Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 15 July 2012

ok! sudahlah berkempen jom fokus pada pengisian blog pula :)

   Assalammualaikum, peace upon you.
Hari ini hari ahad semua pun tahu hari untuk bersantai berehat dan sebagainya ikut suka lah korang nak describe bagaimana cuti korang. Cuma shida semakin hari semakin nervous sebabnya hari tamatnya GA shida semakin dekat dan menghampiri. korang dah submit belum entri korang. Kalau belum cepat-cepatlah publish jangan dibiar tersimpan dalam draft tu. Shida juga nervous sebab siapalah pemenang 90 hadiah bertuah dari Awesome GA Dunia sebenar Shida ni. Hebat-hebat hadiah dia korang memang rugi tak join. Yang join tu beruntung sebab peratus korang nak dekat dan rampas hadiah-hadiah tu memang cerah!! ha! rugilah kalau korang fikir GA ni susah etc. Nak tahu kenapa? sambung perenggan bawah :

Sebab para sponsors spoting habis! lagi-lagi admin GA ni, korang create salah shida betulkan, korang letak url salah shida betulkan, yang letak title salah shida terima. Yang tak lengkap syarat pun shida terima. Page Like sponsors shida sediakan. Ini salah satu kenapa shida letak syarat WAJIB! fikirkan ya! so tips-tips nak join GA ni pun shida dah berikan tapi kalau korang nak ikut time sekarang bukan lagi tips jadi terpaksa pula kan hehee ;) kalau bukan shida penganjur memang shida join dah! betul cakap maa!!

So nak tunggu apa lagi?? moh lerr kome join GA ni tinggal 3 days left cepat-cepat buat entri dan submit. Oh! ya ada juga yang gatai tangan letak url blog! tolonglah bagi kerjasama, ini GA bukan tempat bergurau senda!! penat juga shida nak delete url-url yang korang tinggalkan untuk mendapat trafik free!! hampir 20 ke 30 link bukan shida kedekut! nak trafik join lah!!  bertimbang rasa lah sikit! yang terasa mohon maaf. Notis telah shida beri pada title tempat submit link "korang saja nak buat shida penat kan!" nasib olahragawati time sekolah dulu heheee^^

Untuk hari ni shida betul-betul tak sempat nak blogwalking ke blog korang! esok shida mula balik ok. Rindu dah nak komen-komen kat blog korang. Jangan lupa pula Contest Mega 2012 Hazwan Hairy LIKE HEADER SHIDA OK eh sempat lagi! hahaa^^ Sempena GA ni shida banyak kejutan nak buat tapi itu lah penat..penat..penat berehat dulu, lappy pun dah buat hal juga! kang! tak boleh update siapa pemenang GA ni ha! sudah!! ;) happy sunday ~ bye semua jumpa dihari terang esok :)

tak sabar nak picit abang random.org ^_^




16 comments:

  1. salah sorangnya akak la yg membuatkan shida bertambah kerja tu..kalut sangat nak masuk list tu yg tersilap link.. kkekeke jgn mara na..

    ReplyDelete
  2. hahaha sempat lagi dia promte kn..klkar lak..hahaha....tggu!! tgh siapakn entry..haha

    ReplyDelete
  3. kempen jgn tak kempen,,hee..sudah like header shida..sob sob..maseh tak semoat nk join contest..line semput:(tak dpt nk like semua..

    ReplyDelete
  4. smua bt dah..hahaha..slmt mnekan random.org nnt.moga no ayut nek!wuhahaha..all the best utk contest mega tu jgk :) epy weekend jgk tak lupa!

    ReplyDelete
  5. saya ucapkan goodluck kepada para peserta ye

    ReplyDelete
  6. rugi kalau tak join..cepat cepat join.. kalau tak jijah dah join tau ni..hehe

    ReplyDelete
  7. x sabar tggu sesi picit random.org tu, hikk...

    ReplyDelete
  8. Aida yg menunggu nie lagi nebes tau shida.. haha.. *perasan macam dapat je. :P

    ReplyDelete
  9. hari ni kene keje half day..benci betul xdapat nak rehat..nak join GA Shida ni..busy ni xleh nak ketepikan pulak..sedih betul.

    yg contest header tu dah like dah shida..^__^

    ReplyDelete
  10. Countdown! 3 days more left.. Siapalah mereka2 yang bertuah itu! ^_^

    ReplyDelete
  11. nak join xlepas2 lg ni tgklah malam kang ke kan sida..

    ReplyDelete
  12. smlm pi mana sida..dr ptg kluaq??

    ReplyDelete
  13. shida... shawl tu nanti akak pos direct kpd pemenang or shida nak akak pos kat shida?

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.