Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin dari Shida | Dunia sebenar Shida Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin dari Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 18 August 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin dari Shida

   Assalammualaikum, peace upon you.
Di kesempatan ini saya yang bernama Shida Radzuan Owner Blog Dunia Sebenar Shida (www.duniashida.com) mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin kepada semua kawan-kawan blog, sahabat handai yang mengenali diri ini tak kira yang "jauh kita dekatkan yang dekat kita rapatkan yang rapat kita eratkan" Semoga Jalinan Antara Kita Akan Sentiasa Terjalin Erat ♥  Shida menyusun 10 jari tanda kemaafan sekiranya selama shida berblog ini ada menyinggung perasaan atau menyakiti hati kawan-kawan semua. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin .

Jadi secara rasminya sempena raya ni blog shida akan cuti antara 2 hingga 3 hari, bergantung keadaan hari raya nanti. Jila berpeluang shida akan update lagi. Ada beberapa Kad Raya yang baru sampai perlu shida review ~ terima kasih semua :)



22 Jari Ohsem:

mia liana said...

selamat hari raya...maaf zahir dan batin...

p/s: teringin juga nak jumpa shida..

fieda said...

selamat hari raya shida...

boni kacak said...

sama lah saya ye.. saya juga nak mengucapkan selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir dan batin...

Aida Omar said...

selamat hari raya shida sayam <3

Kazen said...

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin jugak...ade duit raye jgn segan pos kt cini :p

Kazen said...

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin jugak...ade duit raye jgn segan pos kt cini :p

babycomel said...

selamat hari raya jgk.. maaf zahir batin ye kalau ada salah silap selama ni,

syiela said...

Selamat Hari Rya Shida.. akak dah kat kampung :)

Pssst : hari tu hb pergi kat kem yg kat tapiping tu ntah apa nama kemnya lupa la :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT HARI RAYE SHIDA .. ^_^ .. HOPE RAYE TAUN NI BAWAK BYAK MAKNE TAW ..

cik miera said...

Selamat hari raya shida :)

Sally Yatiey said...

Selamat hari raya :D

Cik Asma BLuppy said...

selamat hari raya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari raya syg..jemput dtg rumah ea..

azizah :) said...

selamat hari raya shida.. jijah minta maaf jika ada salah n silap jijah.. ampun maaf di pinta :)

Sop Nama Saya said...

Selamat Hari Raya, maaf zahir & batin dari Sop dan keluarga

http://www.sop.name.my/2012/08/ucapan-selamat-hari-raya-aidilfitri.html

tirahzairi said...

selamat hr rya kak....ingt tirah time mkn biskut raya ea..hihi

Erna Ziana Lamsera said...

singgah beraya kat cni. selamat hari raya dari nana ^^

caliph shuriken said...

selamat hari raya & maaf zahir batin, shida ^^

Remy hazza said...

selamat hari raya dari remy untuk syida......

efa said...

selamat hari raya kak shida :)

mummyriena said...

selmat hari raya shida.. :)

patriq said...

selamat hari rayerr sida heheeee..