Blog Review di blog sop.name.my | Dunia sebenar Shida Blog Review di blog sop.name.my

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 5 August 2012

Blog Review di blog sop.name.my

  Assalamualaikum, peace upon you.
Kali ni shida dengan senang hati nak join segmen review blog dari Abang Sop kita ni :) rasa dah lama blog ni tak kena review. Alang-alang shida dah bertukar ke domain jadi nak mintalah pendapat atau pandangan abang sop berkenaan blog shida sekarang ni. Tak pa kritik mengikut pandangan abang sop ok :) shida terima dengan hati terbuka :) lain orang lain pendapat bukan?? so bagi yang nak join dipersilakan :)
so mangsa tag shida adalah Aida Omar :) Terima Kasih!





14 Jari Ohsem:

Maisarah Azmi said...

wow.. menarik nie

Eca Dwinky Asha said...

hah...terbaekkk...

Sop said...

Terima kasih Shida sbb join
Dah tinggalkan link kat entry?

KorN said...

selamat ber-review ye kak shida...
(boleh ke komen cenggini? hehe

caliph shuriken said...

owh, gud luck shida ^^

Secrets of A Teenage Girl said...

aah, menariklah.. nak join! ;)

syiela said...

bestnya... nak tengok nanti apa kat abg sop

Wanieys said...

gud luck shida :)

0nenanina Vanilla said...

dear...lame xsinggah blog kamu.. samat m'jalankan ibadat puasa..

Sally Yatiey said...

Menarik ^.^ Goodluck!

azizah :) said...

wah..selamat bersegmen shida...

Ajai wak Man said...

terasa jugak sedihnya chong wei kalah tadi...hmmm

IntaNBerliaN said...

mcm best je... akak pun dh lama x di'review' blog tu.. :-)

mummyriena said...

agak2 ape la komen yg ko dapat an..hahaa :p