Keywords blog yang mengejutkan shida | "sex shida" gila ke apa ni?? | Dunia sebenar Shida Keywords blog yang mengejutkan shida | "sex shida" gila ke apa ni??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 27 August 2012

Keywords blog yang mengejutkan shida | "sex shida" gila ke apa ni??

   Assalammualaikum, peace upon you.
baik mengaku siapa yang search keywords macam ni, terkejut shida tau! sebab keywords macam ni first time masuk dalam blog shida, selalunya keywords tentang tutorial shida sendiri, freebies shida tapi hairan tak habis ni hehee^^ macam-macam lah korang ni. Mentang-mentang dah habis puasa kan search pun yang bukan-bukan je noty sungguh ni!! kemungkinan besar blog shida boleh tersangkut keywords macam tu disebabkan 3 entri dibawah ni jom skodeng : 



boleh jadi ke, entri diatas ni tersangkut dengan keywords 'sex shida' ?





41 Jari Ohsem:

azizah :) said...

hahahha adae gak searh camtu kan... kelakar! macam2 tol..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tp nama shida tu..hihi..sewel org itu..

Eca Dwinky Asha said...

hahahaha....rakyat msia mmg suka cri mcm2 :D

Ikmal said...

Assalam, pergh... sapalah tu punya kerja... hehehe... takda kerja lain lagi nie...

Sop said...

hahaha.. sapa agaknya dok cari tuh.. :)

Mia Liana said...

uiiiii bahaya keyword ni... kalau ada ads google adsense memang akan kena warning... huhuhu

Nisa Greennnpanda said...

Salam shida..

sori lame xjenguk sni..
keywords mmg kdang2 ade je yg ngarut2, huhu~..

btw, slamat ari raye shida..
maafkn sy kalo ade salah silap tau..

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Uish bahayanya.. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

ayut said...

hahaha..adehhh..parah dah.macam2 je di cari ye :)

zulhilmi tempoyak said...

best gak... xde ke orang cari videa sex aku ke.. opsss... ;p

Zul De Alexis said...

hahaha..abislah blog kak shida dh tercemar...kih2

Katak Comel said...

pagerank shida pun tggi..tu yg sng melekat segala macam keyword

amranaiman said...

.. aslkn dpt SEO haha :P

Kka Ardian said...

hahaha... senyum senyum

boni kacak said...

hahahahaha. tak pasal2

Sally Yatiey said...

haha. macam2 ^_^

aku eryati said...

wah..keyword tu..hot la shida

Elih Japahar said...

Jangan2 cikgu shida tu hahaha :D bahayak blog ni..

Phat said...

bahaya betul hehehe

syiela said...

muahahaha.. siap letak nama lagi tu..

mungkin ada shida lain kot...

apapun take care dear.. takut juga zmn skrg ni

dEdEQ dE wIshEs said...

AISEHMEN .. MACAM2 LA .. HAHA

caliph shuriken said...

siap 3 hits tu, erkk...

fieda said...

kiki..tak pasal2 sangkut ye..

afzalsukasuki said...

sex shida?aww teruja i nak terjah cenggini kahkahkah

Wanieys said...

saper la yg search keyword tu hihi

hazwan hairy said...

ayooooo..sp pnya kja lah..hahaha...

Syafik Coklat said...

macam-macam kalau kat dunia IT nie.haha

PinkUmmi said...

org yg xde kerja je cri keyword mcm tuh..huhuhu

mummyriena said...

gilerr lah org yg suka cari bnde cmni..xde keje ke ape hahaaa..

patriq said...

bkn pat cari na sida..heheee..ade la tu org yg suka sida dlm diam muahhahaa..

efa said...

ngokk cam xde bnde len nk search..huhuhu

Peyan Sanstaro said...

Hahahha...

Ada jugak kan....

IntaNBerliaN said...

hihiii dasyat keywords tu.. :-)

Tinta Lana said...

Salam.

Sex in term of jantina kot shida..eh, memandai je aku kan,keh3

Kotak Mancis said...

sian shida...
ni namanya mangsa keadaan
sapa la budak2 yang wat tu agaknya ha???

KorN said...

sex shida? atoiii.... ade jugak org stalker shida smpi mcm tu skali.. eh...
psst kak shida, bukan korn tau yg search keyword tu.. jujur neh.. =)

Remy hazza said...

mcm2 depa cari ye...........

Khairul Zamri said...

mcm mane nk buat gitu ek?

Solehah Shamsuddin said...

haha mungkin kot entry nya seperti pe yg shida rasa.tapi saya malas nak layan keyword blog sy, sumenye merepek je

JobSeekers said...

JOM TERJAH APE KERJA NI

ahsfantasy24 said...

Kesian kat orang yag bernama shida,
hehehe..

Kesudahan Blog Ceyana Hina Profesion Keguruan - ahsfantasy24.com