Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 21 July 2012

Salam Ramadhan buat semua kawan-kawan blogger ;)

   Assalammualaikum, peace upon you.
ya ini cover Timelina shida dekat FB tak percaya?? cer klik >> Facebook shida'R
Actually shida bukan nak cerita tentang cover timeline facebook shida ni. Cuma nak buat ucapan secara terbuka kepada semua kawan-kawan blogger shida sekalian tak kiralah sama ada kita kenal atau tak kenal shida nak mengucapkan "Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak dan Selamat Menjalani Ibadah Puasa"  Semoga amalan kita diterima sepanjang bulan yang mulia ni. Jadikan Ramadhan pada tahun ini satu titik perubahan agar menjadi lebih baik dari sebelumnya ;)
Untuk semua yang dapat sponsors dari hadiah Shida, E'S Onlineshop dan Bro Eqbal Zack boleh claim pada shida ok. Shida akan tunggu semua pemenang send maklumat dan shida akan send serentak. Insyallah awal bulan 8 ya :) kalau semua shida dapat cepat dan segera shida pos dengan segera juga. Hope semua bersabar dan tunggu ok. Bagi yang masih terpinga-pinga tu "saya menang ke tidak GA shida ni" bolehlah semak semula disini >> Pemenang Awesome GA Dunia Sebenar Shida. Terima kasih semuanya. Love you all ;)

Maaf shida masih slowly blogwalking ke blog kawan-kawan tersayang ni ;)




15 comments:

  1. selamat meraikan ramadhan shida.. marilah kita berpuasa dengan ikhlas. Doa agar dapat kekalkan amalan baik sepanjang hayat ni.InsyaAllah...

    ReplyDelete
  2. salam ramdahan shidah.. sgt kena cover timeline tu.. slamat beribadah^^

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa Shida.. pasal GA nanti kontek kat FB..hehe

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan al-mubarak ye:) smoga ramadhan kali ini lebih bermakna dan lebih di berkati:)

    ReplyDelete
  5. cantik tu gambar cover fb shida..

    ReplyDelete
  6. salam ramadhan & selamat berpuasa shida ^^

    ReplyDelete
  7. salam ramdhan shida..sory lmbt wish..lin dkt kg teruk..sobsob..time2 cmni bru laju sikit...

    ReplyDelete
  8. comei...comei...cover FB ni aku dah like hehe..thanks wehh wish befday aku heheee..

    ReplyDelete
  9. pandai betoiii buat header kan .. tomeiii

    ReplyDelete
  10. sempoii woo.
    kretip betol la shida nih. haha

    ReplyDelete
  11. selamat berpuasa shida.. moga ramadhan tahun ini lebih baik dari sebelumnya

    ReplyDelete
  12. cantiklah.. pandai shida buat.. :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.