Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 22 July 2012

Header baru sempena Bulan Ramadhan yang Mulia

   Assalammualaikum, peace upon you.
header baru sempena bulan Ramadhan Al-Mubarak, ada komen? shida buat seringkas yang mungkin dan simple. Tak perlu semak-semak dengan banyak benda. Simple itu menarik bukan?? heheee^^ Ada banyak lagi kejutan shida nak buat untuk korang sebenarnya cuma tunggu....
So hari ni dah masuk hari ke 2 kita berpuasa, sebenarnya kondisi shida tak berapa sihat, sakit tekak, suara pula tak berapa ok, lagi-lagi cuaca yang tak menentu kejap hujan kejap panas, tekak ni betul-betul kering batuk pun macam susah, lagi-lagi pada bulan puasa ni lagilah rasa betul-betul menguji kesabaran shida =='





24 comments:

  1. mcm aku org ptama yg tgk jer..k lah aku nk msk jap..laki aku nk sahurr heheee...nice wehhh!

    ReplyDelete
  2. yg ni nmpak special edition skit ekeke.. ^_^

    ReplyDelete
  3. wahhhh cntik! sempat juga kan edit..hery mmg xla klo kat kg..haha

    ReplyDelete
  4. peh..header bertukar beb! serius cantik lah shida.. jeles... hahaha :P

    ReplyDelete
  5. menarik header utk ramadhan ni..hehehe.. memang nak kena jaga kesihatan betul2. lagi2 cuaca tak menentu sekarang ni

    ReplyDelete
  6. ok.. simple dan ringannnn :)

    ReplyDelete
  7. simple tu menarik,nntikn kejutan dr shida...ibu doakn cepat2 sembuh ye..:)

    ReplyDelete
  8. cantik header tu ;)
    simple but nice..

    ReplyDelete
  9. simple dan penuh bermakna:)
    kreatif betol shida ;)
    selamat berpuasa dear:)

    ReplyDelete
  10. cantik. sedap mta memandang :)

    selamat berpuasa shida :)

    ReplyDelete
  11. lagi simple, lagi laju loading ^^

    ReplyDelete
  12. wahhhh. dah berdotcom skang!

    ReplyDelete
  13. simple itu menarik dan tertarik..aida suka yang simple2.. header shida sangat cun ada nilai islamic.. yang penting ada gadis payung dan awan serta burung.. hehe..

    *yang penting dah berdotcom sekarang.. yehaaa!!! kita geng! <3

    ReplyDelete
  14. cantik ditambah pula ada nilai2 islamic kat situ... suka

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.