Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin dari Shida | Dunia sebenar Shida Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin dari Shida

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 18 August 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin dari Shida

   Assalammualaikum, peace upon you.
Di kesempatan ini saya yang bernama Shida Radzuan Owner Blog Dunia Sebenar Shida (www.duniashida.com) mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin kepada semua kawan-kawan blog, sahabat handai yang mengenali diri ini tak kira yang "jauh kita dekatkan yang dekat kita rapatkan yang rapat kita eratkan" Semoga Jalinan Antara Kita Akan Sentiasa Terjalin Erat ♥  Shida menyusun 10 jari tanda kemaafan sekiranya selama shida berblog ini ada menyinggung perasaan atau menyakiti hati kawan-kawan semua. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin .

Jadi secara rasminya sempena raya ni blog shida akan cuti antara 2 hingga 3 hari, bergantung keadaan hari raya nanti. Jila berpeluang shida akan update lagi. Ada beberapa Kad Raya yang baru sampai perlu shida review ~ terima kasih semua :)



click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

22 Jari Ohsem:

mia liana said...

selamat hari raya...maaf zahir dan batin...

p/s: teringin juga nak jumpa shida..

fieda said...

selamat hari raya shida...

Unknown said...

sama lah saya ye.. saya juga nak mengucapkan selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir dan batin...

Diari Si Froggie said...

selamat hari raya shida sayam <3

Unknown said...

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin jugak...ade duit raye jgn segan pos kt cini :p

Unknown said...

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin jugak...ade duit raye jgn segan pos kt cini :p

Aimacomel said...

selamat hari raya jgk.. maaf zahir batin ye kalau ada salah silap selama ni,

syiela said...

Selamat Hari Rya Shida.. akak dah kat kampung :)

Pssst : hari tu hb pergi kat kem yg kat tapiping tu ntah apa nama kemnya lupa la :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT HARI RAYE SHIDA .. ^_^ .. HOPE RAYE TAUN NI BAWAK BYAK MAKNE TAW ..

Miera Hassan said...

Selamat hari raya shida :)

Unknown said...

Selamat hari raya :D

Cik Asma BLuppy said...

selamat hari raya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari raya syg..jemput dtg rumah ea..

Unknown said...

selamat hari raya shida.. jijah minta maaf jika ada salah n silap jijah.. ampun maaf di pinta :)

gnesop said...

Selamat Hari Raya, maaf zahir & batin dari Sop dan keluarga

http://www.sop.name.my/2012/08/ucapan-selamat-hari-raya-aidilfitri.html

tirahzairi said...

selamat hr rya kak....ingt tirah time mkn biskut raya ea..hihi

Nana said...

singgah beraya kat cni. selamat hari raya dari nana ^^

caliph shuriken said...

selamat hari raya & maaf zahir batin, shida ^^

Unknown said...

selamat hari raya dari remy untuk syida......

efa said...

selamat hari raya kak shida :)

mummyriena said...

selmat hari raya shida.. :)

patriq said...

selamat hari rayerr sida heheeee..