Wordless Wednesday | Gambar Keluarga Ustaz Azhar Idrus UAI

by - 03:41:00

   Assalammualaikum, peace upon you.





You May Also Like

26 Jari Ohsem

  1. ramai gak family members UAI kan

    ReplyDelete
  2. yg kecik pmpuan tu dh mcm ank kacukan dh tgk..hihi..smga keluarga ustaz berbahgia selalu.sgla kjyaan bermula di umah :)

    ReplyDelete
  3. ramai jgak anak ustaz azhar idrus ^^

    ReplyDelete
  4. subhanallah.. sejuk mata memandang keluarga2 ustaz ni..

    ReplyDelete
  5. ramai nye anak-anak..eh bini dua ka ustaz ni??

    ReplyDelete
  6. semua nya muka suci kn.
    insyallah satu hari ni. :)

    ReplyDelete
  7. alahai...sweetnya gambar satu family...

    ReplyDelete
  8. hari tu aida ada tgk kat fb UAI.. sweet kot family dia.. :)

    ReplyDelete
  9. comel2kan anak dia.. mesti isteri dia pun sangat lawa

    ReplyDelete
  10. sejuk je tengok family member ustaz azhar ni,

    ReplyDelete
  11. Sweet & Happy Family..
    sejuk mata memandang..

    ReplyDelete
  12. Sweet & Happy Family..
    sejuk mata memandang..

    ReplyDelete
  13. sejuk aje rase mata memandang keluarga Ustaz :)

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Raya Aidilfitri

    Daripada rakan blogger | Afiq Yassin

    ReplyDelete
  15. cantik2 anak UAI ni kan?

    selamat hari raya Shida :)

    ReplyDelete
  16. Kagum dengan keluarga beliau :)

    ReplyDelete
  17. wowww. mesti anak2 dia cantik cantik iman :D

    ReplyDelete
  18. semadddddd kot ank laki dyee... hahaha . tergugat ..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.