Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 18 September 2012

Alhamdulilah Rezeki Shida Menang Random dari Eqbal Zack

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ramai pula yang wish congratulations! tahniah! pada shida sebab menang random dari giveaway "Curi-curi Suka" Giveaway dari Blogger Eqbal Zack. Lepas result dah keluar cepat-cepat shida tengok scroll punya scroll tersangkut juga no.blog shida 159 ya!! ada onngg!! maa! so shida dapat Fridge Magnet (Limited Edition) dari Abg Eqbal. Tak dapat novel makanya pada kawan-kawan yang nak share dengan shida novel tu, sorry lah! kita sama-sama kena beli juga buku tu hehee :) Tahniah juga buat yang lain. Tak sabar nak tunggu Abg Pos Laju yang biasa datang rumah shida Encik Ikhmal single lagi ok! dia kalau rumah tak ada orang dia pusing pergi tempat kerja shida :)
Nombor bertuah ku  :) Thanks Eqbal Zack!



34 comments:

  1. bertuah shida..... tahniah sekali lagi.....

    ReplyDelete
  2. Saja join jugak tapi xde luck larh . Anyway . Congrats yaa (:

    ReplyDelete
  3. tahniah shida..happy for u dear! jijah tak menang pon shida memang pon tumpang bangga...hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah tuk shida...sungguh bertuah hehe

    ReplyDelete
  5. Wah..bestnya dapat novel liyana zahim.. :) tahniah.. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah !!
    jomlah join segmen saye yang sempoi ni :D
    http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/09/segmen-ashadi-mencari-top-fans.html

    ReplyDelete
  7. ala mee tak menanggg :'( tahniah kak shida :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah rezeki shida..Tahniah..

    Thx inform akak tentang GA tu..Insyallah klu berkesempatan akan join... :)

    ReplyDelete
  9. congratz shida ^^
    sama laa kita x dpt share novel tu, kena beli, hukk...

    ReplyDelete
  10. Nak ucap tahniah juga...Tahniah yer shida..

    ReplyDelete
  11. Tahainah², dapat magnet limited edition tu pun dah cukup bertuah dah tu.. ;D



    Waah, posmen serajin itu? ;)

    ReplyDelete
  12. eh bgus ye posmen tu..hahaha..tahniah shida! :)

    ReplyDelete
  13. congrats ye shida.. ^_^
    unik woo fm tue, hehe..

    ReplyDelete
  14. tahniah shida ^^

    ReplyDelete
  15. Bertuah Shida..M tak dak rezeki...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.