Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 29 August 2012

Wordless Wednesday | Earnings sudah 0.00 cashout Nuffnang ke4

   Assalammualaikum, peace upon you.
kosong sudah! tutorial cashout dengan new interface Nuffnang akan menyusul :)




28 comments:

  1. wah, dah 4 kali dah cashout..saya punye sekali pun x penah lagi..tunggu sebulan lagi baru leh cashout..huhu

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Hahhh..dah ke 4 dah..jauhnya la hai lana tertinggal (-_-)

    ReplyDelete
  3. WAAA .. UNTUNGNYE AWK DEAR .. DPT CASHOUT .. KITE BILE LA .. SOB SOB ..

    ReplyDelete
  4. wah..mcm ne masyuk,da 4 kali ooo.

    ReplyDelete
  5. tahniah dear.. yui punya cek xsmpai2 lg..huhu.

    ReplyDelete
  6. wah..dah berapa kali cashout ni.. bestnya :)

    ReplyDelete
  7. wah leh banje kalo cam gini hehe

    ReplyDelete
  8. WAAHHH.. kosong sudahhh...
    wahhh.. dah cashout sudahh..
    wahhh.. dah boleh belanja korn sudah... hehhee

    ReplyDelete
  9. remy terus takde.....
    tak pernah dapat pun..... hu3

    ReplyDelete
  10. amboi murah rezeki.. dapat cashout lagi...

    ReplyDelete
  11. kosong skrg..nnt jap lg ad lagi!hihihi :)

    ReplyDelete
  12. wahh, sdah jadi najwa latif.. kosong kosonggg, hikk..

    congratz, shida.. sy pun dok tggu cheque nuff ni ^^

    ReplyDelete
  13. Shida! Nak add ke FB lana? sila2. keh3. belum nk deactivate lgi.hehe.

    ReplyDelete
  14. cashout semua wow.....pasni masuk baru pulak hihi

    ReplyDelete
  15. tahniah shida..mst bbukit2 dah kan heheee :P

    ReplyDelete
  16. boleh belanja pat sida..dh lama xmkn mcd sejak2 pose ni hhahaaaa :D

    ReplyDelete
  17. wah....brp tu...??mesti byk..hihi

    ReplyDelete
  18. Boleh belanja lah lepas ni . Taw ? taw ? : )

    ReplyDelete
  19. wah...da cashout dah.. mesti banyak earningnya kan..hehehe nak tutor! jijah pon nak cashout pasni..

    ReplyDelete
  20. tahniah Shida,,
    boleh belanja ABC lah lepas ini.. heheh

    ReplyDelete
  21. wah, bestnye.. huhu.. sy satu BE pun xpernah dpt lg sepanjang setahun lbih ni.. kdg2 rasa mcm ada something wrong je. tp slalu je bace tips2 mcm mane nk dpt BE, dah follow pun still x dpt2 jugak. maybe belum rezeki lg kot.

    ReplyDelete
  22. wahhh...da 4 kali cashout ye...ezad sekali pun tak pernah cashout lagi..hee~

    ReplyDelete
  23. tahniah..bestnya..sha xpnah pun nak cash out..duit dlm tu pun xnaik lg...huhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.