Wordless Wednesday | Earnings sudah 0.00 cashout Nuffnang ke4 | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Earnings sudah 0.00 cashout Nuffnang ke4

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 29 August 2012

Wordless Wednesday | Earnings sudah 0.00 cashout Nuffnang ke4

   Assalammualaikum, peace upon you.
kosong sudah! tutorial cashout dengan new interface Nuffnang akan menyusul :)




28 Jari Ohsem:

SyUhAdA said...

thniah shida..

Nick Nashram said...

wah, dah 4 kali dah cashout..saya punye sekali pun x penah lagi..tunggu sebulan lagi baru leh cashout..huhu

Tinta Lana said...

Salam.

Hahhh..dah ke 4 dah..jauhnya la hai lana tertinggal (-_-)

dEdEQ dE wIshEs said...

WAAA .. UNTUNGNYE AWK DEAR .. DPT CASHOUT .. KITE BILE LA .. SOB SOB ..

Eca Dwinky Asha said...

wah..mcm ne masyuk,da 4 kali ooo.

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear.. yui punya cek xsmpai2 lg..huhu.

ros_reeza said...

wah..dah berapa kali cashout ni.. bestnya :)

Phat said...

wah leh banje kalo cam gini hehe

KorN said...

WAAHHH.. kosong sudahhh...
wahhh.. dah cashout sudahh..
wahhh.. dah boleh belanja korn sudah... hehhee

Remy hazza said...

remy terus takde.....
tak pernah dapat pun..... hu3

syiela said...

amboi murah rezeki.. dapat cashout lagi...

ayut said...

kosong skrg..nnt jap lg ad lagi!hihihi :)

caliph shuriken said...

wahh, sdah jadi najwa latif.. kosong kosonggg, hikk..

congratz, shida.. sy pun dok tggu cheque nuff ni ^^

Sally Yatiey said...

Wahhh..
dah cash out..hee :D

Tinta Lana said...

Shida! Nak add ke FB lana? sila2. keh3. belum nk deactivate lgi.hehe.

Wanieys said...

cashout semua wow.....pasni masuk baru pulak hihi

Zul De Alexis said...

x pe nnt mesti byk balikkan..:)

mummyriena said...

tahniah shida..mst bbukit2 dah kan heheee :P

patriq said...

boleh belanja pat sida..dh lama xmkn mcd sejak2 pose ni hhahaaaa :D

fieda said...

wah....brp tu...??mesti byk..hihi

Lyssa Faizureen said...

Boleh belanja lah lepas ni . Taw ? taw ? : )

sare ared said...

tahniah!!
:)

azizah :) said...

wah...da cashout dah.. mesti banyak earningnya kan..hehehe nak tutor! jijah pon nak cashout pasni..

amranaiman said...

hoho duit raya :D

Sop said...

tahniah Shida,,
boleh belanja ABC lah lepas ini.. heheh

aisya said...

wah, bestnye.. huhu.. sy satu BE pun xpernah dpt lg sepanjang setahun lbih ni.. kdg2 rasa mcm ada something wrong je. tp slalu je bace tips2 mcm mane nk dpt BE, dah follow pun still x dpt2 jugak. maybe belum rezeki lg kot.

Ezad Skytech said...

wahhh...da 4 kali cashout ye...ezad sekali pun tak pernah cashout lagi..hee~

Sha Elyana said...

tahniah..bestnya..sha xpnah pun nak cash out..duit dlm tu pun xnaik lg...huhu