Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 24 September 2012

2 Hari tak online bercelaru dibuatnya | rindu dengan blog dunia shida ni!

   Assalammualaikum, peace upon you.
comel tak kucing ni?? wink wink wink :)
Hari ni shida tersangat-sangat lega dapat update lagi blog, sejak-sejak ni internet p1max shida selalu buat hal. Ada masalah line dekat area kawasan umah shida. Sebelum ni memang mantap line wifi p1max ni. Shida memang tabik spring!! tapi sejak-sejak jadi macam ni rasa hampar je. Shida excited nak online update blogwalking blog kawan-kawan semuanya tergendala gara-gara masalah line ni. Hope benda ni cepatlah selesai dan shida boleh update seperti biasa. Shida happy sikit macam kucing kat dalam gambar tu hehee :)
Ada yang rindu tak?? shida tak ada 1 2 hari ni, cehhh!! baru 1 2 hari kan hehee^^ shida tau ada yang rindu ni sebab shida jadi tak sabar nak update dari petang tadi lagi. Dalam area pukul5 shida pergi rumah kakak shida yang sulung dekat kemunting nak ziarah anak buah shida yang sekarang tengah demam campak. Teruk juga penuh satu badan kesian shida tengok tau, baru 2tahun saja. Teringat pula masa shida kena demam campak masa tahun 6 tahun 1999. Shida kena time tu awal-awal tahun tak silap bulan feb ke mac macam tu lah. Hampir sebulan juga tak datang sekolah. Tapi bila dah sembuh jadi buah mulut orang semua duk panggil shida "Datin Bintik-bintik" malu rasanya. Tapi bila semua kesan dah hilang shida lega tak ada dah dengar nama tu lagi hehee :)
nama dia adam korang :) bila shida bagi dia tengok apa yang kami tangkap dia cakap itu momok dion! kenapa momok dion?? shida akan cerita nanti k heheee :)

Oh ya sebelum terlupa nak update juga perlawanan tadi, tahniah MAN UTD!!
 



35 comments:

  1. hehe.. momok dion sbb pakai bedak sejuk kot.. =)

    ReplyDelete
  2. tahniah MU.......
    selamat berblogwalking shida.......

    ReplyDelete
  3. eca xpena lagi kena demam campak ne.....hukhuk

    ReplyDelete
  4. hee...lama tak online mmg rasa gelisah kan shida..lagi2 kalau blogger tegar...ezad pun lama jgk tak on9 hari tu...ada la 3-4 hari...hee~

    ReplyDelete
  5. demam campak ni sekali je kena seumur hidup kan...ezad kena time kecik lagi..tak ingat bila...tapi skrg ni ada yg da besar baru kena demam campak ni pun ada kan...hee~

    ReplyDelete
  6. Amboi2... Mula2 ampak pic kucing.. Ok.. Wa senyum ja...

    Tapi nampak part gambar bawah tu tiba2 sebelah mata wa tertutup sebelah plak cam gambar kucing tu ha.. Wa pon pelik.. Hahaha.. Grrr

    ReplyDelete
  7. ala kesiannya... semoga cepat sembuh ya...

    ReplyDelete
  8. Betul tu shida..wifi p1 ni mmg terbaik laju jer.tapi kalau dah wat hal tu..sakit hati juga..

    Sian adam...moga cepat sembuh ye...

    ReplyDelete
  9. alahaiii sian ank sedara shida... yg xleh thn tu sbb gatal kn bla kne campak

    ReplyDelete
  10. RINDU .. RINDU SGT2 LARH ..

    SHIDA .. EJAS NO HP LEH ? HOHO..

    DA MAKIN KURENG KURENG JE ON9 SKNG NIM ..

    TC CRE SHIDA ..

    HOPE ANK BUAH SHIDA CEPAT SIHAT .. AMIN

    ReplyDelete
  11. tue mesti bedak sejuk....kesian adam...sis tengok jugak malam tadi bola...

    ReplyDelete
  12. hihi,msti rindu sgt nak bw tu kan shida.. =p

    ReplyDelete
  13. mestilah rindu dgn shida....
    nasib baik dia buat hal 2 hari jer..

    ReplyDelete
  14. 3 cite 1 entry..hihihi.member ayut penah pakai gak P1.mmg bgus la.tak dinafikan :)
    ayut penah gak kena.sekarang ad je lg bekas kat muka ni..sebab dalam kot.sekolah rendah kot time kena :)
    Yess..MU menang! :p

    ReplyDelete
  15. of coz lah rindu..giler xrindu..lalalla

    ReplyDelete
  16. kesian dia.. mesti gatal2 moga cepat sembuh la anak buah shida tu...

    suka kucing comel tu...

    ReplyDelete
  17. memanG boleh peninng dibuatnya kalau 2 ari x update bloG kan

    ReplyDelete
  18. WAH..ARITU ANAK DARA KAK BUI KENA CAMPAK..MCM MUSIM PULAK KAN..

    HEPI HUBBY KAK BUI MLM TADI SBB MU MENANG..YEAYYYY

    ReplyDelete
  19. hamboi dik., dah mcm tepung gomak ehehe

    ReplyDelete
  20. alololo sian adam.. moga cepat sihat yer..bg minum air kelapa.. kasi semua campak keluar..hehe tp gatal la...

    moga cepat sihat!

    ReplyDelete
  21. yg comei adik yg muke die tempek tempek bedak tuh..huhuhu

    ReplyDelete
  22. tgk muka kucing tu mcm ada udang disebalik mee, erkk..

    aisey, adam pggil momok dion sebab tgk citer sinetron ka? hikk...

    ReplyDelete
  23. patot lerrr lame tak nmpak .. hehe

    lahai sian adam ... rituh dnel yg kne kan? dah bjngkit pulak ..

    yeah ! MU selamanya !

    ReplyDelete
  24. sy kena dulu masa umur 5 atau 6 tahun. jadi tak berapa ingat kejadian dia mcm mana.. hehe

    ReplyDelete
  25. Assalammualaikum shida.

    urmm..rasa hampar ke..hambar shida? heh3.

    Harap2 line cepat2 ok ea shida >_<

    ReplyDelete
  26. alololo comel betul kucing tu.. hehehe.. mesti la rindu shida! bedak sejuk penuh muka.. heheh :D

    ReplyDelete
  27. Momok dion? Apakah?

    Suka game smalam... Glory Glory~~

    ReplyDelete
  28. patutlah.. ingat kemana menghilang.. hehehe

    ReplyDelete
  29. huhuhu.. patutla x nampak updated.. ^_^ P1.. adoyai.. kerana dia le hampir 3 minggu cci ade prob.. terus terminate... huhuhu

    rindu shida gak..

    ReplyDelete
  30. hai dear
    akk singgah menyinggah sbb dah lama x singgah ;)

    ReplyDelete
  31. sabor2 nanti line ok cargas semula ye hehe

    ReplyDelete
  32. glamornya panggil datin bintik-bintik~~ hihihi...

    kesian adam~~
    moga cepat sembuh,, ^_^

    ReplyDelete
  33. xigt lak bile penah kne demam campak dlu, huhu~..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.