Tutorial : cara Update Blogger Bio Nuffnang dengan new interface | Dunia sebenar Shida Tutorial : cara Update Blogger Bio Nuffnang dengan new interface

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 26 August 2012

Tutorial : cara Update Blogger Bio Nuffnang dengan new interface

   Assalammualaikum, peace upon you.
masih pening-pening nak cari update Blogger Bio dekat mana?? jom tengok tutorial shida buat ni. Kalau rasa nak bookmark entri ni lagi cantik^^ heheee :)

1. Log inn Acc Nuffnang >> klik button errow tu >> klik profile settings

2. dah klik profile settings >> klik Blogger Bio 

3. korang jawablah 7 soalan yang diberi. Wajib jawab jangan tinggal satu pun ok :) dah siap jawab boleh >> save changes


selesai :)





8 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok,nak kena buat..hihi.

Sally Yatiey said...

Thanks! :D

caliph shuriken said...

nice sharing ^^

hazwan hairy said...

bykny tutorial shida wat....entry n kemain..hahaha

IntaNBerliaN said...

yg ni akka br jumpa td.. hihi

dEdEQ dE wIshEs said...

HEHE .. YG NI DEDEQ DA WAT .. YG PIC TU .. DA XLARAT UPLOD .. XJD GAK .. HELP ME PLEZZ .. EKEKE

Solehah Shamsuddin said...

shida, kita kena update semula bio nuffnang ni ke? yela skrg kan kita dh gne interface baru

Amir Aiman Akashah said...

tengah try cuba test nih....tgk macam mana lenggok dia...hihihi