Wordless Wednesday | Earnings sudah 0.00 cashout Nuffnang ke4 | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Earnings sudah 0.00 cashout Nuffnang ke4

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 29 August 2012

Wordless Wednesday | Earnings sudah 0.00 cashout Nuffnang ke4

   Assalammualaikum, peace upon you.
kosong sudah! tutorial cashout dengan new interface Nuffnang akan menyusul :)




click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

28 Jari Ohsem:

Unknown said...

thniah shida..

Nick Nashram said...

wah, dah 4 kali dah cashout..saya punye sekali pun x penah lagi..tunggu sebulan lagi baru leh cashout..huhu

Tinta Lana said...

Salam.

Hahhh..dah ke 4 dah..jauhnya la hai lana tertinggal (-_-)

dEdEQ dE wIshEs said...

WAAA .. UNTUNGNYE AWK DEAR .. DPT CASHOUT .. KITE BILE LA .. SOB SOB ..

ecadwinkyasha said...

wah..mcm ne masyuk,da 4 kali ooo.

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear.. yui punya cek xsmpai2 lg..huhu.

Cik Rose said...

wah..dah berapa kali cashout ni.. bestnya :)

phat said...

wah leh banje kalo cam gini hehe

Unknown said...

WAAHHH.. kosong sudahhh...
wahhh.. dah cashout sudahh..
wahhh.. dah boleh belanja korn sudah... hehhee

Unknown said...

remy terus takde.....
tak pernah dapat pun..... hu3

syiela said...

amboi murah rezeki.. dapat cashout lagi...

ayut said...

kosong skrg..nnt jap lg ad lagi!hihihi :)

caliph shuriken said...

wahh, sdah jadi najwa latif.. kosong kosonggg, hikk..

congratz, shida.. sy pun dok tggu cheque nuff ni ^^

Unknown said...

Wahhh..
dah cash out..hee :D

Tinta Lana said...

Shida! Nak add ke FB lana? sila2. keh3. belum nk deactivate lgi.hehe.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cashout semua wow.....pasni masuk baru pulak hihi

Zul De Alexis said...

x pe nnt mesti byk balikkan..:)

mummyriena said...

tahniah shida..mst bbukit2 dah kan heheee :P

patriq said...

boleh belanja pat sida..dh lama xmkn mcd sejak2 pose ni hhahaaaa :D

fieda said...

wah....brp tu...??mesti byk..hihi

LYSSA FAIZUREEN said...

Boleh belanja lah lepas ni . Taw ? taw ? : )

Unknown said...

tahniah!!
:)

Unknown said...

wah...da cashout dah.. mesti banyak earningnya kan..hehehe nak tutor! jijah pon nak cashout pasni..

amranaiman said...

hoho duit raya :D

Sop said...

tahniah Shida,,
boleh belanja ABC lah lepas ini.. heheh

Unknown said...

wah, bestnye.. huhu.. sy satu BE pun xpernah dpt lg sepanjang setahun lbih ni.. kdg2 rasa mcm ada something wrong je. tp slalu je bace tips2 mcm mane nk dpt BE, dah follow pun still x dpt2 jugak. maybe belum rezeki lg kot.

Ezad Skytech said...

wahhh...da 4 kali cashout ye...ezad sekali pun tak pernah cashout lagi..hee~

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah..bestnya..sha xpnah pun nak cash out..duit dlm tu pun xnaik lg...huhu