Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 5 August 2012

Blog Review di blog sop.name.my

  Assalamualaikum, peace upon you.
Kali ni shida dengan senang hati nak join segmen review blog dari Abang Sop kita ni :) rasa dah lama blog ni tak kena review. Alang-alang shida dah bertukar ke domain jadi nak mintalah pendapat atau pandangan abang sop berkenaan blog shida sekarang ni. Tak pa kritik mengikut pandangan abang sop ok :) shida terima dengan hati terbuka :) lain orang lain pendapat bukan?? so bagi yang nak join dipersilakan :)
so mangsa tag shida adalah Aida Omar :) Terima Kasih!





14 comments:

  1. Terima kasih Shida sbb join
    Dah tinggalkan link kat entry?

    ReplyDelete
  2. selamat ber-review ye kak shida...
    (boleh ke komen cenggini? hehe

    ReplyDelete
  3. aah, menariklah.. nak join! ;)

    ReplyDelete
  4. bestnya... nak tengok nanti apa kat abg sop

    ReplyDelete
  5. dear...lame xsinggah blog kamu.. samat m'jalankan ibadat puasa..

    ReplyDelete
  6. wah..selamat bersegmen shida...

    ReplyDelete
  7. terasa jugak sedihnya chong wei kalah tadi...hmmm

    ReplyDelete
  8. mcm best je... akak pun dh lama x di'review' blog tu.. :-)

    ReplyDelete
  9. agak2 ape la komen yg ko dapat an..hahaa :p

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.