Tutorial : cara hantar email/ticket pada nuffnang dengan new interface | Dunia sebenar Shida Tutorial : cara hantar email/ticket pada nuffnang dengan new interface

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 26 August 2012

Tutorial : cara hantar email/ticket pada nuffnang dengan new interface

   Assalammualaikum, peace upon you.




1. buka Acc Nuffnang korang >> scroll kebawah dan klik "CONTACT US"

2. tick bahagian >> Blogger Enquiries/Suggestions >> Next

3. isi bahagian yang shida petakkan yang lain tak perlu kacau. dah siap! >> submit

selamat mencuba^^ jom hantar email dekat nuffnang :)




7 Jari Ohsem:

Arra Ahmad said...

dah hantar..ajak pi dating..hihi

syiela said...

baru nak antar ni.. thanks shida :)

caliph shuriken said...

noted.. nice sharing info ^^

azizah :) said...

ok tq shida.. kalau shida tak buat totur ni mmg tak tahu pon..

Solehah Shamsuddin said...

dlu sy sll jgk hantar ticket kat nuff klu da yg keliru.tapi skrg ni busy, xsmpat nak hantar pe2

Syamimi_Tahir said...

akak priority untuk apa ye?

Zana Hassan said...

Pernah hantar..tp blog sy x mesra alam huhu...haha