Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 7 August 2012

Pencarian Blogger Aktif #2 Oleh Mialiana.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Pencarian Blogger Aktif #2 oleh Mialiana.com
5/8/2012 hingga 12/8/2012
 
Hari ni dengan rasminya nak join dan support Blogger Kak Mialiana dalam "Pencarian Blogger Aktif #2" disebabkan shida pun baru-baru kenal dengan kak Mia ni jadi dalam segmen ni dapatlah shida mengenali kak Mia dengan lebih rapat dan juga dapat berkongsi ilmu dalam dunia bloging. Kak Mia ni juga boleh dijadikan blogger contoh dalam dunia bloging ni dah banyak kejayaan yang diperoleh bukan saja dalam dunia bloging, malah kerjaya dan keluarga juga. Tahniah kak Mia :) ok sudah-sudah untuk intro dah panjang sanagt ucapan dia^^ Syarat-syarat yang kak Mia letakkan shida sudah penuhi. Hope dapat belajar sesuatu dari Kak Mia memandangkan blog shida masih muda dan jelita^^ Terima kasih kak Mia :)

kawan-kawan jom join untuk keterangan lanjut boleh klik banner atau mana-mana nama Kak Mia telah shida siapkan backlink terus ke blog kak Mia.





19 comments:

  1. kak mia sweet je nama akak tu.. nak terjah jugak la blog kak mia.. Good luck shida :)

    ReplyDelete
  2. kak mia blogger femes tapi tak sombong pon..kak mia pon rajin bw..hehe

    ReplyDelete
  3. macam best jee .. konpom kshda menang . mcm cerita mana hilangnya juwta pulok . haha

    ReplyDelete
  4. DA TERJAH .. TP XPAT NK JUIN .. LINE BERAT GEGILER .. NI PUN BUKAK BLOG SHIDA NMPAK KOTAK KOMEN JE .. HEHE .. TERUS TEKn .. EKEKE ..

    SHIDA .. MISS U .. XPAT ON9 SGT DA SKNG .. KITE BUSY PERSIAPAN RAYE .. BRODBAND BUSY WAT LINE SLOW PLAK ..

    HOHOHO ..

    ReplyDelete
  5. segmen yg bagus
    mia mmg rajin BW jadi x rugi join :)

    ReplyDelete
  6. skang ni kurang aktif..xdpt nak join

    ReplyDelete
  7. gud luck shida ^^

    bru sedia draft, on da way nk join jgak, hikk...

    ReplyDelete
  8. tgk ramai pulak yg join . haih . rase nak jugak pon ad . hahahahha

    ReplyDelete
  9. blogwalking sini dr segmen yg sma..jemputlah ke blog. :)

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete
  10. mar join jugakk.. salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  11. Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    dan giveaway Jaja yg nie.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

    ReplyDelete
  12. Salam...

    Terima kasih kerana sudi join Pencarian Blogger Aktif #2 dan telah disenaraikan dalam Group 6. Selamat berblogwalking....

    ReplyDelete
  13. jalan jalan mencari sahabat baik di dunia maupun di khirat nanti..
    salam kenal

    ReplyDelete
  14. salam kenal
    dari segmen yang sama...
    http://alfathcom29.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.