2 Hari tak online bercelaru dibuatnya | rindu dengan blog dunia shida ni! | Dunia sebenar Shida 2 Hari tak online bercelaru dibuatnya | rindu dengan blog dunia shida ni!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 24 September 2012

2 Hari tak online bercelaru dibuatnya | rindu dengan blog dunia shida ni!

   Assalammualaikum, peace upon you.
comel tak kucing ni?? wink wink wink :)
Hari ni shida tersangat-sangat lega dapat update lagi blog, sejak-sejak ni internet p1max shida selalu buat hal. Ada masalah line dekat area kawasan umah shida. Sebelum ni memang mantap line wifi p1max ni. Shida memang tabik spring!! tapi sejak-sejak jadi macam ni rasa hampar je. Shida excited nak online update blogwalking blog kawan-kawan semuanya tergendala gara-gara masalah line ni. Hope benda ni cepatlah selesai dan shida boleh update seperti biasa. Shida happy sikit macam kucing kat dalam gambar tu hehee :)
Ada yang rindu tak?? shida tak ada 1 2 hari ni, cehhh!! baru 1 2 hari kan hehee^^ shida tau ada yang rindu ni sebab shida jadi tak sabar nak update dari petang tadi lagi. Dalam area pukul5 shida pergi rumah kakak shida yang sulung dekat kemunting nak ziarah anak buah shida yang sekarang tengah demam campak. Teruk juga penuh satu badan kesian shida tengok tau, baru 2tahun saja. Teringat pula masa shida kena demam campak masa tahun 6 tahun 1999. Shida kena time tu awal-awal tahun tak silap bulan feb ke mac macam tu lah. Hampir sebulan juga tak datang sekolah. Tapi bila dah sembuh jadi buah mulut orang semua duk panggil shida "Datin Bintik-bintik" malu rasanya. Tapi bila semua kesan dah hilang shida lega tak ada dah dengar nama tu lagi hehee :)
nama dia adam korang :) bila shida bagi dia tengok apa yang kami tangkap dia cakap itu momok dion! kenapa momok dion?? shida akan cerita nanti k heheee :)

Oh ya sebelum terlupa nak update juga perlawanan tadi, tahniah MAN UTD!!
 



35 Jari Ohsem:

nur farahin binti sulaiman said...

hehe.. momok dion sbb pakai bedak sejuk kot.. =)

boni kacak said...

datin bintik2???hahaha

Remy hazza said...

tahniah MU.......
selamat berblogwalking shida.......

Eca Dwinky Asha said...

eca xpena lagi kena demam campak ne.....hukhuk

Ezad Skytech said...

hee...lama tak online mmg rasa gelisah kan shida..lagi2 kalau blogger tegar...ezad pun lama jgk tak on9 hari tu...ada la 3-4 hari...hee~

Ezad Skytech said...

demam campak ni sekali je kena seumur hidup kan...ezad kena time kecik lagi..tak ingat bila...tapi skrg ni ada yg da besar baru kena demam campak ni pun ada kan...hee~

Crew Fathi said...

Amboi2... Mula2 ampak pic kucing.. Ok.. Wa senyum ja...

Tapi nampak part gambar bawah tu tiba2 sebelah mata wa tertutup sebelah plak cam gambar kucing tu ha.. Wa pon pelik.. Hahaha.. Grrr

Mia Liana said...

ala kesiannya... semoga cepat sembuh ya...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Betul tu shida..wifi p1 ni mmg terbaik laju jer.tapi kalau dah wat hal tu..sakit hati juga..

Sian adam...moga cepat sembuh ye...

IntaNBerliaN said...

alahaiii sian ank sedara shida... yg xleh thn tu sbb gatal kn bla kne campak

dEdEQ dE wIshEs said...

RINDU .. RINDU SGT2 LARH ..

SHIDA .. EJAS NO HP LEH ? HOHO..

DA MAKIN KURENG KURENG JE ON9 SKNG NIM ..

TC CRE SHIDA ..

HOPE ANK BUAH SHIDA CEPAT SIHAT .. AMIN

Che Rosliza Che mat said...

tue mesti bedak sejuk....kesian adam...sis tengok jugak malam tadi bola...

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,msti rindu sgt nak bw tu kan shida.. =p

fieda said...

mestilah rindu dgn shida....
nasib baik dia buat hal 2 hari jer..

ayut said...

3 cite 1 entry..hihihi.member ayut penah pakai gak P1.mmg bgus la.tak dinafikan :)
ayut penah gak kena.sekarang ad je lg bekas kat muka ni..sebab dalam kot.sekolah rendah kot time kena :)
Yess..MU menang! :p

hazwan hairy said...

of coz lah rindu..giler xrindu..lalalla

syiela said...

kesian dia.. mesti gatal2 moga cepat sembuh la anak buah shida tu...

suka kucing comel tu...

CikLily Putih said...

memanG boleh peninng dibuatnya kalau 2 ari x update bloG kan

Bui Junaidi said...

WAH..ARITU ANAK DARA KAK BUI KENA CAMPAK..MCM MUSIM PULAK KAN..

HEPI HUBBY KAK BUI MLM TADI SBB MU MENANG..YEAYYYY

Chuu Muqhlis said...

hamboi dik., dah mcm tepung gomak ehehe

azizah :) said...

alololo sian adam.. moga cepat sihat yer..bg minum air kelapa.. kasi semua campak keluar..hehe tp gatal la...

moga cepat sihat!

Si Matatajam said...

Kesian adam jadi momok...

PinkUmmi said...

yg comei adik yg muke die tempek tempek bedak tuh..huhuhu

caliph shuriken said...

tgk muka kucing tu mcm ada udang disebalik mee, erkk..

aisey, adam pggil momok dion sebab tgk citer sinetron ka? hikk...

-meeSUPERGIRL- said...

patot lerrr lame tak nmpak .. hehe

lahai sian adam ... rituh dnel yg kne kan? dah bjngkit pulak ..

yeah ! MU selamanya !

aisya said...

sy kena dulu masa umur 5 atau 6 tahun. jadi tak berapa ingat kejadian dia mcm mana.. hehe

Tinta Lana said...

Assalammualaikum shida.

urmm..rasa hampar ke..hambar shida? heh3.

Harap2 line cepat2 ok ea shida >_<

Fiza Suhaimi said...

alololo comel betul kucing tu.. hehehe.. mesti la rindu shida! bedak sejuk penuh muka.. heheh :D

Cinta Misteri said...

Momok dion? Apakah?

Suka game smalam... Glory Glory~~

Sop said...

patutlah.. ingat kemana menghilang.. hehehe

cci said...

huhuhu.. patutla x nampak updated.. ^_^ P1.. adoyai.. kerana dia le hampir 3 minggu cci ade prob.. terus terminate... huhuhu

rindu shida gak..

ieda said...

hai dear
akk singgah menyinggah sbb dah lama x singgah ;)

Phat said...

sabor2 nanti line ok cargas semula ye hehe

miz ruha said...

glamornya panggil datin bintik-bintik~~ hihihi...

kesian adam~~
moga cepat sembuh,, ^_^

Nisa Greennnpanda said...

xigt lak bile penah kne demam campak dlu, huhu~..