Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 10 August 2012

Bagi & Belah | Giveaway Kartunster Peace Yo!

  Assalammualaikum, peace upon you.
cepat-cepat nak buat entri ni sebab hari ni sudah pun 10 ogos 12 dengan harapan tuan penganjur terima penyertaan shida :) terima la terima la eh eh!! ok lah tak nak membuang masa shida nak edit dialog dulu ok :) kenapa shida join?? shida memang minat kartun lukis-lukis, kalau nak tunjuk banyak kot  kartun shida lukis-lukis sendiri, ada yang copy-copy dari kartun majalah ujang dan lain-lain, nak sebut banyak :) Nak ajak korang join pun macam dah tak sempat, rasanya kalau korang boleh cari idea sepantas kilat boleh join ye dialu-alukan sangat-sangat :)
Mr. Kartunster owner GA ini sila terjah beliau :)

syarat-syarat penyertaan mesti lengkap dialog kartun ni hahaa^^
sekian terima kasih^^ hope penganjur terima :)
selamat hari raya ~




19 comments:

  1. hahah kretip2..skali salahh daaa..

    ReplyDelete
  2. gudluck wehhh...mudahn rezki hang..aku tau hang suka art..kite satu kelas kan heheee :D

    ReplyDelete
  3. hahahaha... lawaknya... suka kak mia baca..

    good luck ok...

    ReplyDelete
  4. gud luck shida... moga penyertaan saat2 akhir membawa tuah ye

    ReplyDelete
  5. kahkahkah ! bongok punya oranggg .. raya cina pon nak kecohhhh .. hahahhaha

    ReplyDelete
  6. SELAMAT BERSEKMEN SYGG .. HEHE .. ALA .. SEMPAT LAGI TU ..

    ReplyDelete
  7. haha..all the best Shida..slagi belum 11hb masih diterima pasti ye..kannn3x?? :)

    ReplyDelete
  8. Haha. Kreatif! ^.^
    Goodluck.

    ReplyDelete
  9. best2..gudluck shida!! shida mmg berbakat art2 ni..hehe

    ReplyDelete
  10. hehe,,kreatif,inovatif..smoga menang..hikkhik

    ReplyDelete
  11. nice... heheheh
    good luck shida

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.