ok! sudahlah berkempen jom fokus pada pengisian blog pula :) | Dunia sebenar Shida ok! sudahlah berkempen jom fokus pada pengisian blog pula :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 15 July 2012

ok! sudahlah berkempen jom fokus pada pengisian blog pula :)

   Assalammualaikum, peace upon you.
Hari ini hari ahad semua pun tahu hari untuk bersantai berehat dan sebagainya ikut suka lah korang nak describe bagaimana cuti korang. Cuma shida semakin hari semakin nervous sebabnya hari tamatnya GA shida semakin dekat dan menghampiri. korang dah submit belum entri korang. Kalau belum cepat-cepatlah publish jangan dibiar tersimpan dalam draft tu. Shida juga nervous sebab siapalah pemenang 90 hadiah bertuah dari Awesome GA Dunia sebenar Shida ni. Hebat-hebat hadiah dia korang memang rugi tak join. Yang join tu beruntung sebab peratus korang nak dekat dan rampas hadiah-hadiah tu memang cerah!! ha! rugilah kalau korang fikir GA ni susah etc. Nak tahu kenapa? sambung perenggan bawah :

Sebab para sponsors spoting habis! lagi-lagi admin GA ni, korang create salah shida betulkan, korang letak url salah shida betulkan, yang letak title salah shida terima. Yang tak lengkap syarat pun shida terima. Page Like sponsors shida sediakan. Ini salah satu kenapa shida letak syarat WAJIB! fikirkan ya! so tips-tips nak join GA ni pun shida dah berikan tapi kalau korang nak ikut time sekarang bukan lagi tips jadi terpaksa pula kan hehee ;) kalau bukan shida penganjur memang shida join dah! betul cakap maa!!

So nak tunggu apa lagi?? moh lerr kome join GA ni tinggal 3 days left cepat-cepat buat entri dan submit. Oh! ya ada juga yang gatai tangan letak url blog! tolonglah bagi kerjasama, ini GA bukan tempat bergurau senda!! penat juga shida nak delete url-url yang korang tinggalkan untuk mendapat trafik free!! hampir 20 ke 30 link bukan shida kedekut! nak trafik join lah!!  bertimbang rasa lah sikit! yang terasa mohon maaf. Notis telah shida beri pada title tempat submit link "korang saja nak buat shida penat kan!" nasib olahragawati time sekolah dulu heheee^^

Untuk hari ni shida betul-betul tak sempat nak blogwalking ke blog korang! esok shida mula balik ok. Rindu dah nak komen-komen kat blog korang. Jangan lupa pula Contest Mega 2012 Hazwan Hairy LIKE HEADER SHIDA OK eh sempat lagi! hahaa^^ Sempena GA ni shida banyak kejutan nak buat tapi itu lah penat..penat..penat berehat dulu, lappy pun dah buat hal juga! kang! tak boleh update siapa pemenang GA ni ha! sudah!! ;) happy sunday ~ bye semua jumpa dihari terang esok :)

tak sabar nak picit abang random.org ^_^




16 Jari Ohsem:

syiela said...

salah sorangnya akak la yg membuatkan shida bertambah kerja tu..kalut sangat nak masuk list tu yg tersilap link.. kkekeke jgn mara na..

hairy said...

hahaha sempat lagi dia promte kn..klkar lak..hahaha....tggu!! tgh siapakn entry..haha

Pecinta pink^^ said...

kempen jgn tak kempen,,hee..sudah like header shida..sob sob..maseh tak semoat nk join contest..line semput:(tak dpt nk like semua..

ayut said...

smua bt dah..hahaha..slmt mnekan random.org nnt.moga no ayut nek!wuhahaha..all the best utk contest mega tu jgk :) epy weekend jgk tak lupa!

Boni JLL3 said...

saya ucapkan goodluck kepada para peserta ye

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy sunday Shida..^^

azizah :) said...

rugi kalau tak join..cepat cepat join.. kalau tak jijah dah join tau ni..hehe

caliph shuriken said...

x sabar tggu sesi picit random.org tu, hikk...

Aida Omar said...

Aida yg menunggu nie lagi nebes tau shida.. haha.. *perasan macam dapat je. :P

Azhafizah Md Nor said...

hari ni kene keje half day..benci betul xdapat nak rehat..nak join GA Shida ni..busy ni xleh nak ketepikan pulak..sedih betul.

yg contest header tu dah like dah shida..^__^

Misz Mieza said...

Countdown! 3 days more left.. Siapalah mereka2 yang bertuah itu! ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi..dah like =)

patriq said...

nak join xlepas2 lg ni tgklah malam kang ke kan sida..

patriq said...

smlm pi mana sida..dr ptg kluaq??

mummyriena said...

esok2 shida hehee!!!

IntaNBerliaN said...

shida... shawl tu nanti akak pos direct kpd pemenang or shida nak akak pos kat shida?