Blog Review : Dunia Shida dari SOP.NAME.MY | Dunia sebenar Shida Blog Review : Dunia Shida dari SOP.NAME.MY

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 30 August 2012

Blog Review : Dunia Shida dari SOP.NAME.MY

  Assalammualaikum, peace upon you.
Masih ingat tentang Segmen dari Abg Sop yang shida sertai ni? Semalam adalah turn blog shida direview. Alhamdulillah kritikan yang membina dan positif dari Abg Sop. Terima Kasih sangat-sangat. Lepas ni bolehlah shida mempertingkatkan lagi mutu kualiti dalam penulisan kerana bagi shida kualiti penulisan masih ditahap newbie. Shida cuba untuk menambahbaikan untuk masa depan Blog Dunia sebenar Shida ni :)
Ini pendapat Abg Sop, Macam mana pula pendapat korang jom komen membina diblog Abg Sop tentang blog shida, tak kira lah korang nak komen apa, shida boleh terima dengan hati terbuka. Ada juga rakan-rakan blog seperjuangan yang lain yang sudah direview boleh juga korang memberi kritikan dan komen sama-sama membina blog dengan jayanya :) klik banner Nama Abg Sop untuk terus ke blog review!





31 Jari Ohsem:

Unknown said...

blog shida dah hebat..takde yg kurang pon yunk :)

Unknown said...

wah......
dh sampai turn shida....... remy tk tahu ler bila..... he3
tunggu lyssa review yg menang aritu pun tk kunjung tiba......

Unknown said...

hmm agree ngan pendapat SOP tu..

Unknown said...

wah..macam menarik je ni,,

Nisa Greennnpanda said...

untung aa shida.. blog direview oleh blogger famous, hehe...

btw, hepi merdeka day.. ^_^

syiela said...

setuju ngan bro sop....

moga bersemangat lagi nak berblog lepas ni

caliph shuriken said...

yup, stuju.. blog shida berada di track yg btul.. gambatte ne ^^

Mia Liana said...

dah komen dah.... heheheheh tentang blog shida ni di entri sop..

ayut said...

jom terjah cikit blog abg sop :) kena review dh..blog shida mmg best pon..lg2 tuto..hihihi :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

komen yg membina tu shida...blog shida pun popular hihi

dEdEQ dE wIshEs said...

UNTUNG LA SHIDA .. DE RAMAI FOLLOWER . BLOG KEMAS .. PASTU RAJIN LAK ORG REVIEW .. KITE NI . PAPE PUN XDE .. SOB3

sHaRiNa eLyaNa said...

tbaik dr ladang tu...hehe

Mastura Borhan said...

memang blog shida shantek pun :)

Unknown said...

Wahhhh..Best2 ^_^

ecadwinkyasha said...

xsempat nak terjah lagi..busy sehingga rabu depan...hukhuk

Unknown said...

blog yang ohsemm..nak kritik pon segah :)

Unknown said...

Tahniah :)

Blog shida banyak memberi info kepada www.kisahsigemok.com. Salah seorang yang membantu saya. :)

odahonebizz said...

header org terbang guna payung tu yg wt blog shida mantap...hoho...congratz!

cci said...

cam best jerk..
tp blog shida ok what.. kemas jerk..load pon cepat... psstt..psstt.. akak da tkr unifi da.. ehhehe :P

mummyriena said...

blog cantik..owner cntik..pe lg nak heheee :D

patriq said...

terbaik sida..pat pn suka blog sida..blog pat pn sida byk tlg oterr heheeee .....larikk....

Shida Radzuan said...

@cci cewahhh dah tukar kak..cepatnyer heheee ^_^

Sop said...

ramai yg setuju dgn Sop.. yey! hehehe
conraz Shida :)

Shida Radzuan said...

@Sop terima kasih juga tok Abg Sop :)

Zul De Alexis said...

blog akak hebat!!!!!!!!!!


terus maju lagi yew kak..sm support akak..:)

Tinta Lana said...

Salam.

Shida..lana tatau mau komen pa, ^_^ baru nak berjinak2 kenal shida..berjinak2?? err,pa2 da ayat aku,heh3.

Tapi, scra jujurnya..dari segi penampilan blog..takda cacat cela yg besar. Lana setuju ngn abgsop, perbaiki kualiti entry.

Ini pandangan peribadi lana ya shida.. :) alang2 shida dah pakai domain sendiri, perbnykkan entry yg ditulis berdsrkn pengamatan,analisis sndiri. Kalau shida ada amik dari mana2 sources sekalipun, shida selitkan jugak ringksn shida ya.

Eh, err..harap2 shida boleh paham..maaf shida, lana mmg berbelit2 skit orgnya,hahaha.

Itu je lah..maaf shida kalau terkasar bhsa.. :)

Unknown said...

dah samapai turn shida yer....bagus komen sop tu,..setuju sangat....mama pun suka dengan komen membina dari org lain untuk blog kita....tak sabar tgg giliran blog mama pulak....walaupun tahu blog mama tu caca merba jer tak cam blog shida yg hebat nie....huhuuh

Unknown said...

korn stuju sgt2 dengan SOP... tambahan plak blog shida byk info2 yang best untuk seseteengah entry...

-meeSUPERGIRL- said...

blog kshida dah perfect dah .. tak perlu tuka pape .. hehe .. mee suke :)

Cikrosecute said...

betul tue....apa yg di tulis oleh abang sop....tahniah shida...sis pun tgh tunggu dia komen jugak hihihi...

Solehah Shamsuddin said...

wahh shida dh direview. blog shida senang nak loading la.pe yg blog tu xsepatutnya da supaya blog senang nak loading..?