Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 23 August 2012

entri pertama untuk Hari Raya Aidilfitri 2012

Assalamualaikum, peace upon you.
Hari Raya Ke 5 duit raya terkumpul setakat ini RM141.00 hahaaa^^ dah tua-tua dapat duit raya tu paling tak boleh blah! jangan tau orang tengok shida macam budak sekolah je walaupun umur sekarang sudah 25 tahun. Korang percaya tak?? haaa..haruslah percaya dan terima kenyataan ini shida sudah pun meningkat umur atau lebih senang cakap "dah tua". Now shida berada di Kuala Lumpur rumah abang shida di Rawang beraya sini. Agak-agak siapa orang Rawang datang lah beraya cewahhh hehee^^ Lepas ni nak pusing-pusing KL lepas tu berangkat ke selangor hantar adik shida balik POLITEKNIK sabak bernam :)

Kad Raya shida ada dapat lagi tau, tak tau lah camne keadaan kad hope tak hilang, lebih rela basah sikit-sikit dari hilang kad -kad tu huwaaaa ;(  janganlah kan! nanti minggu depan dah mula kerja shida dah boleh review balik kad-kad ni semua. semua dari blogger-blogger kenalan shida. Terima kasih semua :)





20 comments:

  1. oh,kat rawang ea.. slmt beraya ea..hihi.

    ReplyDelete
  2. best nyer... meriah nampak raya tahun nie....... duit raya pun byk terkumpul...kalau remy...kumpul hutang ler.....he3

    ReplyDelete
  3. Wah! dapat duit raya lagi.. Saya dah tak dapat dah.. :(

    ReplyDelete
  4. untung la dpt duit raye byk..
    kite dpt 60hengget je..
    haha

    ReplyDelete
  5. EH EH .. BYAKNYE .. BAGI2 LA SIKIT .. HEHE ..

    ReplyDelete
  6. rawanng nga sungai buloh jauh x? ooo dah 25 bru tau....sy yg mude dr shida xdpt langsng duit raye :(

    so yg tua kene laa bg kt adik2 kan kan kan :p

    ReplyDelete
  7. wahhh...byk nya duit ry..zaza pun dpt sikit..hehe...

    ReplyDelete
  8. bila lah nak mai umah aku kan shida..lama kot xjumpa ko..huhuhu..

    ReplyDelete
  9. amboii sida sakan nooh bila nak mai kelantan lak heheeee :D

    ReplyDelete
  10. wahh, still dapat duit raya ka? hikk.. hepi2 raya, shida ^^

    ReplyDelete
  11. wohaa! syida da 25 tahun rupenye tp still nmpk mude remaja ah :D

    syida..nk duit raye.... :P
    *cobaan membodek ekeke*

    ReplyDelete
  12. mohon bahagi dua duit raya tu..hehehe

    ReplyDelete
  13. nak jugak duet raya!
    selamat hari raya!

    ReplyDelete
  14. adik stud sbk brnam ek? cakap ngan dia hati2 ngan charlie..hehe

    ReplyDelete
  15. Owh,bru tau umo shida 25 .hehe..kna paggil kak shida ni:P hehe..wah banyak nye duit raya..hehe..akma bru je dapat rm 85..hehe..Rawang kat mne tu?dlu akma duk rwang gak..then umah arwah tuk n nenek kt rwang,,hikhik

    ReplyDelete
  16. shida bestnya..rakan sakan yer..hehee

    ReplyDelete
  17. dapat duit raya gak ye..hihi

    ReplyDelete
  18. Jelesnya dia dapat duit raya... Bila nak turun johor bahru ni..

    ReplyDelete
  19. Rasanya blm terlambat lagi untuk saya ucapkan. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin, khas untuk Shida.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.