Review Kad Raya dari Blogger part 1 | Dunia sebenar Shida Review Kad Raya dari Blogger part 1

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 13 August 2012

Review Kad Raya dari Blogger part 1

   Assalammualaikum, peace upon you.
ini Kad Raya Shida untuk tahun 2012, tahniah bagi yang dapat Kad Raya Limited Edition ni, insyaallah untuk tahun 2013 design lain pula :)
 
 Kad Raya pertama yang bertandang ke rumah dari blogger Wan Hazel, cute kad dia warna hijau lagi :) tapi geram abg posmen pergi lipat dua kad ni huhuu^^ sampai kedut-kedut dah, shida lipat balik elok-elok now nampak sempurna. Tengok berdiri elok kad ni, Thanks Wan Hazel :)

Kad Raya ke dua dari blogger Eqbal Zack, iaitu salah sorang sponsorship "Awesome GA" shida. Untuk kad raya ni shida sendiri terima so abg posmen tak sempat nak lipat kad ni hahaa^^ Thanks Abg Eqbal Zack sudi bagi Kad Raya yang Awesome ni :)

Kad Raya yang ke tiga datangnya dari blogger ccicutedollylicious yang ni kami exchange suka sama suka, shida join juga segmen kak CCI "Saya Nak Kad Raya" tapi bukan rezeki tak dapat, no random tak nak naik no. blog shida tapi lastly kami exchange juga kad ni. Cute tau Kad Raya kak CCI ni, cute macam blog dia. Kalau korang masuk blog dia memang tak akan sangka itu blog seorang "mummy" opss!! terlepas pula kak hehee^^ shida sendiri pun tak percaya ni. Memang Awesome gila blog kak CCI, siap dapat BizCard lagi! thanks kak! :)

Kad Raya yang ke empat dari BFF iaitu blogger Jiejah blogPecut, lagi cute Kad Raya Jiejah siap tulis-tulis lagi :) comel tulisan jiejah macam tuan dia juga hehee^^ yang paling best shida dapat keychain dari Sabah, tak sangka jiejah sudi bagi juga ole-ole untuk shida walaupun tengah berdating dengan cik abang kan :) ingat juga shida kat sini hehee ^_^ dua-dua barang ni cute! shida siap pakai kat bag shida :)
comel tak? comel tak? hehee^^ thanks jiejah :) korang!! sorry kalau gambar kualiti tak berapa bagus. Bukan tangkap pakai nikon DSLR atau yang berkaitan. Pakai HP murah je so gambar dia "itulah yang terbaik" terima kasih kepada semua yang sudi bagi shida kad raya dan ole-ole tu, terbaikk :)

ohya! shida menang tau GA "dialog" tu Bagi & Belah | Giveaway Kartunster Peace Yo! yes!! dengan GA mini Mama Pipie, syukrann :)





30 Jari Ohsem:

boni kacak said...

wah..ramainya yang bagi kad..hehehe.. meriah tak rasa??haha

miz ruha said...

best nye dapat kad raya...

azizah :) said...

dah dapat dah kad raya jijah..Alhamdulilah selamat sampai :) no hal yunk...sory lambat pos keychain syg..tu yg sempat jijah beli masa kat sabah dulu.len kali kalau jijah g lagi jijah bagi yg special pulak yer..hehehe terharu shida suka keychain tu :)

cci said...

sesama shida... shida punya kad pon akak da terima.. nanti akak up entry ehehe.. ^_^ ops.. MUMMY ke? hahaha...^_^

eqbalzack said...

hehe..Ada entry la. Thanks shida...

-eqbalzack-

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg semua dr blogger hebat ni..

Misz Mieza said...

Banyaknya dapat kad raya! Meriah gitu.. MM pon dah terima kad raya shida.. Thanks a lot! ^_^

ayut said...

wah..tiga trus..comel2 jer..best yerr...hihi :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam Shida..

Akak dah terima hadiah & kad raya dari shida..Cantik shawl & kad raya shida tu..suka2..kad raya pertama yg akak dapat..^^

Comel2 kad raya ni semua...^^

Nurmujahidah Ismail said...

bile la nak ada sahabat baik blogger ni,, haisy,, jelez,, hehe

syiela said...

wah cantik2 kad raya...

akak dah dapat kad dari shida hari ni :)

Sop said...

wah.. best nyer dapat kad raya.. boleh gantungla nanti ek.. :)

ajos safian said...

byknye kad raya..aku tak pernah dpt..hoho..

Phat said...

wah meriah dpt byk kad raya ;-)

tirahzairi said...

tahniah kak...hihi

patriq said...

tahniah shida..kad2 depa lawa2 hehee..

mummyriena said...

kad ko pun dah sampai kad aku wehhh..cantikkk hehee ;)

Pecinta pink^^ said...

wah..jeles kite:P bnyak dapat kad raya ni..ohsem:) hehe..

-meeSUPERGIRL- said...

mee pon dah dpt kad raya dr kakshda .. thanks kak !!

Sally Yatiey said...

Banyaknya kad raya ^.^ hee.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nice! zuan xde budget untuk buat kad raya tahun ni.. hmm

Ezad Skytech said...

hee...best bila dapat kad raya ni kan...buat koleksi pun syok kan..:D

dEdEQ dE wIshEs said...

BYAKNYE KAD RAYE SHIDA .. SIAP DAPAT OLE-OLE LAGI .. UNTUNG LA .. HEHEHE

gigiAriEma said...

hoho. kad raya2.! bila la gg punya nk smpai kat shida. ni. hahaha :P

caliph shuriken said...

arigatou shida utk kad raya limited edition tu.. terbaik ^^

Che Rosliza Che mat said...

banyaknya kad raya...

fieda said...

meriah gitu..

IntaNBerliaN said...

bestnya... ramai org ingat shida :-)

Errah said...

bestnyer dpt mcm2..

Kazen said...

tahniah buat mereka yg dpt kad raye tu... :)