Senarai Peserta Awesome GA | diminta semua peserta semak no. peserta masing-masing | Awesome GA akan tamat hari ini pada jam 11:59pm | Dunia sebenar Shida Senarai Peserta Awesome GA | diminta semua peserta semak no. peserta masing-masing | Awesome GA akan tamat hari ini pada jam 11:59pm

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 17 July 2012

Senarai Peserta Awesome GA | diminta semua peserta semak no. peserta masing-masing | Awesome GA akan tamat hari ini pada jam 11:59pm

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah selama sebulan setengah GA ini berjalan dan semuanya berjalan dengan sempurna dan akan lebih sempurna jika semua hadiah-hadiah dari seponsors sudah diserahkan kepada pemenang. So disini shida senaraikan sekali lagi senarai penuh peserta "Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida" masih da lagi beberapa jamuntuk korang join GA ini kerana GA ini akan tamat tepat pada 11:59pm 17 July 2012. So semua dah semak? kalau sudah komenkan kepada shida di entri ini menandakan korang datang dan semak (jika ada yang rasa link dia tak ada dalam list boleh komen juga pada shida) ok untuk list ini adalah list sebenar GA shida sebab sebelum ni ada yang submit 2x ada yang submit salah so semua shida sudah betulkan jadi no.peserta korang mungkin berbeza. Yang rasa no.peserta tak berubah korang memang mendengar arahan dengan teliti. Terima Kasih sangat-sangat sebab memeriahkan lagi GA shida untuk meraikan Hari Ulangtahun yang ke 2 Blog Shida, bila tu?? nanti tunggu :)

Jom Blogwalking dan berkenalan dengan peserta GA shida yang memang Awesome!!

Semua Pemenang akan shida umumkan pada 19 July 2012 menggunakan random.org
diminta semua sponsors shida alert! tempoh pemberian hadiah sepanjang bulan ramadhan sahaja! boleh??
Jika sponsorship shida ada sebarang masalah mengenai GA ini atau lain-lain boleh PM shida kat komen entri ini atau di Facebook
dan juga semua SPONSORSHIP pm shida Alamat dan No.Tel di Facebook shida atau email ke shidaradzuan87@yahoo.com  *harap memberi kerjasama ya!!




47 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xlama je lg masanya..ok, yui pm ea.

n a j i h a h z a k a r i a said...

ada . number 24 :)

syiela said...

no.33.. harap2 mr random benti kat situ nanti :)

Nurmujahidah Ismail said...

alhamdulillah,, moga 125 jadi no bertuah :D

Hafizzi Aziz said...

ramai tue.

sitikadhijah said...

akak napew link saya xde dlm senarai.. saya jopin contest nie kot.. :(

Mia Liana said...

ok.. nama memang dah ada dalam senarai... no 126

Cioccolato World said...

number 69

Mirah Halim said...

ada,,no 32

onie said...

perfect ! hikhikhikhik ...measeh shida,semoga GA shida berjalan dengan lancar tau tau tau ^_^

sare ared said...

dengan harapan dapat hadiah ~haha
xdapat pun xpe yang penting joint ^_^'

sharing is caring
go.clickmeter.com/improveSEO/

afzalsukasuki said...

ingat tu..kalau takde adiah moto den nak bako blog sorang2 kahkahkah

hairy said...

135..oh yeahhh!!!

izan mama mia said...

0k..ada 133..

fieda said...

moga no 93 ada luck..

Nurul Faiz Bikers said...

tak sabarnya. huhuhu.

caliph shuriken said...

ok, dh semak, #62 ^^

Duckface said...

106. yeyyy thanks sis

TehaaNFM said...

yeah ada :)
no.2 :D

Phat said...

86

azizah :) said...

wow hangat! ramai tu.. t jijah pm yer..

Wanieys said...

no 65 ada yeayyy...hope ada luck disini hihi

NuR IzZaTi said...

no. 95 =)

ayut said...

eh2x..ayut dtg semakkk..hahahaha..ayut no25..btul dh tu..fuh2x..btuah la kamu wahai no..hahaha :)

AsH ShiKaNo said...

saya 116... tq akak..moga bertuah..hehe.. dn all the best semua :)

Remy hazza said...

no 124 tu cam best jer !!!!!

sare ared said...

no. 108 ade ade

afzalsukasuki said...

no.121 noted!! *adiah tepak sireh dalam genggaman!!

cik kiera said...

48 , nums kiera ade . tq :) , hope ade rezeki ..

Che Rosliza Che mat said...

Thanks...No Sis 46 hihihi

Iza Zaty said...

yeyy, ade :) #66
*harap nombor ni bertuah ^^

Aliff Haikal said...

No 20 . yey ! semoga ada tuah amin :)

pocoyo cute said...

pocoyo cute bernombor 92 ^.^

farhalurve said...

sy no.89 ^^

farhalurve said...

sy no.89 ^^

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

ok dah semak ,no 127

rafflesia said...

ok.. terima kasih kak shida.. nama syieda no 131...hihihi :)

Miss Ann said...

ada. nombor 11 :).

Bui Junaidi said...

RAMAINYA JOIN..^_^..
NNT KAK BUI PM SHIDA K

adynda aisyah said...

Ada nombor 84 :) Hihi :D

adynda aisyah said...

Ada nombor 84 :) Hihi :D

adynda aisyah said...

Ada nombor 84 :) Hihi :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Thanx link akak ada..
Hope ada luck utk no.119.. :)

Good Luck untuk semua..^_^

Sheda ucu said...

ada no 117 hihihihi

patriq said...

wahhh sume dok tunggu hehee...tahniah sapa yg bolot sume hadiah tu nnt hahaaa...

mummyriena said...

gudluck semua ;)

sHaR!Na eLyaNa said...

sha no 97..gud luck smua :D