :)
    http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/06/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html keychain dari jijah no 21

    ReplyDelete
  29. kiwi dapat topup...:)) hehehehehehe

    ReplyDelete
  30. TAHNIAH!! kepada semua pemenang...

    p/s: penat juga shida nak guna random.org ni. hehe. apa pun syabas sebab berjaya baut 1 GA yang abg eq rasakan besar juga ni...Selamat berpuasa juga buat semua peserta.

    ReplyDelete
  31. congratz kpd penganjur, para sponsor & semua pemenang ^^

    alhamdulillah, ada jgak rezki.. dpt special button, hikk...

    ReplyDelete
  32. bnyk keje shida! thanks :)

    tahniah kepada semua :D

    ReplyDelete
  33. yay dapat yay yay yay

    jom joint new segment :)

    ReplyDelete
  34. Alhamdulillah..ade rezeki menjelang ramadhan ni..tapi shida,link penganjur yg shida bagi tu page not found la =__=

    ReplyDelete
  35. peserta nums 1,2,3 tu dapat dua hadiah ??? hum , tak menang . cogrt :)

    ReplyDelete
  36. yeayyy.. menang jugak. thanks shida :)

    ReplyDelete
  37. Tahniah kepada pemenang dan juga shida:)

    ReplyDelete
  38. Tahniah buat semua pemenang...
    Alhamdulillah..terselit juga nama akak kat situ...Thx shida.. :)

    Nak pm details kat sponsor ke @ shida..?

    ReplyDelete
  39. tahniah sume..aku xjoin tp rasa mcm nk hadiahh juga hahaa.. :D

    ReplyDelete
  40. yee sheda menang hihi pestime aw.. tenkiu shida tenkiu sponsor raya nih pakai eye liner bwu hihi

    ReplyDelete
  41. kenapa nama boni yang sangat kacak ni tak ada??haahhaa

    ReplyDelete
  42. ya allah macam tak percaya menang..

    dapat baju raya nanti


    fb xleh sign in...



    nie alamat dan maklumat kite...



    zaidatulazni shamsuddin
    c36,Jalan Kuantan, Bandar Baru
    28000 Temerloh Pahang..

    ReplyDelete
  43. Sis Menang hadiah dari Eqbal Zack...B14 Cik Rose Cute...tahniah juga yg lain...

    ReplyDelete
  44. alhamdulillah.. terima kasih kak :) syieda dah email sponsor dah :)

    ReplyDelete
  45. wah patutla smlm shida snyum hehe..thnks shida..

    ReplyDelete
  46. Tahniah kepada pemenang..hehehe..xD

    ReplyDelete
  47. TAHNIAH kepada pemenang.. !! meriah sungguh GA ini.

    sesiapa yang menang voucher rm5 for pembelian dvd korean dr cikhoneybee.. minta mereka Pm kat fanpage ya :)

    ReplyDelete
  48. wahhh congrates utk pemenang :) slamat berpuasa !

    ReplyDelete
  49. alamat : km14 kampung umbai solok pasal 77300 merlimau melaka

    no:tel-0105184968

    108-Abg Eq

    ReplyDelete
  50. yeayy sandra in list juga. hehe

    ReplyDelete
  51. tahniah buat semua yg menang =)

    ReplyDelete
  52. tahniah buat semua yg menang =)

    ReplyDelete
  53. yuhuuuu~~~lama xsinggah sini smpai blog ni pon dh bertukar rupa, hihi tahniah kpd pemenang semua..selamat berpuasa shida (n_n) hehe

    ReplyDelete
  54. alhamdulillah.. tq akak :)

    ReplyDelete
  55. wahh ada juga rezeki sini :) thanks so much and congrats kepada yg menang :) selamat berpuasa buat rakan bloggers yg beragama Islam ;)

    ReplyDelete
  56. Lupa nk wish...
    Happy 2nd Anniversary buat Blog shida..Keep on blogging ya..^^

    ReplyDelete
  57. waaaaaaaa.. nak nangesssss.. alhmdulillah.. thankssss kak shida ;')

    ReplyDelete
  58. alhamdulillah.......
    remy berjaya.......
    hadiah no5.....
    Hadiah dari Lyssa Faizureen aka Lyssa_Secret

    review blog...... amin......

    ReplyDelete
  59. lupa lak.... thanks so much kat shida dan juga sponsor semua.... xspecilly dari Lyssa Faizureen aka Lyssa_Secret

    ReplyDelete
  60. Alhamdulillah ada rezeki bulan Ramadhan ni :) thanks kak Shida and sponsor . Tahniah juga pada pemenang yang lain ^^

    ReplyDelete
  61. SALAM SHIDA
    LAMA KAK BUI TAK SINGGAH
    BARU TAU CERITA SENARAI PEMENANG DH KELUAR..HEHE

    NASIB BAIK KETIGA3 PEMENANG ADA PM KAK BUI..INSYAALLAH HADIAH AKAN KAK BUI POSKAN DLM MS TERDEKAT..^_^

    SELAMAT BERPUASA DAN SELAMAT HARI RAYA..

    ReplyDelete
  62. tahniah pada yg menang..

    alhamdulillah terselit juga nama kat situ

    happy 2nd anniversary.. moga terus bersemangat untuk berblogging nanti.. nak2 dengan berpindah ke rumah baru ni :)

    ReplyDelete
  63. yeay kte menang..thnks shida and jiejah hehe

    ReplyDelete
  64. astaghfirullahalaziim shida sori2 afzal tak update.ok2 ni alamat afzal ea. Mohd Norafzal Narawi, Pusat Biosekuriti Perikanan Kuantan, Lot 20755 Jalan Tanah Putih, 25150 Kuantan, Pahang

    Sori ye Shida atas kelewatan :)

    ReplyDelete
  65. akak terima kasih kerana memberitahu.
    sebenarnya saya dah hantar detail tu dah lama lebih kurang 5 hari yang lepas.saya ingatkan akk dah dapat detail saya.rupanya belum.tapi xpelah.saya dah hantar lagi sekali.
    sila check email saya nurfatini70@gmail.com
    akk,sya nak confirmkan yang blogshida87@gmail.com email akk kan?saya hantar guna email akk yg ni lah.kalau akk dh bce komen sya,sila reply mesej sya ni dekat cbox sya eh.

    ReplyDelete
  66. Akak. Saya menang GA ni tapi saya lambat ambik. macam mana yer :) Nasib baik akak inform kat saya..

    ReplyDelete
  67. kak shida, saya dah pm puan ummi kat fbnya, tpi smpai sekarang masih tidak balas..camane?

    ReplyDelete
  68. as-salam kak shida,
    syieda dah email sponsor di email dan blog beliau 20hb aritu lagi, tapi xdapat sebarang feedback samada diorang sudah terima email ke blum :(

    syieda gune email loves_313@yahoo.com. menantikan feedback dari kak shida :(

    ReplyDelete
  69. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  70. ramainye yg menang..tahniah3...
    dlm ramai2 tu saye tak menang pun..huhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.