entri pertama untuk Hari Raya Aidilfitri 2012 | Dunia sebenar Shida entri pertama untuk Hari Raya Aidilfitri 2012

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 23 August 2012

entri pertama untuk Hari Raya Aidilfitri 2012

Assalamualaikum, peace upon you.
Hari Raya Ke 5 duit raya terkumpul setakat ini RM141.00 hahaaa^^ dah tua-tua dapat duit raya tu paling tak boleh blah! jangan tau orang tengok shida macam budak sekolah je walaupun umur sekarang sudah 25 tahun. Korang percaya tak?? haaa..haruslah percaya dan terima kenyataan ini shida sudah pun meningkat umur atau lebih senang cakap "dah tua". Now shida berada di Kuala Lumpur rumah abang shida di Rawang beraya sini. Agak-agak siapa orang Rawang datang lah beraya cewahhh hehee^^ Lepas ni nak pusing-pusing KL lepas tu berangkat ke selangor hantar adik shida balik POLITEKNIK sabak bernam :)

Kad Raya shida ada dapat lagi tau, tak tau lah camne keadaan kad hope tak hilang, lebih rela basah sikit-sikit dari hilang kad -kad tu huwaaaa ;(  janganlah kan! nanti minggu depan dah mula kerja shida dah boleh review balik kad-kad ni semua. semua dari blogger-blogger kenalan shida. Terima kasih semua :)





20 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

oh,kat rawang ea.. slmt beraya ea..hihi.

Remy hazza said...

best nyer... meriah nampak raya tahun nie....... duit raya pun byk terkumpul...kalau remy...kumpul hutang ler.....he3

muhammad asyraf said...

Wah! dapat duit raya lagi.. Saya dah tak dapat dah.. :(

Ezy Chiaki said...

untung la dpt duit raye byk..
kite dpt 60hengget je..
haha

dEdEQ dE wIshEs said...

EH EH .. BYAKNYE .. BAGI2 LA SIKIT .. HEHE ..

.::: Princess MOMOY :::. said...

banyaknyer wit rayaaaa
jelesss ooo

Khairul Zamri said...

rawanng nga sungai buloh jauh x? ooo dah 25 bru tau....sy yg mude dr shida xdpt langsng duit raye :(

so yg tua kene laa bg kt adik2 kan kan kan :p

Zaza Ridzlan said...

wahhh...byk nya duit ry..zaza pun dpt sikit..hehe...

mummyriena said...

bila lah nak mai umah aku kan shida..lama kot xjumpa ko..huhuhu..

patriq said...

amboii sida sakan nooh bila nak mai kelantan lak heheeee :D

caliph shuriken said...

wahh, still dapat duit raya ka? hikk.. hepi2 raya, shida ^^

Chuu Muqhlis said...

wohaa! syida da 25 tahun rupenye tp still nmpk mude remaja ah :D

syida..nk duit raye.... :P
*cobaan membodek ekeke*

boni kacak said...

mohon bahagi dua duit raya tu..hehehe

Cik Asma BLuppy said...

nak jugak duet raya!
selamat hari raya!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

adik stud sbk brnam ek? cakap ngan dia hati2 ngan charlie..hehe

Pecinta pink^^ said...

Owh,bru tau umo shida 25 .hehe..kna paggil kak shida ni:P hehe..wah banyak nye duit raya..hehe..akma bru je dapat rm 85..hehe..Rawang kat mne tu?dlu akma duk rwang gak..then umah arwah tuk n nenek kt rwang,,hikhik

azizah :) said...

shida bestnya..rakan sakan yer..hehee

fieda said...

dapat duit raya gak ye..hihi

Mia Liana said...

Jelesnya dia dapat duit raya... Bila nak turun johor bahru ni..

Solehah Shamsuddin said...

Rasanya blm terlambat lagi untuk saya ucapkan. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin, khas untuk Shida.