Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 4 July 2012

Wordless Wednesday | LAWAK SPONTAN! terasa tak? terasa tak?

   Assalammualaikum, peace upon you.






20 comments:

  1. haha..xleh nak rasa..blm p nikah lg..huhu

    ReplyDelete
  2. setuju!!! ^_____^

    suka tengok muka pakcik tu hehehe

    ReplyDelete
  3. haha! mesti ada yg tersa punya...

    ReplyDelete
  4. hehehe datang ustaz.. solat jumaat je..lalala :p

    ReplyDelete
  5. ops!..dulu mmg nikah kt masjid pun...tkena gak bila tgk gmbo ni....tp masjid tu jauh sgtlh xleh nk dtg slalu...hoho

    ReplyDelete
  6. Err.. err.. err.. HAhaha.. Klako la gmbr pokcik tu

    ReplyDelete
  7. hahahaa..mmg lawak hat nih..aduihh terkono kat btg hdung!

    ReplyDelete
  8. hahaa..pompuan xpe laki tuh haa..heheee... =.=

    ReplyDelete
  9. NASIB BAIK KAK BUI NIKAH KAT RUMAH JER..MIAHAHAHA..^_^

    ReplyDelete
  10. haha...ada yg sentap2 ke ni..ahakkss~

    ReplyDelete
  11. hahahaha. kena tepat setepek..hehehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.