Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 13 August 2012

Review Kad Raya dari Blogger part 1

   Assalammualaikum, peace upon you.
ini Kad Raya Shida untuk tahun 2012, tahniah bagi yang dapat Kad Raya Limited Edition ni, insyaallah untuk tahun 2013 design lain pula :)
 
 Kad Raya pertama yang bertandang ke rumah dari blogger Wan Hazel, cute kad dia warna hijau lagi :) tapi geram abg posmen pergi lipat dua kad ni huhuu^^ sampai kedut-kedut dah, shida lipat balik elok-elok now nampak sempurna. Tengok berdiri elok kad ni, Thanks Wan Hazel :)

Kad Raya ke dua dari blogger Eqbal Zack, iaitu salah sorang sponsorship "Awesome GA" shida. Untuk kad raya ni shida sendiri terima so abg posmen tak sempat nak lipat kad ni hahaa^^ Thanks Abg Eqbal Zack sudi bagi Kad Raya yang Awesome ni :)

Kad Raya yang ke tiga datangnya dari blogger ccicutedollylicious yang ni kami exchange suka sama suka, shida join juga segmen kak CCI "Saya Nak Kad Raya" tapi bukan rezeki tak dapat, no random tak nak naik no. blog shida tapi lastly kami exchange juga kad ni. Cute tau Kad Raya kak CCI ni, cute macam blog dia. Kalau korang masuk blog dia memang tak akan sangka itu blog seorang "mummy" opss!! terlepas pula kak hehee^^ shida sendiri pun tak percaya ni. Memang Awesome gila blog kak CCI, siap dapat BizCard lagi! thanks kak! :)

Kad Raya yang ke empat dari BFF iaitu blogger Jiejah blogPecut, lagi cute Kad Raya Jiejah siap tulis-tulis lagi :) comel tulisan jiejah macam tuan dia juga hehee^^ yang paling best shida dapat keychain dari Sabah, tak sangka jiejah sudi bagi juga ole-ole untuk shida walaupun tengah berdating dengan cik abang kan :) ingat juga shida kat sini hehee ^_^ dua-dua barang ni cute! shida siap pakai kat bag shida :)
comel tak? comel tak? hehee^^ thanks jiejah :) korang!! sorry kalau gambar kualiti tak berapa bagus. Bukan tangkap pakai nikon DSLR atau yang berkaitan. Pakai HP murah je so gambar dia "itulah yang terbaik" terima kasih kepada semua yang sudi bagi shida kad raya dan ole-ole tu, terbaikk :)

ohya! shida menang tau GA "dialog" tu Bagi & Belah | Giveaway Kartunster Peace Yo! yes!! dengan GA mini Mama Pipie, syukrann :)





30 comments:

  1. wah..ramainya yang bagi kad..hehehe.. meriah tak rasa??haha

    ReplyDelete
  2. dah dapat dah kad raya jijah..Alhamdulilah selamat sampai :) no hal yunk...sory lambat pos keychain syg..tu yg sempat jijah beli masa kat sabah dulu.len kali kalau jijah g lagi jijah bagi yg special pulak yer..hehehe terharu shida suka keychain tu :)

    ReplyDelete
  3. sesama shida... shida punya kad pon akak da terima.. nanti akak up entry ehehe.. ^_^ ops.. MUMMY ke? hahaha...^_^

    ReplyDelete
  4. hehe..Ada entry la. Thanks shida...

    -eqbalzack-

    ReplyDelete
  5. Banyaknya dapat kad raya! Meriah gitu.. MM pon dah terima kad raya shida.. Thanks a lot! ^_^

    ReplyDelete
  6. wah..tiga trus..comel2 jer..best yerr...hihi :)

    ReplyDelete
  7. Salam Shida..

    Akak dah terima hadiah & kad raya dari shida..Cantik shawl & kad raya shida tu..suka2..kad raya pertama yg akak dapat..^^

    Comel2 kad raya ni semua...^^

    ReplyDelete
  8. bile la nak ada sahabat baik blogger ni,, haisy,, jelez,, hehe

    ReplyDelete
  9. wah cantik2 kad raya...

    akak dah dapat kad dari shida hari ni :)

    ReplyDelete
  10. wah.. best nyer dapat kad raya.. boleh gantungla nanti ek.. :)

    ReplyDelete
  11. byknye kad raya..aku tak pernah dpt..hoho..

    ReplyDelete
  12. wah meriah dpt byk kad raya ;-)

    ReplyDelete
  13. tahniah shida..kad2 depa lawa2 hehee..

    ReplyDelete
  14. kad ko pun dah sampai kad aku wehhh..cantikkk hehee ;)

    ReplyDelete
  15. wah..jeles kite:P bnyak dapat kad raya ni..ohsem:) hehe..

    ReplyDelete
  16. mee pon dah dpt kad raya dr kakshda .. thanks kak !!

    ReplyDelete
  17. Banyaknya kad raya ^.^ hee.

    ReplyDelete
  18. nice! zuan xde budget untuk buat kad raya tahun ni.. hmm

    ReplyDelete
  19. hee...best bila dapat kad raya ni kan...buat koleksi pun syok kan..:D

    ReplyDelete
  20. BYAKNYE KAD RAYE SHIDA .. SIAP DAPAT OLE-OLE LAGI .. UNTUNG LA .. HEHEHE

    ReplyDelete
  21. hoho. kad raya2.! bila la gg punya nk smpai kat shida. ni. hahaha :P

    ReplyDelete
  22. arigatou shida utk kad raya limited edition tu.. terbaik ^^

    ReplyDelete
  23. bestnya... ramai org ingat shida :-)

    ReplyDelete
  24. tahniah buat mereka yg dpt kad raye tu... :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.