Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 2 August 2012

Segmen Raya Sakan : Teka Juadah Raya!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Untuk segmen lebih lanjut boleh klik banner atas yang superb ni "banner ni mesti keje afzal!! dah tau dah" ^_^
Jom skodeng depa yang hensem lagi cantik jelita ni :

 hint : BERINTI
punya susah nak teka^^ berjam shida tengok-tengok gambar ni tak dapat nak teka, ARRA mana rembat gambar ni!! kira ni jawapan samar-samar lah yer hampa! shida bagi dua jawapan :  Pau Goreng atau Popia Goreng tak kira nak teka sampai dua juga!! hahaaa^^ tapi apa kena mengena makanan yang shida teka dengan juadah raya..errrr???? 5 ogos tarikh akhir so cepat-cepat korang kalau nak teka dan menang hadiah bawah ni!!
korang nak?? serang AFZAL sekarang!!




16 comments:

  1. gudluck .. ^^
    jom join GA yana http://nazlyizan.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

    ReplyDelete
  2. nmpk mcm manis..hihih..

    good luck dear..

    ReplyDelete
  3. wah susah nk teka ni..akma bab teka fail..hehe..btw gud luck tau:)

    ReplyDelete
  4. gud luck shida.. nak terjah gak la :)

    ReplyDelete
  5. gd luck..saya dok tgk pic tu pon tak tau nak teka apa..

    ReplyDelete
  6. pau goreng ke..popia goreng ni shida?mak aih tamak haloba tak menahan betei berharap kalau jawab betul dua2 leh menang 2x ganda ke hape?hahaha

    Bdw trimas ea :D tunggu next wik afzal bagitau jawapan :D

    ReplyDelete
  7. haha..gambar tu jumpa dekat almari atuk kiter yang dah umur 101 tahun:P

    ReplyDelete
  8. dah ada gaya ketupat palas sekali tgk..tp ni berinti plak ea..kompius jap...hahaha

    ReplyDelete
  9. gudluck shida... nak join jugak lah..tp tak tahu kuih ape tu..hehe

    ReplyDelete
  10. macam sodap jek tgk kuih tu..hehe

    ReplyDelete
  11. gud luck shida.. ntah sy pun x reti nk teka ni, huh...

    ReplyDelete
  12. good luck shida..


    emmm susah jugak nak teka ni yer..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.