Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 6 August 2012

www.duniashida.com dah PR 3 sekarang terbaik, alhamdulillah!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
oh^^ comelnya dia buat macam tu hehee^^ ok abaikan :p
Alhamdulilah dalam kesibukan shida mengemas rumah sorang-sorang hari ni memandangkan family balik KL so selesai kerja rumah lebih kurang 3 petang, seperti biasa lah 3 benda ni mesti shida buka kalau tinggal rumah sorang-sorang, shida buka tv, facebook dan blog shida sendiri. Kadang-kadang buka je tapi shida tapi shida tak tengok sangat pun, sibuk sms dengan buah hati :)
Alhamdulillah dalam leka-leka belek-belek blog shida ni., terpandang PR yang masih telur ayam "0" kini bertukar PR "3" mula shida macam tak percaya tapi shida refresh lagi blog shida dan memang ternyata "3" disitu. Then shida click pic button PR tu untuk kepastian menyeluruh shida pun semak lagi sekali and the result is...................taaaaaraaaaa................
shida print screen dari web ini taraa tipu maaa!! :) , jom semak kot korang nak juga ada PR google >> klik sini

setakat ni perubahan ketara blog shida selama 15 hari memakai domain www.duniashida.com sebelum ni shida pernah ada PR google semasa memakai under blogspot shida dapat PR 2 dalam entri 28 June 2011 gila lah punya lah lama! jom klik kalau nak baca Page Rank Google shida 2/10 ha?! biar betul?! ini semua salah satu pencapaian blog shida setakat ni. Sekarang shida nak tengok bagaimana pula ranking dari Alexa.com bermain, mula-mula masa pakai domain no.data lepas 10,... lepas tu 6,... sekarang 2,238,947 semakin baik alhamdulillah syukran :)

salam Nuzul Al-Quran buat semua umat islam  :)





29 comments:

  1. wahh.,terus naik pr3 oo.hebat neyh..cepat kan google index blog shida...sbb tukar domain je..klu tukar hosting susah sikit rasanya eh?

    ReplyDelete
  2. wahh, smkin terbaikk ni.. congratz shida.. wktu sy singgah ni, ranking shida 2,117,975.. next month msti hebat laa ranking sini, hikk..

    *salam nuzul quran ^^

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. cepatnya naik.. syukur ya Allah.. mesti bertambah semangat nak berblog kan

    ReplyDelete
  4. wahh.. memang terbaik laa.. adam punyai pr xnaik2.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. wahhhh tahniah ya shida... pencapai yang terlalu singkat selepas ada domain... hebatttt

    ReplyDelete
  6. wahhh....tahniah...salam nuzul Quran jgk

    ReplyDelete
  7. tak paham kegunaan benda tu smpai skarang .. just ade je dekat belog tuh . mee punya PR 1 je . hoho . nuffng pon dah xbg fulus nak dekat 2bulan dah . tatau ap mslh . yg penting slalu bg ticket n update srvey tu .. huh . kak shida ad tuto SEO tak? masih kosong dgn semua permainan blog nihhh . sedih -_-

    ReplyDelete
  8. tahniah shida.. bagus ni.. :-)

    ReplyDelete
  9. tahniah dear:) kita xde rank ag:P ahakz..teruskan mengecapi ranking yg baik tau tau:)

    ReplyDelete
  10. wahhh untunglah~~ hahaha thniah yee

    ReplyDelete
  11. wah3x hebatnya shida.. jijah tang PR ke alexa ke mmg habuk tak tau..lantak la takat mane pon..hahaha boleh gitu?

    ReplyDelete
  12. perhhh!! dah domain !! join www.asiafans.net tuk naikkan PR dan ranking alexa !

    ReplyDelete
  13. wah, tahniah! salam nuzul quran jugak ;)

    ReplyDelete
  14. wah tahniah dah PR 3
    power tu kak...

    ReplyDelete
  15. wahwahwahhh. untunglar kn. bila la gg pulak. =.="

    hahahaha

    ReplyDelete
  16. tahniah shida!! PR 3 ritu PR 2 kan..mngkatt tahniah!!

    ReplyDelete
  17. tahniah kak shida..dah success kak heheeee..

    ReplyDelete
  18. tahniah shida..aku xtahi menahu tntg ni minta tnjuk ajar ko lah hahahaa :D

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah.. congrats :)

    ReplyDelete
  20. 3229

    selamat ya sob atas kesuksesannya

    saya numpang follow 3229 untuk persahabatan kita
    sudilah kiranya follow balik ya sob
    ditunggu dan terima kasih

    ReplyDelete
  21. tahniah shida,,, terbaik
    Alexa ranking cepat jer turun tu sbb dia ikut trafik :)

    ReplyDelete
  22. walau yui tak brape phm tp nmpknya shida hebat ni..hihi..tahniah dear!

    ReplyDelete
  23. ayut tak reti bab ni..mcm blurr je..hahaha..takpela..ap pn tahniah SHida.keep it up.ayut ttp sokong.ha..gitu skali :)

    ReplyDelete
  24. kak fieda pun tak reti gak bab2 ni...tp mmg terbaik lah shida punya dari 2 terus naik ke 3..kak fieda cek kak fieda punya dapat no 2..

    ReplyDelete
  25. akak bab2 ni xreti lasung hahaaa..apapun tahniah shida :)

    ReplyDelete
  26. congrate shida..makin maju skang..all the best!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.