www.duniashida.com dah PR 3 sekarang terbaik, alhamdulillah!! | Dunia sebenar Shida www.duniashida.com dah PR 3 sekarang terbaik, alhamdulillah!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 6 August 2012

www.duniashida.com dah PR 3 sekarang terbaik, alhamdulillah!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
oh^^ comelnya dia buat macam tu hehee^^ ok abaikan :p
Alhamdulilah dalam kesibukan shida mengemas rumah sorang-sorang hari ni memandangkan family balik KL so selesai kerja rumah lebih kurang 3 petang, seperti biasa lah 3 benda ni mesti shida buka kalau tinggal rumah sorang-sorang, shida buka tv, facebook dan blog shida sendiri. Kadang-kadang buka je tapi shida tapi shida tak tengok sangat pun, sibuk sms dengan buah hati :)
Alhamdulillah dalam leka-leka belek-belek blog shida ni., terpandang PR yang masih telur ayam "0" kini bertukar PR "3" mula shida macam tak percaya tapi shida refresh lagi blog shida dan memang ternyata "3" disitu. Then shida click pic button PR tu untuk kepastian menyeluruh shida pun semak lagi sekali and the result is...................taaaaaraaaaa................
shida print screen dari web ini taraa tipu maaa!! :) , jom semak kot korang nak juga ada PR google >> klik sini

setakat ni perubahan ketara blog shida selama 15 hari memakai domain www.duniashida.com sebelum ni shida pernah ada PR google semasa memakai under blogspot shida dapat PR 2 dalam entri 28 June 2011 gila lah punya lah lama! jom klik kalau nak baca Page Rank Google shida 2/10 ha?! biar betul?! ini semua salah satu pencapaian blog shida setakat ni. Sekarang shida nak tengok bagaimana pula ranking dari Alexa.com bermain, mula-mula masa pakai domain no.data lepas 10,... lepas tu 6,... sekarang 2,238,947 semakin baik alhamdulillah syukran :)

salam Nuzul Al-Quran buat semua umat islam  :)





29 Jari Ohsem:

Eca Dwinky Asha said...

wahh.,terus naik pr3 oo.hebat neyh..cepat kan google index blog shida...sbb tukar domain je..klu tukar hosting susah sikit rasanya eh?

caliph shuriken said...

wahh, smkin terbaikk ni.. congratz shida.. wktu sy singgah ni, ranking shida 2,117,975.. next month msti hebat laa ranking sini, hikk..

*salam nuzul quran ^^

syiela said...

alhamdulillah.. cepatnya naik.. syukur ya Allah.. mesti bertambah semangat nak berblog kan

adam narzuan said...

wahh.. memang terbaik laa.. adam punyai pr xnaik2.. hehehe..

Mia Liana said...

wahhhh tahniah ya shida... pencapai yang terlalu singkat selepas ada domain... hebatttt

tirahzairi said...

wahhh....tahniah...salam nuzul Quran jgk

-meeSUPERGIRL- said...

tak paham kegunaan benda tu smpai skarang .. just ade je dekat belog tuh . mee punya PR 1 je . hoho . nuffng pon dah xbg fulus nak dekat 2bulan dah . tatau ap mslh . yg penting slalu bg ticket n update srvey tu .. huh . kak shida ad tuto SEO tak? masih kosong dgn semua permainan blog nihhh . sedih -_-

IntaNBerliaN said...

tahniah shida.. bagus ni.. :-)

Pecinta pink^^ said...

tahniah dear:) kita xde rank ag:P ahakz..teruskan mengecapi ranking yg baik tau tau:)

Detective Fiqa said...

wahhh untunglah~~ hahaha thniah yee

azizah :) said...

wah3x hebatnya shida.. jijah tang PR ke alexa ke mmg habuk tak tau..lantak la takat mane pon..hahaha boleh gitu?

Syafiq Ajis said...

perhhh!! dah domain !! join www.asiafans.net tuk naikkan PR dan ranking alexa !

Secrets of A Teenage Girl said...

wah, tahniah! salam nuzul quran jugak ;)

Hazwan Dot Com said...

wah tahniah dah PR 3
power tu kak...

Syat0za Zai said...

woahh, tahniah kak :D

Sally Yatiey said...

Wahhh..Tahniah ^.^ hehe

gigiAriEma said...

wahwahwahhh. untunglar kn. bila la gg pulak. =.="

hahahaha

mummyriena said...

tahniah shida!! PR 3 ritu PR 2 kan..mngkatt tahniah!!

efa said...

tahniah kak shida..dah success kak heheeee..

tilam.BKFM said...

tahniah shida..aku xtahi menahu tntg ni minta tnjuk ajar ko lah hahahaa :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

alhamdulillah.. congrats :)

Penyuluh Perikanan said...

3229

selamat ya sob atas kesuksesannya

saya numpang follow 3229 untuk persahabatan kita
sudilah kiranya follow balik ya sob
ditunggu dan terima kasih

Sop said...

tahniah shida,,, terbaik
Alexa ranking cepat jer turun tu sbb dia ikut trafik :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

walau yui tak brape phm tp nmpknya shida hebat ni..hihi..tahniah dear!

ayut said...

ayut tak reti bab ni..mcm blurr je..hahaha..takpela..ap pn tahniah SHida.keep it up.ayut ttp sokong.ha..gitu skali :)

fieda said...

kak fieda pun tak reti gak bab2 ni...tp mmg terbaik lah shida punya dari 2 terus naik ke 3..kak fieda cek kak fieda punya dapat no 2..

buatbest said...

wah..tahniah shida..~

Wanieys said...

akak bab2 ni xreti lasung hahaaa..apapun tahniah shida :)

Azhafizah Md Nor said...

congrate shida..makin maju skang..all the best!