Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 18 August 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin dari Shida

   Assalammualaikum, peace upon you.
Di kesempatan ini saya yang bernama Shida Radzuan Owner Blog Dunia Sebenar Shida (www.duniashida.com) mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin kepada semua kawan-kawan blog, sahabat handai yang mengenali diri ini tak kira yang "jauh kita dekatkan yang dekat kita rapatkan yang rapat kita eratkan" Semoga Jalinan Antara Kita Akan Sentiasa Terjalin Erat ♥  Shida menyusun 10 jari tanda kemaafan sekiranya selama shida berblog ini ada menyinggung perasaan atau menyakiti hati kawan-kawan semua. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin .

Jadi secara rasminya sempena raya ni blog shida akan cuti antara 2 hingga 3 hari, bergantung keadaan hari raya nanti. Jila berpeluang shida akan update lagi. Ada beberapa Kad Raya yang baru sampai perlu shida review ~ terima kasih semua :)



22 comments:

  1. selamat hari raya...maaf zahir dan batin...

    p/s: teringin juga nak jumpa shida..

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya shida...

    ReplyDelete
  3. sama lah saya ye.. saya juga nak mengucapkan selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin jugak...ade duit raye jgn segan pos kt cini :p

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin jugak...ade duit raye jgn segan pos kt cini :p

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya jgk.. maaf zahir batin ye kalau ada salah silap selama ni,

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Rya Shida.. akak dah kat kampung :)

    Pssst : hari tu hb pergi kat kem yg kat tapiping tu ntah apa nama kemnya lupa la :)

    ReplyDelete
  8. SELAMAT HARI RAYE SHIDA .. ^_^ .. HOPE RAYE TAUN NI BAWAK BYAK MAKNE TAW ..

    ReplyDelete
  9. slmt hari raya syg..jemput dtg rumah ea..

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya shida.. jijah minta maaf jika ada salah n silap jijah.. ampun maaf di pinta :)

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya, maaf zahir & batin dari Sop dan keluarga

    http://www.sop.name.my/2012/08/ucapan-selamat-hari-raya-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  12. selamat hr rya kak....ingt tirah time mkn biskut raya ea..hihi

    ReplyDelete
  13. singgah beraya kat cni. selamat hari raya dari nana ^^

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya & maaf zahir batin, shida ^^

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya dari remy untuk syida......

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya kak shida :)

    ReplyDelete
  17. selamat hari rayerr sida heheeee..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.