Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 30 August 2012

Gambar Majlis Resepsi Perkahwinan Ustaz Don Dan Husna

   Assalammualaikum, peace upon you.
sumber gambar kredit to : Nadia Zahari Photography
sumber idea kredit to : Blog Hiburan AbgNara


lastly : senyum semua peace ^____^




15 comments:

  1. DON ni sylo la.. patut orng sekarang contohi cara perkahwinan beliau :)

    ReplyDelete
  2. Sempoi n sederhana je kan? ^_^

    ReplyDelete
  3. nice...simple giler...nak bt gini jela..hihi :p shida nak bt cam gini tak?hahaha :D

    ReplyDelete
  4. sakan jugak wedding untaz don nie..... ada percikan glamour...
    kalau dulu2 , ustaz2 kawen sederhana aje.....

    ReplyDelete
  5. Sweet nya ustaz don gan isterinya . Sejuk je Mata memandang

    ReplyDelete
  6. sweet jer tgk ustaz don dgn wife dia...sederhana jer diorang ni...semoga bahagia :)

    ReplyDelete
  7. lelaki pujaan sudah diambil orang :'O

    ReplyDelete
  8. tahniah!...semoga mereka berdua kekal bahagia....

    ReplyDelete
  9. wah da pic ustaz don dan isterinya, husna...
    shida jom lawat entry sy plak ye...

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/gambar-perkahwinan-ustaz-don-daniyal.html

    ReplyDelete
  10. senyum sokmo nampak ustad don ni, saya baru tahu tu isteri dia . huahua =='

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.