Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 15 August 2012

Wordless Wednesday | Gambar Keluarga Ustaz Azhar Idrus UAI

   Assalammualaikum, peace upon you.




26 comments:

  1. ramai gak family members UAI kan

    ReplyDelete
  2. yg kecik pmpuan tu dh mcm ank kacukan dh tgk..hihi..smga keluarga ustaz berbahgia selalu.sgla kjyaan bermula di umah :)

    ReplyDelete
  3. ramai jgak anak ustaz azhar idrus ^^

    ReplyDelete
  4. subhanallah.. sejuk mata memandang keluarga2 ustaz ni..

    ReplyDelete
  5. ramai nye anak-anak..eh bini dua ka ustaz ni??

    ReplyDelete
  6. semua nya muka suci kn.
    insyallah satu hari ni. :)

    ReplyDelete
  7. alahai...sweetnya gambar satu family...

    ReplyDelete
  8. hari tu aida ada tgk kat fb UAI.. sweet kot family dia.. :)

    ReplyDelete
  9. comel2kan anak dia.. mesti isteri dia pun sangat lawa

    ReplyDelete
  10. sejuk je tengok family member ustaz azhar ni,

    ReplyDelete
  11. Sweet & Happy Family..
    sejuk mata memandang..

    ReplyDelete
  12. Sweet & Happy Family..
    sejuk mata memandang..

    ReplyDelete
  13. sejuk aje rase mata memandang keluarga Ustaz :)

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Raya Aidilfitri

    Daripada rakan blogger | Afiq Yassin

    ReplyDelete
  15. cantik2 anak UAI ni kan?

    selamat hari raya Shida :)

    ReplyDelete
  16. Kagum dengan keluarga beliau :)

    ReplyDelete
  17. wowww. mesti anak2 dia cantik cantik iman :D

    ReplyDelete
  18. semadddddd kot ank laki dyee... hahaha . tergugat ..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.