Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 24 August 2012

Gambar Majlis Pernikahan Ustaz Don Daniyal dan Husna

   Assalammualaikum, peace upon you.
sumber gambar : Blog Hiburan Abg Nara

Tahniah Ustaz Don telah pun selamat diijabkabulkan dengan pasangan Husna 23 Ogos 2012, doakan semoga hubungan ini berpanjangan dan sentiasa bahagia selamanya, sweet saja pasangan ni suka shida tengok, suci bersih je :) Moga cepat timang anak nanti Ustaz Don insyallah. Ustaz Don atau nama penuhnya Don Daniyal Don Biyajid. Tahniah Uztaz Don!

untuk tatapan semua :) tapi dah tak single lagi hehee^^

terbaik :)




21 comments:

  1. Cantiknyaaaa gambar Ustaz Don & isteri ni :D

    ReplyDelete
  2. tahniah uztaz Don.....
    selamat pengantin baru.....

    ReplyDelete
  3. td pagi tengok gak cite ni..tahniah Ustaz Don dan pasangan,Husna! :)

    ReplyDelete
  4. ustaz don ni memang kacak la! hehe

    ReplyDelete
  5. Moga kekal bahagia Ustaz Don bersama isteri..secocok mereka :)

    ReplyDelete
  6. wahhh tahniah2 hehee..sepadan :)

    ReplyDelete
  7. sama cantik la... moga berkekalan hingga akhir hayat :)

    ReplyDelete
  8. selamat pengantin baru ustaz..

    ReplyDelete
  9. ustaz don nih sempoi betul seriusly. ^^

    ReplyDelete
  10. Ustaz don ni hebat sungguh orangnya... Tapi simple sangat bila kahwin....

    ReplyDelete
  11. tahniah... sweet je kan dorang ni

    ReplyDelete
  12. semoga mereka berdua berbahagia sehingga ke anak cucu.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.