Segmen : Aku & Dia by Fizgraphic.com | Dunia sebenar Shida Segmen : Aku & Dia by Fizgraphic.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 8 July 2012

Segmen : Aku & Dia by Fizgraphic.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Segmen ni shida pun tak tahu segmen yang ke berapa dari APIT tapi ini segmen yang pertama yang shida join disebabkan doodle couple yang comel tu. Aku terpikat terus nak join! untuk 50 peserta yang terpantas sahaja. Hope dapat lah shida menyelit antara 50 terawal amin~ so antara syarat-syarat semua DONE! kalau follow tu lama dah shida follow blog apit bermula dari dia pakai blogspot kot ^_^ so so so nak jawab soalan yang memang PUNCA buat shida cair! Korang baik JOIN! klik banner comel tu tau!

solannnya : Berikan 3 sikap pasangan anda yang paling anda suka? 
sikap yang pertama yang shida nampak dari awal shida kenal sidia ni yang buat shida tertarik "dia tak pernah marah shida walau meninggikan suara pun" biasa kalau dia marah dia akan diam dan jenis shida pula kadang beralah juga so semua masalah boleh selesai dengan mudah tapi tak semualah!
sikap kedua caring. Kalau shida sakit atau demam dia orang pertama yang risau dan tiap masa ingatkan shida tentang ubat makan ubat sebab shida tak suka makan ubat huhu^^ dan juga kalau shida tinggal sorang-sorang kat rumah dia selalu ingatkan tentang keselamatan shida kat rumah. Suruh kunci pintu dan sebagainya ;)
sikap ketiga menghormati orang tua ;) tak pernah sekali pun keluar, kalau tak minta izin dengan mak ayah terlebih dahulu. so sweet ;)


untuk warna shida nak warna biru tapi shida nak apit buatkan warna biru yang macam background blog shida ni ade mix dengan warna putih-putih sikit. boleh tak macam tu? kasi pecah kepala apit pikir hehee :p *dengan harapan dapat menyelit antara 50 peserta fuhh!! untuk doodle perempuan nama : shida & doodle lelaki : sharul ;) sekian entri segmen berakhir! Nak tag : Cik Misi Azizah ;)




17 Jari Ohsem:

laskar pelangi said...

Rajinnyaaaa shida join segmen.Goodluck dear^^

azizah :) said...

gudluck shida.. jijah join jugak.. tq tag...hehe nak doodle punya pasal.. wakaka :p


oo sharul yer encik hantu tu..:P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck Shida..
Comel sungguh doodle tu...
Sweetnye BF Shida ni...^^

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

terus success shida! :)

Nurul Faiz Bikers said...

good luck shida :)

caliph shuriken said...

gud luck, smoga dpt doodle kiut ^^

Boni JLL3 said...

baiklah!!! gud luck ye awak!!! hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..sweetnya sikap tu..

syiela said...

sweet la...

gud luck moga terselit antara 50 tu :)

fieda said...

good luck...doodle apit ni mmg sweet la..

IntaNBerliaN said...

mcm best je segmen ni :-)

♥ Cik Pelangi ♥ said...

sweet la korang :) hehe. semoga berkekalan ye. join dari segmen yg sama jugak. done follow :)

Kalau sudi jemputlah datang ke blog saya :

http://diyanarauzi92.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

FarhanaOh Farhana said...

salam shida.. macam mane shida buat bila cursor pegi kat text, text tu akan jadik senget ek? share la ckit.. cantik la.. hehehe

aNereO UsitHe said...

naj dtg follow sini...dari segmen yg sma..jom follow sini

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia.html

Azhafizah Md Nor said...

harap kekal sikap mr right shida tu..baguskan dapat orang macam ni.comel doodle apit.selamat bersegmen shida

Hafizzi Aziz said...

betoi dak warna nie? hahaha

http://3.bp.blogspot.com/-GllidkYSZNQ/T_xJEQv0biI/AAAAAAAAJyE/gRHCKWikYcw/s1600/Shida.png

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

apit memg bnyak bt segmen