Senarai Peserta Awesome GA | diminta semua peserta semak no. peserta masing-masing | Awesome GA akan tamat hari ini pada jam 11:59pm | Dunia sebenar Shida Senarai Peserta Awesome GA | diminta semua peserta semak no. peserta masing-masing | Awesome GA akan tamat hari ini pada jam 11:59pm

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 17 July 2012

Senarai Peserta Awesome GA | diminta semua peserta semak no. peserta masing-masing | Awesome GA akan tamat hari ini pada jam 11:59pm

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah selama sebulan setengah GA ini berjalan dan semuanya berjalan dengan sempurna dan akan lebih sempurna jika semua hadiah-hadiah dari seponsors sudah diserahkan kepada pemenang. So disini shida senaraikan sekali lagi senarai penuh peserta "Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida" masih da lagi beberapa jamuntuk korang join GA ini kerana GA ini akan tamat tepat pada 11:59pm 17 July 2012. So semua dah semak? kalau sudah komenkan kepada shida di entri ini menandakan korang datang dan semak (jika ada yang rasa link dia tak ada dalam list boleh komen juga pada shida) ok untuk list ini adalah list sebenar GA shida sebab sebelum ni ada yang submit 2x ada yang submit salah so semua shida sudah betulkan jadi no.peserta korang mungkin berbeza. Yang rasa no.peserta tak berubah korang memang mendengar arahan dengan teliti. Terima Kasih sangat-sangat sebab memeriahkan lagi GA shida untuk meraikan Hari Ulangtahun yang ke 2 Blog Shida, bila tu?? nanti tunggu :)

Jom Blogwalking dan berkenalan dengan peserta GA shida yang memang Awesome!!

Semua Pemenang akan shida umumkan pada 19 July 2012 menggunakan random.org
diminta semua sponsors shida alert! tempoh pemberian hadiah sepanjang bulan ramadhan sahaja! boleh??
Jika sponsorship shida ada sebarang masalah mengenai GA ini atau lain-lain boleh PM shida kat komen entri ini atau di Facebook
dan juga semua SPONSORSHIP pm shida Alamat dan No.Tel di Facebook shida atau email ke shidaradzuan87@yahoo.com  *harap memberi kerjasama ya!!




click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

47 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xlama je lg masanya..ok, yui pm ea.

Atiqah Nxjihah said...

ada . number 24 :)

syiela said...

no.33.. harap2 mr random benti kat situ nanti :)

mujagirl92 said...

alhamdulillah,, moga 125 jadi no bertuah :D

FIZGRAPHIC said...

ramai tue.

sitikadhijah said...

akak napew link saya xde dlm senarai.. saya jopin contest nie kot.. :(

Mia Liana said...

ok.. nama memang dah ada dalam senarai... no 126

Anonymous said...

number 69

Mirah Halim said...

ada,,no 32

Mek Onie said...

perfect ! hikhikhikhik ...measeh shida,semoga GA shida berjalan dengan lancar tau tau tau ^_^

Unknown said...

dengan harapan dapat hadiah ~haha
xdapat pun xpe yang penting joint ^_^'

sharing is caring
go.clickmeter.com/improveSEO/

afzalsukasuki said...

ingat tu..kalau takde adiah moto den nak bako blog sorang2 kahkahkah

hazwan hairy said...

135..oh yeahhh!!!

Unknown said...

0k..ada 133..

fieda said...

moga no 93 ada luck..

Dingdang said...

tak sabarnya. huhuhu.

caliph shuriken said...

ok, dh semak, #62 ^^

Hr said...

106. yeyyy thanks sis

Cik T said...

yeah ada :)
no.2 :D

Admin said...

86

Unknown said...

wow hangat! ramai tu.. t jijah pm yer..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

no 65 ada yeayyy...hope ada luck disini hihi

NuR IzZaTi said...

no. 95 =)

ayut said...

eh2x..ayut dtg semakkk..hahahaha..ayut no25..btul dh tu..fuh2x..btuah la kamu wahai no..hahaha :)

Unknown said...

saya 116... tq akak..moga bertuah..hehe.. dn all the best semua :)

Unknown said...

no 124 tu cam best jer !!!!!

Unknown said...

no. 108 ade ade

afzalsukasuki said...

no.121 noted!! *adiah tepak sireh dalam genggaman!!

Kiera Rashid said...

48 , nums kiera ade . tq :) , hope ade rezeki ..

Cikrosecute said...

Thanks...No Sis 46 hihihi

Iza Zaty said...

yeyy, ade :) #66
*harap nombor ni bertuah ^^

Aliff Haikal said...

No 20 . yey ! semoga ada tuah amin :)

pocoyo cute said...

pocoyo cute bernombor 92 ^.^

farah said...

sy no.89 ^^

farah said...

sy no.89 ^^

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

ok dah semak ,no 127

Anonymous said...

ok.. terima kasih kak shida.. nama syieda no 131...hihihi :)

Le Ann said...

ada. nombor 11 :).

Unknown said...

RAMAINYA JOIN..^_^..
NNT KAK BUI PM SHIDA K

adynda aisyah said...

Ada nombor 84 :) Hihi :D

adynda aisyah said...

Ada nombor 84 :) Hihi :D

adynda aisyah said...

Ada nombor 84 :) Hihi :D

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Thanx link akak ada..
Hope ada luck utk no.119.. :)

Good Luck untuk semua..^_^

Anonymous said...

ada no 117 hihihihi

patriq said...

wahhh sume dok tunggu hehee...tahniah sapa yg bolot sume hadiah tu nnt hahaaa...

mummyriena said...

gudluck semua ;)

sHaRiNa eLyaNa said...

sha no 97..gud luck smua :D