Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 8 August 2012

Dalam kita sibuk berbuka, jangan lupa masih ada yang lapar dan dahaga

  Assalammualaikum, peace upon you.
Dalam kita sibuk berbuka puasa, jangan lupa ada saudara kita yang masih lapar dan dahaga, berilah sedikit pada mereka supaya mereka rasa dihargai ~InsyaAllah





25 comments:

  1. bayangkan lah kalau kita berada di tempat die~ senasib ...
    huhuhu.

    ReplyDelete
  2. menitik air mata yui sekali lg shida bila tgk gmbr ni..hmm..

    sedih sgt..

    ReplyDelete
  3. kesian kan..kita ni makan sedap2 banyak membazir..ingatlah org yg susah yg lebih memerlukan...hhuhu

    ReplyDelete
  4. KESIANNYA..RS NAK NANGIS TENGOK GMBR NI..

    ReplyDelete
  5. btul...insya Allah tak lupa..sbb tu klu buka jgn membazir tau..ingat ada lg rmai yg kat luar tu lapar sbnr ye :)

    ReplyDelete
  6. yela at least kita puasa tau bila masa nak bersahur & berbuka tapi ada org yg puasa tapi xtau bila boleh sahur & bila boleh berbuka sbb lgsg xde mknn

    ReplyDelete
  7. sedihnya.. InsyaAllah tak lupa

    ReplyDelete
  8. Tima kasih mengingatkan..kdg2 terlupa :(

    ReplyDelete
  9. sama2 kita engat mengingati kan. :)

    ReplyDelete
  10. yups..sebab tu bila membeli kita tidak digalakkan membazir
    gambar nih sangat meaningful
    :-)

    ReplyDelete
  11. betul tu ....bulan puasa kali ini mmberi mkna sgt2 tuk sy berbuka dlm keadaan sederhana...mkn simple je :)

    ReplyDelete
  12. alahaii..kesiannya..kalau ada rezeki lebih,hulurkanlah..

    ReplyDelete
  13. ramadhan ni mengajar kita jgn membazir...

    ReplyDelete
  14. kecian nyer..
    skrg satu jer takut, sendekit!

    ReplyDelete
  15. sian aku tgk shida agak2 msh ade ke yg mcm ni skg??

    ReplyDelete
  16. kesian budak nih huhuhu..aku xleh tgk kdaan ni..jap je aku mngis huhuh..

    ReplyDelete
  17. kesiannya kat budak ni tak sampai hati... uwaaaaa....

    ReplyDelete
  18. bersederhana itu sudah mncukupi..sedih plak tgk kdaan budak tu!

    ReplyDelete
  19. kalau alia jumpa..mst nk bg dia mkn skit,kesian tgk dia..huhuhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.