Salam Ramadhan buat semua kawan-kawan blogger ;) | Dunia sebenar Shida Salam Ramadhan buat semua kawan-kawan blogger ;)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 21 July 2012

Salam Ramadhan buat semua kawan-kawan blogger ;)

   Assalammualaikum, peace upon you.
ya ini cover Timelina shida dekat FB tak percaya?? cer klik >> Facebook shida'R
Actually shida bukan nak cerita tentang cover timeline facebook shida ni. Cuma nak buat ucapan secara terbuka kepada semua kawan-kawan blogger shida sekalian tak kiralah sama ada kita kenal atau tak kenal shida nak mengucapkan "Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak dan Selamat Menjalani Ibadah Puasa"  Semoga amalan kita diterima sepanjang bulan yang mulia ni. Jadikan Ramadhan pada tahun ini satu titik perubahan agar menjadi lebih baik dari sebelumnya ;)
Untuk semua yang dapat sponsors dari hadiah Shida, E'S Onlineshop dan Bro Eqbal Zack boleh claim pada shida ok. Shida akan tunggu semua pemenang send maklumat dan shida akan send serentak. Insyallah awal bulan 8 ya :) kalau semua shida dapat cepat dan segera shida pos dengan segera juga. Hope semua bersabar dan tunggu ok. Bagi yang masih terpinga-pinga tu "saya menang ke tidak GA shida ni" bolehlah semak semula disini >> Pemenang Awesome GA Dunia Sebenar Shida. Terima kasih semuanya. Love you all ;)

Maaf shida masih slowly blogwalking ke blog kawan-kawan tersayang ni ;)




15 Jari Ohsem:

azizah :) said...

selamat meraikan ramadhan shida.. marilah kita berpuasa dengan ikhlas. Doa agar dapat kekalkan amalan baik sepanjang hayat ni.InsyaAllah...

Nurul Faiz Bikers said...

selamat berpuasa shida.

RUSIMAH HJ ASANULLAH said...

salam ramdahan shidah.. sgt kena cover timeline tu.. slamat beribadah^^

KizMySeLf said...

selamat berpuasa Shida.. pasal GA nanti kontek kat FB..hehe

Pecinta pink^^ said...

salam ramadhan al-mubarak ye:) smoga ramadhan kali ini lebih bermakna dan lebih di berkati:)

fieda said...

cantik tu gambar cover fb shida..

~cik tiEra~ said...

selamat berpuasa shida:)

caliph shuriken said...

salam ramadhan & selamat berpuasa shida ^^

hairy said...

salam ramdhan shida..sory lmbt wish..lin dkt kg teruk..sobsob..time2 cmni bru laju sikit...

mummyriena said...

comei...comei...cover FB ni aku dah like hehe..thanks wehh wish befday aku heheee..

patriq said...

sida kretip!!

-SUPERGIRL- said...

pandai betoiii buat header kan .. tomeiii

gigiAriEma said...

sempoii woo.
kretip betol la shida nih. haha

syiela said...

selamat berpuasa shida.. moga ramadhan tahun ini lebih baik dari sebelumnya

IntaNBerliaN said...

cantiklah.. pandai shida buat.. :-)