Alhamdulilah rezeki lagi | shida dapat duit raya dari SOP & WAN HAZEL | Dunia sebenar Shida Alhamdulilah rezeki lagi | shida dapat duit raya dari SOP & WAN HAZEL

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 3 September 2012

Alhamdulilah rezeki lagi | shida dapat duit raya dari SOP & WAN HAZEL

   Assalammualaikum, peace upon you.
Baru-baru ni Blogger Sop ada membuat Peraduan Saya Suka atau Tidak Minum Susu. Jadi disebabkan cara penyertaan tu ringkas jadi shida serta merta join. Cuma perlu beri jawapan pada komen tak perlu buat entri bagai. So peraduan ni berlangsung selama 3 hari, pemenang akan menerima duit raya RM10 dan semalam sudah diumumkan pemenangnya dan pemenangnya seperti berikut :
klik untuk tumbesaran ^_^



Benda ni secara tak disengajakan pun orang kata rezeki jangan ditolak cewahhh^^ sembang punya sembang dengan Wan Hazel ni, kenal tak wan hazel?? tipu sangat kalau korang tak kenal tau! terus dia niat nak bagi shida dengan Nurul Ain topup RM5 untuk yang pakai  No.celcom. Mulanya shida tolak tiba-tiba wan kata dah niat shida pun tak reti pula nak tolak bila orang dah pasang niat ni. Terima dengan tanda bersyukur! rezeki :) lepas tu terus sms wan kejap hehee :) thanks wan moga lepas ni rezeki wan mencurah-curah hendaknya. Thanks juga doakan untuk shida menjadi insan yang lebih baik :)

Makanya duit raya terkumpul untuk tahun 2012 sebanyak RM141.00 + RM5 + RM10 = RM156.00  Alhamdulilah syukran :) Thanks Abg Sop dan Wan Hazel.

 shida juga dah pasang niat nak :
  • Nak bagi hadiah kepada KOMENTAR KE 10000 sempena bilangan komen shida dalam blog ni hampir mencecah 10000.
  • Nak review blog x2 bagi KOMENTAR KE 9999 dan KOMENTAR KE 10001
  • Nak review blog x1 bagi JARI MEREKA OHSEM! shida akan random top15 blog tersenarai dalam widget top komen shida di sidebar.
  • Untuk info bilangan komen dan top komen shida boleh lihat di sidebar bahagian SITE-INFO-BLOG dan JARI MEREKA OHSEM!




38 Jari Ohsem:

Remy hazza said...

tahniah dari remy.... ohsemmmm. dpt duit raya.... sapa nak kasi kan.....

Solehah Shamsuddin said...

tahniah shida.wan tu mmg baik hati :)

Solehah Shamsuddin said...

tahniah shida.wan tu mmg baik hati :)

sare ared said...

banyak nye duet raye.. ^_^'

Ezad Skytech said...

alhamdulillah...rezeki shida la tu kan...hee :D

Ezad Skytech said...

wahh..byk duit raya shida ye...hee...ezad pun masih dpt jgk la...walaupun tak byk...:D

Hnahdy said...

waaah bestnya..

Katak Comel said...

kena gigih mengumen ni..ahaha

Everything's Everythings said...

ni yg nak kena comment byk2 ni.. aci tak cmtu? xD
bestnya dapat topap lol

Eca Dwinky Asha said...

wahh,bertuah!

ayut said...

wah...wet raya byk la!nak sikit jgk....hohoho.byk tu niat yer.smga terlaksana la nnt jd yer.. :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SYIOKNYE SHIDA ... WAAAA .. UNTUNGNYE .. HEHE ..

EH EH .. SHIDA PUN NAK KASI HADIAH JUGAK . BESH NI .. HEHE ^_-

Mia Liana said...

waaaaaahhhhh.... tahniahhhhhhh ya shida

miz ruha said...

rezeki hari raya..
:)
bertuah badan.

syiela said...

alhamdulillah rezeki.. tahniah dear...

top up tu memang rezeki tergolek tu

wah banyak duit raya.. ngalahkan anak2 akak ni :)

laskar pelangi said...

wah! bestnya shida...tahniah tau:))
selamat hari raya dear:)

OdahOne OdahOneBizz said...

amboi shida dah beso2 pun dpt duit raya gak untunglah...duit raya yg terkumpul xde tapi duit raya yg dh bg org kumpul ialah RM****..hoho...congratz!

patriq said...

tahniah sida :)

mummyriena said...

tahniah beb!! nnt aku roger nk jmput mai umah open house k!!

aisya said...

wah, bestnye.. hehe.. tahniah.. hehe

Sally Yatiey said...

Tahniah! hehe. Banyak rezeki :D

KorN said...

oh.. kak shida nak no phone korn ke? cakap la awal2 nak share kedit... kalo korn taw, smalam lagi dah kasi.. hik hik hik

caliph shuriken said...

congratz, shida.. smoga trus murah rezki ^^

hazwan hairy said...

NAk duit raya juga..hahah..tahniah!!

Phat said...

wah tahniah kepada shida..begitu juga scarlet o hara semua kawan2 je yg menang ni hehehe

Nisa Greennnpanda said...

congrats la ye shida...
dpt duit raye eh... >_<

blog-tips-kurus said...

memang murah rejeki ni.. :)

zakie 11 said...

amboi kak shida....kemain seronok ye dapat duit dari blogger......zakie tumpang sesaki atas keseronokkan kak shida :)

azizah :) said...

betul2 rezeki raya ni shida..kdg2 rezeki dtg tanpa di sangka2 kan..Alhamdulilah...

boni kacak said...

tahniah shida :)

Aida Omar said...

wah! bestnye shida.. dapat RM15 dalam satu masa.. hehe.. ala! nie yg jeles nie wan hazel bagi duit raya.. penangan xdapat online :( sobs..sobs.. :P

Sop said...

alhamdulillah, banyak rezeki Shida tahun nih.. akhir tahun boleh capai lebih RM200 tu (blog lagi cash out Nuff tu.. heheh)

semoga terus bertuah.. amin

nota kaki: tadi dah bank in ke akaun CIMB (guna mesin)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmadulillah rezeki shida tu =)

Wanieys said...

tahniah shida...murah rezeki shida :)

Khairul Zamri said...

tahniah ! murah rezeki :)

-meeSUPERGIRL- said...

mee dapat duapuluhsatu hinggit jee sb tu tak hupdate duit raya HAHAHAHA . murah rezeki betul kshida neh kan ..

IntaNBerliaN said...

wah best ni dapat duit raya... :-)

btw, tahniah shida ;_)

Pecinta pink^^ said...

banyak nye dpt duit raya :P jeles2..hehe