Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 26 August 2012

Tutorial : cara hantar email/ticket pada nuffnang dengan new interface

   Assalammualaikum, peace upon you.




1. buka Acc Nuffnang korang >> scroll kebawah dan klik "CONTACT US"

2. tick bahagian >> Blogger Enquiries/Suggestions >> Next

3. isi bahagian yang shida petakkan yang lain tak perlu kacau. dah siap! >> submit

selamat mencuba^^ jom hantar email dekat nuffnang :)




7 comments:

  1. dah hantar..ajak pi dating..hihi

    ReplyDelete
  2. baru nak antar ni.. thanks shida :)

    ReplyDelete
  3. ok tq shida.. kalau shida tak buat totur ni mmg tak tahu pon..

    ReplyDelete
  4. dlu sy sll jgk hantar ticket kat nuff klu da yg keliru.tapi skrg ni busy, xsmpat nak hantar pe2

    ReplyDelete
  5. Pernah hantar..tp blog sy x mesra alam huhu...haha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.