Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 22 July 2012

SEGMEN : Jom join bloglist MYRAVEA

   Assalamualaikum, peace upon you.
Rasa comel pula entri kali ini dengan kewujudan banner myravea yang comel ni, Untuk segmen ni shida personaly memang nak join. Disamping dapat kenal-kenal dan mngeratkan silaturahim antara blogger lama dan baru dan juga yang femes dan tak femes macam shida ni. So entri ini diwujudkan, bagi yang nak join boleh klik banner ok :) ini twitter shida, malu nak tunjuk twitter shida sebab tak macam twitter, rasa macam tak wujud juga thanks bagi yang sudi follow ^^  Fanpage shida ade dibahagian sidebar dan Facebook shida. Thanks Myravea ;)

Nampak apa yang berubah dalam blog shida ni?? cer citer..cer citer.. ^_^

Entri pertama untuk domain baru ;)






7 comments:

  1. congratz shida.. sudah tukar alamat umah rupanya, hikk...

    ReplyDelete
  2. ime kasih sudi join segmen dari myra, dear :)


    Wah. Dah pakai domain. Congrats :)

    ReplyDelete
  3. blogwalking ke blog bloggers yang join segmen ni.
    salam perkenalan ! ;)

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari segmen yang sama..done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen shida.. :-)

    comel je banner tu

    ReplyDelete
  6. rajin shida join segmen..hehehe

    jeles shida ada domain...hahaha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.