Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 17 July 2012

Senarai Peserta Awesome GA | diminta semua peserta semak no. peserta masing-masing | Awesome GA akan tamat hari ini pada jam 11:59pm

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah selama sebulan setengah GA ini berjalan dan semuanya berjalan dengan sempurna dan akan lebih sempurna jika semua hadiah-hadiah dari seponsors sudah diserahkan kepada pemenang. So disini shida senaraikan sekali lagi senarai penuh peserta "Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida" masih da lagi beberapa jamuntuk korang join GA ini kerana GA ini akan tamat tepat pada 11:59pm 17 July 2012. So semua dah semak? kalau sudah komenkan kepada shida di entri ini menandakan korang datang dan semak (jika ada yang rasa link dia tak ada dalam list boleh komen juga pada shida) ok untuk list ini adalah list sebenar GA shida sebab sebelum ni ada yang submit 2x ada yang submit salah so semua shida sudah betulkan jadi no.peserta korang mungkin berbeza. Yang rasa no.peserta tak berubah korang memang mendengar arahan dengan teliti. Terima Kasih sangat-sangat sebab memeriahkan lagi GA shida untuk meraikan Hari Ulangtahun yang ke 2 Blog Shida, bila tu?? nanti tunggu :)

Jom Blogwalking dan berkenalan dengan peserta GA shida yang memang Awesome!!

Semua Pemenang akan shida umumkan pada 19 July 2012 menggunakan random.org
diminta semua sponsors shida alert! tempoh pemberian hadiah sepanjang bulan ramadhan sahaja! boleh??
Jika sponsorship shida ada sebarang masalah mengenai GA ini atau lain-lain boleh PM shida kat komen entri ini atau di Facebook
dan juga semua SPONSORSHIP pm shida Alamat dan No.Tel di Facebook shida atau email ke shidaradzuan87@yahoo.com  *harap memberi kerjasama ya!!




47 comments:

  1. xlama je lg masanya..ok, yui pm ea.

    ReplyDelete
  2. no.33.. harap2 mr random benti kat situ nanti :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah,, moga 125 jadi no bertuah :D

    ReplyDelete
  4. akak napew link saya xde dlm senarai.. saya jopin contest nie kot.. :(

    ReplyDelete
  5. ok.. nama memang dah ada dalam senarai... no 126

    ReplyDelete
  6. perfect ! hikhikhikhik ...measeh shida,semoga GA shida berjalan dengan lancar tau tau tau ^_^

    ReplyDelete
  7. dengan harapan dapat hadiah ~haha
    xdapat pun xpe yang penting joint ^_^'

    sharing is caring
    go.clickmeter.com/improveSEO/

    ReplyDelete
  8. ingat tu..kalau takde adiah moto den nak bako blog sorang2 kahkahkah

    ReplyDelete
  9. wow hangat! ramai tu.. t jijah pm yer..

    ReplyDelete
  10. no 65 ada yeayyy...hope ada luck disini hihi

    ReplyDelete
  11. eh2x..ayut dtg semakkk..hahahaha..ayut no25..btul dh tu..fuh2x..btuah la kamu wahai no..hahaha :)

    ReplyDelete
  12. saya 116... tq akak..moga bertuah..hehe.. dn all the best semua :)

    ReplyDelete
  13. no 124 tu cam best jer !!!!!

    ReplyDelete
  14. no.121 noted!! *adiah tepak sireh dalam genggaman!!

    ReplyDelete
  15. 48 , nums kiera ade . tq :) , hope ade rezeki ..

    ReplyDelete
  16. yeyy, ade :) #66
    *harap nombor ni bertuah ^^

    ReplyDelete
  17. No 20 . yey ! semoga ada tuah amin :)

    ReplyDelete
  18. ok.. terima kasih kak shida.. nama syieda no 131...hihihi :)

    ReplyDelete
  19. RAMAINYA JOIN..^_^..
    NNT KAK BUI PM SHIDA K

    ReplyDelete
  20. Thanx link akak ada..
    Hope ada luck utk no.119.. :)

    Good Luck untuk semua..^_^

    ReplyDelete
  21. ada no 117 hihihihi

    ReplyDelete
  22. wahhh sume dok tunggu hehee...tahniah sapa yg bolot sume hadiah tu nnt hahaaa...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.