Bagi & Belah | Giveaway Kartunster Peace Yo! | Dunia sebenar Shida Bagi & Belah | Giveaway Kartunster Peace Yo!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 10 August 2012

Bagi & Belah | Giveaway Kartunster Peace Yo!

  Assalammualaikum, peace upon you.
cepat-cepat nak buat entri ni sebab hari ni sudah pun 10 ogos 12 dengan harapan tuan penganjur terima penyertaan shida :) terima la terima la eh eh!! ok lah tak nak membuang masa shida nak edit dialog dulu ok :) kenapa shida join?? shida memang minat kartun lukis-lukis, kalau nak tunjuk banyak kot  kartun shida lukis-lukis sendiri, ada yang copy-copy dari kartun majalah ujang dan lain-lain, nak sebut banyak :) Nak ajak korang join pun macam dah tak sempat, rasanya kalau korang boleh cari idea sepantas kilat boleh join ye dialu-alukan sangat-sangat :)
Mr. Kartunster owner GA ini sila terjah beliau :)

syarat-syarat penyertaan mesti lengkap dialog kartun ni hahaa^^
sekian terima kasih^^ hope penganjur terima :)
selamat hari raya ~




19 Jari Ohsem:

tilam.BKFM said...

hahah kretip2..skali salahh daaa..

mummyriena said...

gudluck wehhh...mudahn rezki hang..aku tau hang suka art..kite satu kelas kan heheee :D

mia liana said...

hahahaha... lawaknya... suka kak mia baca..

good luck ok...

Phat said...

good luck shida

nenot said...

hahaha....lawak2

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi..cute aje kartun tu..lwk2..

syiela said...

gud luck shida... moga penyertaan saat2 akhir membawa tuah ye

hazz death said...

nice lukisan tu.. aha.. :D

patriq said...

gudLuck sida!

-meeSUPERGIRL- said...

kahkahkah ! bongok punya oranggg .. raya cina pon nak kecohhhh .. hahahhaha

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEKMEN SYGG .. HEHE .. ALA .. SEMPAT LAGI TU ..

ayut said...

haha..all the best Shida..slagi belum 11hb masih diterima pasti ye..kannn3x?? :)

Sally Yatiey said...

Haha. Kreatif! ^.^
Goodluck.

azizah :) said...

best2..gudluck shida!! shida mmg berbakat art2 ni..hehe

Pecinta pink^^ said...

hehe,,kreatif,inovatif..smoga menang..hikkhik

Sop said...

nice... heheheh
good luck shida

caliph shuriken said...

hikk.. gud luck shida ^^

Ezad Skytech said...

haha..salah raya pulak...kah3~

IntaNBerliaN said...

hihii lawak :-)