Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya! | Dunia sebenar Shida Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 28 August 2012

Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Apit JAMBU gila banner tah siapa yang sponsors banner ni :p

Personally apit sendiri invite shida join contest yang julung-julung kalinya Apit buat, kalau apit tak invite pun shida memang nak join, nak support apit, dalam dunia bloging ni apit banyak bantu shida, boleh dikatakan kami ngam habis ^^ eh! siapa Apit/Fizgraphic? kalau korang tak kenal memang saja tau! pakar doodle, pakar vector, pakar segala pakar dalam menggunakan PS tak percaya masuk blog beliau sudah di upgrade secara rawak, kacakk blognya macam tuan dia, eh eh puji lelebih pula kan :p tak bukan nak bodek-bodek cuma memberitahu perkara sebenar tu saja ^_^ aci tak camni apit?? korang rasa nak vector free?? jemput join sama-sama contest ni. Tak rugi pun dapat free kalau tempah mahal tau! heheeee :D

oh ya! vector gambar shida yang shida pakai sekarang dekat header hadiah khas dari Azhafizah thanks darling, dapat free lagi yay! :)

Untuk syarat-syarat sudah shida penuhi hope tak ada syarat-syarat yang terbabas hehee :) 2 sebab kenapa nak gambar shida di vectorkan? sebab pertama:  vector yang pertama dari fiza yang ke2 nak dari apit pula :) dan sebab kedua: sebab nak support apit bukan sebab vector free ni ^_^ dan dan mereka yang kena tag adalah :  Aida Omar, Azizah blogpecut, Dedeq, AkuAyut dan Nurul Yui yang kena tag ni wajib join ye hehee atas permintaan tuan penganjur ^^ maafkan daku heheeee :p

kawan-kawan yang baik hati lagi budiman LIKE gambar ni untuk Apit ya :)





16 Jari Ohsem:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

malu nak cakap yang zuan tak kenal blogger ni..

p.s pas visit blog dia, dapati, art work dia memang awesome!!! :)

IntaNBerliaN said...

apit mmg pandai kan... doodle apit mmg cantik2 sgtlah.. :-)

boni kacak said...

gud luck ye shida :)

babycomel said...

apit tu memang kreatif sungguh kan, gudluck ye

Chuu Muqhlis said...

woha! gudluck shida ^^

Sop said...

blom pernah blajar wat vector
good luck shida

caliph shuriken said...

apit mmg terer PS..

gud luck, shida ^^

KorN said...

korn pon byk guna tuto blog apit ni...

Remy hazza said...

nak pi jenguk apit lah lepas nie......

syiela said...

gud luck shida

akak silent reader je kat situ :)

ayut said...

hohoho..amek..tag jgn tak tag.Rajin apit ni :)

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

azizah :) said...

hohoho kena tag... InsyaAllah kalau belum expired date jijah join..

gudluck shida!

azizah :) said...

hohoho kena tag... InsyaAllah kalau belum expired date jijah join..

gudluck shida!

Fatin Zaini said...

salam aidilfitri..

nice blog..

fatin zaini datang singgah dan follow anda..

jemput ke http://www.fatinzaini.com :)

Solehah Shamsuddin said...

wah tahniah ye shida sebab menang :)