Sunday, 26 August 2012

Tutorial : cara Update Blogger Bio Nuffnang dengan new interface

   Assalammualaikum, peace upon you.
masih pening-pening nak cari update Blogger Bio dekat mana?? jom tengok tutorial shida buat ni. Kalau rasa nak bookmark entri ni lagi cantik^^ heheee :)

1. Log inn Acc Nuffnang >> klik button errow tu >> klik profile settings

2. dah klik profile settings >> klik Blogger Bio 

3. korang jawablah 7 soalan yang diberi. Wajib jawab jangan tinggal satu pun ok :) dah siap jawab boleh >> save changes


selesai :)





8 comments:

  1. bykny tutorial shida wat....entry n kemain..hahaha

    ReplyDelete
  2. HEHE .. YG NI DEDEQ DA WAT .. YG PIC TU .. DA XLARAT UPLOD .. XJD GAK .. HELP ME PLEZZ .. EKEKE

    ReplyDelete
  3. shida, kita kena update semula bio nuffnang ni ke? yela skrg kan kita dh gne interface baru

    ReplyDelete
  4. tengah try cuba test nih....tgk macam mana lenggok dia...hihihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.