SEGMEN : Jom join bloglist MYRAVEA | Dunia sebenar Shida SEGMEN : Jom join bloglist MYRAVEA

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 22 July 2012

SEGMEN : Jom join bloglist MYRAVEA

   Assalamualaikum, peace upon you.
Rasa comel pula entri kali ini dengan kewujudan banner myravea yang comel ni, Untuk segmen ni shida personaly memang nak join. Disamping dapat kenal-kenal dan mngeratkan silaturahim antara blogger lama dan baru dan juga yang femes dan tak femes macam shida ni. So entri ini diwujudkan, bagi yang nak join boleh klik banner ok :) ini twitter shida, malu nak tunjuk twitter shida sebab tak macam twitter, rasa macam tak wujud juga thanks bagi yang sudi follow ^^  Fanpage shida ade dibahagian sidebar dan Facebook shida. Thanks Myravea ;)

Nampak apa yang berubah dalam blog shida ni?? cer citer..cer citer.. ^_^

Entri pertama untuk domain baru ;)






7 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

congratz shida.. sudah tukar alamat umah rupanya, hikk...

myravea said...

ime kasih sudi join segmen dari myra, dear :)


Wah. Dah pakai domain. Congrats :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

All the best shida.. :)

FL blogh0use said...

blogwalking ke blog bloggers yang join segmen ni.
salam perkenalan ! ;)

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama..done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen shida.. :-)

comel je banner tu

azizah :) said...

rajin shida join segmen..hehehe

jeles shida ada domain...hahaha