Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 25 July 2012

WW: Sejuk mata hati kalau bakal anak dan suami kita macam ni kan

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah dah puasa ke5 ;)




22 comments:

  1. c0mei budak tuu...
    hope dpt fmly cmni jgk satu ari nti...heee ^o^

    ReplyDelete
  2. Subhanallah..sejuk perot ibu mengandung macam ni...nak la ajar anak jijah camni nanti..hehe InsyaAllah..

    ReplyDelete
  3. Alahai..comelnye anak dia..
    Sejuk perut ibu mengandung..

    ReplyDelete
  4. banyak2kan berdoa agar dikurniakan keluarga sebegini...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..melentur buluh biarlah dari rebungnya. :)

    ReplyDelete
  6. sejukk perutt aku tgh wehhh hihihih..

    ReplyDelete
  7. syukur kalau dpt cmtu.. kt pon kenala cmtu juga kan..

    ReplyDelete
  8. bestnye.. syukur alhamdulillah ^_^

    ReplyDelete
  9. alaaa comelnya..alhmdulillah kecik2 cmni dah...

    ReplyDelete
  10. ye la kan shida..insyaallah...

    ReplyDelete
  11. mengajar ank mengenal dari kecik.. :-)

    ReplyDelete
  12. beruntungnya kalau dapat anak macam ni.. =)

    ReplyDelete
  13. comel nyer budak tuh

    http://myaleo.blogspot.com/2012/07/all-in-1.html

    ReplyDelete
  14. sejuk perut ibu mengandung, ehh

    ReplyDelete
  15. knp curi gambor laki dgn anok kite ? HAHA

    ReplyDelete
  16. Haha kenal ustaz ni dekat Mesir. Dah tersebar ek gambo ni.

    ReplyDelete
  17. Allah, sejuk hati tengok gmbar tuu :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.