Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 27 August 2012

Keywords blog yang mengejutkan shida | "sex shida" gila ke apa ni??

   Assalammualaikum, peace upon you.
baik mengaku siapa yang search keywords macam ni, terkejut shida tau! sebab keywords macam ni first time masuk dalam blog shida, selalunya keywords tentang tutorial shida sendiri, freebies shida tapi hairan tak habis ni hehee^^ macam-macam lah korang ni. Mentang-mentang dah habis puasa kan search pun yang bukan-bukan je noty sungguh ni!! kemungkinan besar blog shida boleh tersangkut keywords macam tu disebabkan 3 entri dibawah ni jom skodeng : 



boleh jadi ke, entri diatas ni tersangkut dengan keywords 'sex shida' ?





41 comments:

  1. hahahha adae gak searh camtu kan... kelakar! macam2 tol..

    ReplyDelete
  2. tp nama shida tu..hihi..sewel org itu..

    ReplyDelete
  3. hahahaha....rakyat msia mmg suka cri mcm2 :D

    ReplyDelete
  4. Assalam, pergh... sapalah tu punya kerja... hehehe... takda kerja lain lagi nie...

    ReplyDelete
  5. hahaha.. sapa agaknya dok cari tuh.. :)

    ReplyDelete
  6. uiiiii bahaya keyword ni... kalau ada ads google adsense memang akan kena warning... huhuhu

    ReplyDelete
  7. Salam shida..

    sori lame xjenguk sni..
    keywords mmg kdang2 ade je yg ngarut2, huhu~..

    btw, slamat ari raye shida..
    maafkn sy kalo ade salah silap tau..

    ReplyDelete
  8. Uish bahayanya.. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  9. hahaha..adehhh..parah dah.macam2 je di cari ye :)

    ReplyDelete
  10. best gak... xde ke orang cari videa sex aku ke.. opsss... ;p

    ReplyDelete
  11. hahaha..abislah blog kak shida dh tercemar...kih2

    ReplyDelete
  12. pagerank shida pun tggi..tu yg sng melekat segala macam keyword

    ReplyDelete
  13. wah..keyword tu..hot la shida

    ReplyDelete
  14. Jangan2 cikgu shida tu hahaha :D bahayak blog ni..

    ReplyDelete
  15. muahahaha.. siap letak nama lagi tu..

    mungkin ada shida lain kot...

    apapun take care dear.. takut juga zmn skrg ni

    ReplyDelete
  16. kiki..tak pasal2 sangkut ye..

    ReplyDelete
  17. sex shida?aww teruja i nak terjah cenggini kahkahkah

    ReplyDelete
  18. ayooooo..sp pnya kja lah..hahaha...

    ReplyDelete
  19. macam-macam kalau kat dunia IT nie.haha

    ReplyDelete
  20. org yg xde kerja je cri keyword mcm tuh..huhuhu

    ReplyDelete
  21. gilerr lah org yg suka cari bnde cmni..xde keje ke ape hahaaa..

    ReplyDelete
  22. bkn pat cari na sida..heheee..ade la tu org yg suka sida dlm diam muahhahaa..

    ReplyDelete
  23. ngokk cam xde bnde len nk search..huhuhu

    ReplyDelete
  24. hihiii dasyat keywords tu.. :-)

    ReplyDelete
  25. Salam.

    Sex in term of jantina kot shida..eh, memandai je aku kan,keh3

    ReplyDelete
  26. sian shida...
    ni namanya mangsa keadaan
    sapa la budak2 yang wat tu agaknya ha???

    ReplyDelete
  27. sex shida? atoiii.... ade jugak org stalker shida smpi mcm tu skali.. eh...
    psst kak shida, bukan korn tau yg search keyword tu.. jujur neh.. =)

    ReplyDelete
  28. mcm2 depa cari ye...........

    ReplyDelete
  29. haha mungkin kot entry nya seperti pe yg shida rasa.tapi saya malas nak layan keyword blog sy, sumenye merepek je

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.