Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 28 August 2012

Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Apit JAMBU gila banner tah siapa yang sponsors banner ni :p

Personally apit sendiri invite shida join contest yang julung-julung kalinya Apit buat, kalau apit tak invite pun shida memang nak join, nak support apit, dalam dunia bloging ni apit banyak bantu shida, boleh dikatakan kami ngam habis ^^ eh! siapa Apit/Fizgraphic? kalau korang tak kenal memang saja tau! pakar doodle, pakar vector, pakar segala pakar dalam menggunakan PS tak percaya masuk blog beliau sudah di upgrade secara rawak, kacakk blognya macam tuan dia, eh eh puji lelebih pula kan :p tak bukan nak bodek-bodek cuma memberitahu perkara sebenar tu saja ^_^ aci tak camni apit?? korang rasa nak vector free?? jemput join sama-sama contest ni. Tak rugi pun dapat free kalau tempah mahal tau! heheeee :D

oh ya! vector gambar shida yang shida pakai sekarang dekat header hadiah khas dari Azhafizah thanks darling, dapat free lagi yay! :)

Untuk syarat-syarat sudah shida penuhi hope tak ada syarat-syarat yang terbabas hehee :) 2 sebab kenapa nak gambar shida di vectorkan? sebab pertama:  vector yang pertama dari fiza yang ke2 nak dari apit pula :) dan sebab kedua: sebab nak support apit bukan sebab vector free ni ^_^ dan dan mereka yang kena tag adalah :  Aida Omar, Azizah blogpecut, Dedeq, AkuAyut dan Nurul Yui yang kena tag ni wajib join ye hehee atas permintaan tuan penganjur ^^ maafkan daku heheeee :p

kawan-kawan yang baik hati lagi budiman LIKE gambar ni untuk Apit ya :)





16 comments:

  1. malu nak cakap yang zuan tak kenal blogger ni..

    p.s pas visit blog dia, dapati, art work dia memang awesome!!! :)

    ReplyDelete
  2. apit mmg pandai kan... doodle apit mmg cantik2 sgtlah.. :-)

    ReplyDelete
  3. apit tu memang kreatif sungguh kan, gudluck ye

    ReplyDelete
  4. blom pernah blajar wat vector
    good luck shida

    ReplyDelete
  5. apit mmg terer PS..

    gud luck, shida ^^

    ReplyDelete
  6. korn pon byk guna tuto blog apit ni...

    ReplyDelete
  7. nak pi jenguk apit lah lepas nie......

    ReplyDelete
  8. gud luck shida

    akak silent reader je kat situ :)

    ReplyDelete
  9. hohoho..amek..tag jgn tak tag.Rajin apit ni :)

    ReplyDelete
  10. hohoho kena tag... InsyaAllah kalau belum expired date jijah join..

    gudluck shida!

    ReplyDelete
  11. hohoho kena tag... InsyaAllah kalau belum expired date jijah join..

    gudluck shida!

    ReplyDelete
  12. salam aidilfitri..

    nice blog..

    fatin zaini datang singgah dan follow anda..

    jemput ke http://www.fatinzaini.com :)

    ReplyDelete
  13. wah tahniah ye shida sebab menang :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.