Alhamdulilah Rezeki Shida Menang Random dari Eqbal Zack | Dunia sebenar Shida Alhamdulilah Rezeki Shida Menang Random dari Eqbal Zack

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 18 September 2012

Alhamdulilah Rezeki Shida Menang Random dari Eqbal Zack

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ramai pula yang wish congratulations! tahniah! pada shida sebab menang random dari giveaway "Curi-curi Suka" Giveaway dari Blogger Eqbal Zack. Lepas result dah keluar cepat-cepat shida tengok scroll punya scroll tersangkut juga no.blog shida 159 ya!! ada onngg!! maa! so shida dapat Fridge Magnet (Limited Edition) dari Abg Eqbal. Tak dapat novel makanya pada kawan-kawan yang nak share dengan shida novel tu, sorry lah! kita sama-sama kena beli juga buku tu hehee :) Tahniah juga buat yang lain. Tak sabar nak tunggu Abg Pos Laju yang biasa datang rumah shida Encik Ikhmal single lagi ok! dia kalau rumah tak ada orang dia pusing pergi tempat kerja shida :)
Nombor bertuah ku  :) Thanks Eqbal Zack!



34 Jari Ohsem:

Remy hazza said...

bertuah shida..... tahniah sekali lagi.....

QasehnyaRania said...

tahniah shida..rejeki..rejeki..=)

Nur Atirah said...

wahh ,tahniah shidaa :)

Eca Dwinky Asha said...

tahniah tahniah :)

unsecretostory said...

Saja join jugak tapi xde luck larh . Anyway . Congrats yaa (:

IntaNBerliaN said...

tahniah shida.. rezeki tu :-)

azizah :) said...

tahniah shida..happy for u dear! jijah tak menang pon shida memang pon tumpang bangga...hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah tuk shida...sungguh bertuah hehe

boni kacak said...

tahniah shida :)

Emas Putih said...

Tahniahh sayang :)

muhammad asyraf said...

Wah..bestnya dapat novel liyana zahim.. :) tahniah.. :)

sare ared said...

tahniah !!
jomlah join segmen saye yang sempoi ni :D
http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/09/segmen-ashadi-mencari-top-fans.html

Crew Fathi said...

tahniah2.. ^_^

-meeSUPERGIRL- said...

ala mee tak menanggg :'( tahniah kak shida :)

onie said...

rezeki shida,alhamdulillah :D

Sally Yatiey said...

Tahniah :)

cci said...

tahniah.. bestnya...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alhamdulillah rezeki shida..Tahniah..

Thx inform akak tentang GA tu..Insyallah klu berkesempatan akan join... :)

caliph shuriken said...

congratz shida ^^
sama laa kita x dpt share novel tu, kena beli, hukk...

fieda said...

tahniah shida..

fieda said...

tahniah shida..

C'Jai said...

Nak ucap tahniah juga...Tahniah yer shida..

Mrs Velentine said...

tahniah shida

Yousof said...

Tahainah², dapat magnet limited edition tu pun dah cukup bertuah dah tu.. ;D



Waah, posmen serajin itu? ;)

Sop said...

tahniah shida

ayut said...

eh bgus ye posmen tu..hahaha..tahniah shida! :)

hazwan hairy said...

wahhh! blh wat koleksi..hehe

aisya said...

congrats! =)

Nisa Greennnpanda said...

congrats ye shida.. ^_^
unik woo fm tue, hehe..

MaYa MustWany said...

tahniah shida ^^

Si Matatajam said...

Bertuah Shida..M tak dak rezeki...

mummyriena said...

tahniah shida :)

syiela said...

tahniah dear.. mmg rezeki

Che Rosliza Che mat said...

tahniah shida..