Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 3 September 2012

Alhamdulilah rezeki lagi | shida dapat duit raya dari SOP & WAN HAZEL

   Assalammualaikum, peace upon you.
Baru-baru ni Blogger Sop ada membuat Peraduan Saya Suka atau Tidak Minum Susu. Jadi disebabkan cara penyertaan tu ringkas jadi shida serta merta join. Cuma perlu beri jawapan pada komen tak perlu buat entri bagai. So peraduan ni berlangsung selama 3 hari, pemenang akan menerima duit raya RM10 dan semalam sudah diumumkan pemenangnya dan pemenangnya seperti berikut :
klik untuk tumbesaran ^_^



Benda ni secara tak disengajakan pun orang kata rezeki jangan ditolak cewahhh^^ sembang punya sembang dengan Wan Hazel ni, kenal tak wan hazel?? tipu sangat kalau korang tak kenal tau! terus dia niat nak bagi shida dengan Nurul Ain topup RM5 untuk yang pakai  No.celcom. Mulanya shida tolak tiba-tiba wan kata dah niat shida pun tak reti pula nak tolak bila orang dah pasang niat ni. Terima dengan tanda bersyukur! rezeki :) lepas tu terus sms wan kejap hehee :) thanks wan moga lepas ni rezeki wan mencurah-curah hendaknya. Thanks juga doakan untuk shida menjadi insan yang lebih baik :)

Makanya duit raya terkumpul untuk tahun 2012 sebanyak RM141.00 + RM5 + RM10 = RM156.00  Alhamdulilah syukran :) Thanks Abg Sop dan Wan Hazel.

 shida juga dah pasang niat nak :
  • Nak bagi hadiah kepada KOMENTAR KE 10000 sempena bilangan komen shida dalam blog ni hampir mencecah 10000.
  • Nak review blog x2 bagi KOMENTAR KE 9999 dan KOMENTAR KE 10001
  • Nak review blog x1 bagi JARI MEREKA OHSEM! shida akan random top15 blog tersenarai dalam widget top komen shida di sidebar.
  • Untuk info bilangan komen dan top komen shida boleh lihat di sidebar bahagian SITE-INFO-BLOG dan JARI MEREKA OHSEM!




38 comments:

  1. tahniah dari remy.... ohsemmmm. dpt duit raya.... sapa nak kasi kan.....

    ReplyDelete
  2. tahniah shida.wan tu mmg baik hati :)

    ReplyDelete
  3. tahniah shida.wan tu mmg baik hati :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...rezeki shida la tu kan...hee :D

    ReplyDelete
  5. wahh..byk duit raya shida ye...hee...ezad pun masih dpt jgk la...walaupun tak byk...:D

    ReplyDelete
  6. ni yg nak kena comment byk2 ni.. aci tak cmtu? xD
    bestnya dapat topap lol

    ReplyDelete
  7. wah...wet raya byk la!nak sikit jgk....hohoho.byk tu niat yer.smga terlaksana la nnt jd yer.. :)

    ReplyDelete
  8. SYIOKNYE SHIDA ... WAAAA .. UNTUNGNYE .. HEHE ..

    EH EH .. SHIDA PUN NAK KASI HADIAH JUGAK . BESH NI .. HEHE ^_-

    ReplyDelete
  9. waaaaaahhhhh.... tahniahhhhhhh ya shida

    ReplyDelete
  10. rezeki hari raya..
    :)
    bertuah badan.

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah rezeki.. tahniah dear...

    top up tu memang rezeki tergolek tu

    wah banyak duit raya.. ngalahkan anak2 akak ni :)

    ReplyDelete
  12. wah! bestnya shida...tahniah tau:))
    selamat hari raya dear:)

    ReplyDelete
  13. amboi shida dah beso2 pun dpt duit raya gak untunglah...duit raya yg terkumpul xde tapi duit raya yg dh bg org kumpul ialah RM****..hoho...congratz!

    ReplyDelete
  14. tahniah beb!! nnt aku roger nk jmput mai umah open house k!!

    ReplyDelete
  15. wah, bestnye.. hehe.. tahniah.. hehe

    ReplyDelete
  16. Tahniah! hehe. Banyak rezeki :D

    ReplyDelete
  17. oh.. kak shida nak no phone korn ke? cakap la awal2 nak share kedit... kalo korn taw, smalam lagi dah kasi.. hik hik hik

    ReplyDelete
  18. congratz, shida.. smoga trus murah rezki ^^

    ReplyDelete
  19. NAk duit raya juga..hahah..tahniah!!

    ReplyDelete
  20. wah tahniah kepada shida..begitu juga scarlet o hara semua kawan2 je yg menang ni hehehe

    ReplyDelete
  21. congrats la ye shida...
    dpt duit raye eh... >_<

    ReplyDelete
  22. amboi kak shida....kemain seronok ye dapat duit dari blogger......zakie tumpang sesaki atas keseronokkan kak shida :)

    ReplyDelete
  23. betul2 rezeki raya ni shida..kdg2 rezeki dtg tanpa di sangka2 kan..Alhamdulilah...

    ReplyDelete
  24. wah! bestnye shida.. dapat RM15 dalam satu masa.. hehe.. ala! nie yg jeles nie wan hazel bagi duit raya.. penangan xdapat online :( sobs..sobs.. :P

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah, banyak rezeki Shida tahun nih.. akhir tahun boleh capai lebih RM200 tu (blog lagi cash out Nuff tu.. heheh)

    semoga terus bertuah.. amin

    nota kaki: tadi dah bank in ke akaun CIMB (guna mesin)

    ReplyDelete
  26. mee dapat duapuluhsatu hinggit jee sb tu tak hupdate duit raya HAHAHAHA . murah rezeki betul kshida neh kan ..

    ReplyDelete
  27. wah best ni dapat duit raya... :-)

    btw, tahniah shida ;_)

    ReplyDelete
  28. banyak nye dpt duit raya :P jeles2..hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.