Pencarian Blogger Aktif #2 Oleh Mialiana.com | Dunia sebenar Shida Pencarian Blogger Aktif #2 Oleh Mialiana.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 7 August 2012

Pencarian Blogger Aktif #2 Oleh Mialiana.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Pencarian Blogger Aktif #2 oleh Mialiana.com
5/8/2012 hingga 12/8/2012
 
Hari ni dengan rasminya nak join dan support Blogger Kak Mialiana dalam "Pencarian Blogger Aktif #2" disebabkan shida pun baru-baru kenal dengan kak Mia ni jadi dalam segmen ni dapatlah shida mengenali kak Mia dengan lebih rapat dan juga dapat berkongsi ilmu dalam dunia bloging. Kak Mia ni juga boleh dijadikan blogger contoh dalam dunia bloging ni dah banyak kejayaan yang diperoleh bukan saja dalam dunia bloging, malah kerjaya dan keluarga juga. Tahniah kak Mia :) ok sudah-sudah untuk intro dah panjang sanagt ucapan dia^^ Syarat-syarat yang kak Mia letakkan shida sudah penuhi. Hope dapat belajar sesuatu dari Kak Mia memandangkan blog shida masih muda dan jelita^^ Terima kasih kak Mia :)

kawan-kawan jom join untuk keterangan lanjut boleh klik banner atau mana-mana nama Kak Mia telah shida siapkan backlink terus ke blog kak Mia.





19 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

insyaALLAH akan terjah..hihi.

Aida Omar said...

kak mia sweet je nama akak tu.. nak terjah jugak la blog kak mia.. Good luck shida :)

Wanieys said...

gud luck shida :)

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

azizah :) said...

kak mia blogger femes tapi tak sombong pon..kak mia pon rajin bw..hehe

-meeSUPERGIRL- said...

macam best jee .. konpom kshda menang . mcm cerita mana hilangnya juwta pulok . haha

dEdEQ dE wIshEs said...

DA TERJAH .. TP XPAT NK JUIN .. LINE BERAT GEGILER .. NI PUN BUKAK BLOG SHIDA NMPAK KOTAK KOMEN JE .. HEHE .. TERUS TEKn .. EKEKE ..

SHIDA .. MISS U .. XPAT ON9 SGT DA SKNG .. KITE BUSY PERSIAPAN RAYE .. BRODBAND BUSY WAT LINE SLOW PLAK ..

HOHOHO ..

Sop said...

segmen yg bagus
mia mmg rajin BW jadi x rugi join :)

syiela said...

gud luck shida

Azhafizah Md Nor said...

skang ni kurang aktif..xdpt nak join

caliph shuriken said...

gud luck shida ^^

bru sedia draft, on da way nk join jgak, hikk...

-meeSUPERGIRL- said...

tgk ramai pulak yg join . haih . rase nak jugak pon ad . hahahahha

mummyriena said...

gudluck wehh!

rAIHan said...

blogwalking sini dr segmen yg sma..jemputlah ke blog. :)

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

~ cik matahari ~ said...

mar join jugakk.. salam perkenalan :D

Jaja Sutera said...

Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

dan giveaway Jaja yg nie.. :)

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

Mia Liana said...

Salam...

Terima kasih kerana sudi join Pencarian Blogger Aktif #2 dan telah disenaraikan dalam Group 6. Selamat berblogwalking....

Kharisma said...

jalan jalan mencari sahabat baik di dunia maupun di khirat nanti..
salam kenal

Al-Fathcom said...

salam kenal
dari segmen yang sama...
http://alfathcom29.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html