Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 11 July 2012

Wordless Wednesday | disebalik SENYUM itu

   Assalammualaikum, peace upon you.





19 comments:

  1. br semalam makan epal ijo hehe

    ReplyDelete
  2. terpaksa menjadi hipokrit... walau hakikatnya tak happy tp pura2 happy...

    ReplyDelete
  3. Disebalik senyuman sebenarnye ada kesedihan.. :(

    ReplyDelete
  4. biasalah tu,tandanya merajuk xhabis2 hahaa..kan shida..

    ReplyDelete
  5. cute epal tu bt muke heheee ;)

    ReplyDelete
  6. disebalik senyum itu ada kekecewaan yg dipendam eh betul ke??? :)

    ReplyDelete
  7. adehhh ni yg lemahhh tgk gmbaq cam ni sida......

    ReplyDelete
  8. di sebalik senyum itu sebenarnya terlihat kesedihan..huhuhu kita pandai sorok kesedihan dlm diri kan ..aslkan org nmpk kita ceria je.

    ReplyDelete
  9. :) yg pasti kita blh bt org lain happy...kita juga blh terubat nnt...senyum bebayk je ea.. :)

    ReplyDelete
  10. kadang2 kita perlu tersenyum untuk hiburkan org lain kan

    ReplyDelete
  11. eh sama mood dengan aida hari nie :( ww hari nie pun nampak macam moody sangat la pulak.. hehe

    ReplyDelete
  12. hi , salam kenal ;) done follow kamu :)

    ReplyDelete
  13. yg tersurat tidak semestinya sama dgn yg tersurat

    ReplyDelete
  14. alolooo, jangan la sesedih ;)

    ReplyDelete
  15. terpaksa pura2 hapy ye walaupun tgh sedih..

    ReplyDelete
  16. pandai epal ijau melakonkan watak tu...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.