Gambar Majlis Pernikahan Ustaz Don Daniyal dan Husna | Dunia sebenar Shida Gambar Majlis Pernikahan Ustaz Don Daniyal dan Husna

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 24 August 2012

Gambar Majlis Pernikahan Ustaz Don Daniyal dan Husna

   Assalammualaikum, peace upon you.
sumber gambar : Blog Hiburan Abg Nara

Tahniah Ustaz Don telah pun selamat diijabkabulkan dengan pasangan Husna 23 Ogos 2012, doakan semoga hubungan ini berpanjangan dan sentiasa bahagia selamanya, sweet saja pasangan ni suka shida tengok, suci bersih je :) Moga cepat timang anak nanti Ustaz Don insyallah. Ustaz Don atau nama penuhnya Don Daniyal Don Biyajid. Tahniah Uztaz Don!

untuk tatapan semua :) tapi dah tak single lagi hehee^^

terbaik :)




21 Jari Ohsem:

boni kacak said...

sama cantik sama padan..

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..slmt sudah..

Sally Yatiey said...

Cantiknyaaaa gambar Ustaz Don & isteri ni :D

Remy hazza said...

tahniah uztaz Don.....
selamat pengantin baru.....

ayut said...

td pagi tengok gak cite ni..tahniah Ustaz Don dan pasangan,Husna! :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ustaz don ni memang kacak la! hehe

Pecinta pink^^ said...

Moga kekal bahagia Ustaz Don bersama isteri..secocok mereka :)

dEdEQ dE wIshEs said...

CUN .. CAM PINANG BELAH 2

Arra Ahmad said...

sama padan.:)

Zaza Ridzlan said...

gembira tgk ustaz don.. =)

~didiey~ said...

chantek wife ustaz don:)

Katak Comel said...

owner blog ni ble lg???
ahaha

mummyriena said...

wahhh tahniah2 hehee..sepadan :)

patriq said...

tahniah ustaz don :)

azizah :) said...

sama cantik la... moga berkekalan hingga akhir hayat :)

caliph shuriken said...

steady laa.. congratz ^^

fieda said...

selamat pengantin baru ustaz..

AmyZana said...

ustaz don nih sempoi betul seriusly. ^^

Mia Liana said...

Ustaz don ni hebat sungguh orangnya... Tapi simple sangat bila kahwin....

syiela said...

tahniah... sweet je kan dorang ni

Solehah Shamsuddin said...

semoga mereka berdua berbahagia sehingga ke anak cucu.