Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 5 August 2012

Emas "single badminton" Olympics 2012 London Lin Dan dari China

   Assalammualaikum, peace upon you.
Emas "single badminton" Olympics 2012 London Lin Dan dari China (win 2set)

Perak "single badminton" Olympics 2012 London Dato' Lee Chong Wei dari Malaysia
sedih sikit huhu^^ shida semangat tau tengok Lee Chong Wei main :)
Tak pe, tepukkk SEMANGAT untuk Dato' Lee Chong Wei :)) Tahniah Dato' ♥






16 comments:

  1. Yehaa!! love u lah Dato' LCW.. :)

    ReplyDelete
  2. bukan rezeki aiskrim free dear.hahahaha XD

    ReplyDelete
  3. xpe laa, at least dh fight kt final ^^

    ReplyDelete
  4. sebak tgk LCW mase tuhh .. nangis2 pulak dy . sengit sgt mase tuh ! LCW tetap dihatii .. terlepas 2jongkong emas utk LCW . haha

    ReplyDelete
  5. menangis time last tu..sebak la:( geram tengok lin dan!! tapi tula nasib dia baik je..hmm .Lee Chong wei tetap hebat!!

    ReplyDelete
  6. takpelah datuk.. tak de rezeki buat kita.. ape2 pon ur are the best Datuk LCW!! takde orang lagi sehebat LCW..

    ReplyDelete
  7. ok apa dapat perak kan.. Datuk LCW dah usaha sebaik mungkin. tp nasib tak menyebelahi dia.. apa2 pun tetap bangga dengan dia ;)

    ReplyDelete
  8. bangga dah dgn kejayaan dia skg ni shida...go go LCW!

    ReplyDelete
  9. tgk jugak game ni...nerves tau..hahaha..ttp tahniah bt Dato LCW.u r still the best for me!wah gitu ;)

    ReplyDelete
  10. uwaaaaaa.. tak nak tengok muka dia... sedih sangat ni.... tak mo...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.