Alhamdulillah semua dah beransur pulih | Internet dah ok Mood pun ok! | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah semua dah beransur pulih | Internet dah ok Mood pun ok!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 29 September 2012

Alhamdulillah semua dah beransur pulih | Internet dah ok Mood pun ok!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tak ada apa yang menarik shida nak kongsi dengan korang cuma kisah betapa cerianya shida petang tadi internet sudah kembali seperti biasa. Hasrat nak memotong p1max pun terbatal gara-gara kakak shida tak nak potong so teruskan juga dengan khidmat p1max, hope lepas ni tiada lagi masalah-masalah macam ni timbul. Untuk hari ni shida type dan terus publish manual ok! bukan auto lagi. Cuma jejak shida masih belum selesai lagi nak terjah cuma dari bloglist separa selesai :) sebab ramai blogger update entri baru 2 3 kali sehari so shida ambil masa sikit. Malam nanti shida sambung BW lagi. senyummmmm heheeee^^




23 Jari Ohsem:

Eca Dwinky Asha said...

klu buat hal lagi..potong je....hehehe :D

Crew Fathi said...

Ohh.. mcam tu kisahnya... ^_^
Apa-apa pun.. Selamat berblogwalking... =)

Mia Liana said...

wahhhh best2.. tenet laju, hati pun gembiralah... boleh bw dan update blog dengan senang... ;)

.::: Princess MOMOY :::. said...

wah sehari 2 3 kali
momoy seminggu 1 pun susah

ayut said...

best yerrrr...so niceee...jom berjalan-jalan!

azizah :) said...

oyeahhh pasni belogpecut laju2 k..hehehe

Khalilah MNor said...

Hehe... Bolehlah shida BW lagi kan?
Salam kenal dari saya.

OdahOne OdahOneBizz said...

welcome back shida..dah boleh wt entry secara live lepas ni ek bukan siaran tertunda lagi..hoho

muhammad asyraf said...

auto tak best.. :)

hmm..selamat berblogging dengan aktif semula shida.. :)

Si Matatajam said...

Betoi tu kalau line tenet best, nak blogging pun best ja rasanya...

Remy hazza said...

alhamdulillah... boleh ler rancak berblogging lepas nie.....

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BER"ON9" LAJU2 YEA SHIDA .. HIHIHI ..

Yousof said...

Siapa tak tersenyum lebar bila masalah dah selesai kan.. P1max, berdesupp la internet tu lari kan. ;D

Yousof said...

*Haah akulah lelaki yang sekeping berbaju belang biru dalam gambar tu hehe

Zul De Alexis said...

wah selamat kembali akak shida..hehe

fieda said...

happy blogging shida..jgn dia wat hal lagi udah....hihi..

caliph shuriken said...

misi potong dibatalkan, hikk...

-meeSUPERGIRL- said...

senyum sampai ke jari .. haha . dah tade lah kan auto2 .. dah manual dah .. hehe

mummyriena said...

sian ko bape lama btahan tu kih3 :p

patriq said...

update selajunya sida hehe..chaiiyokk!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy blogging shida..harap2 pasnih P1 tak buat masalah lagi...^^

cci said...

ok ar tu.. masih lagi.. mesra ngan shida.. cam cci dia da x mesra da ngan cci.. ^_^

IntaNBerliaN said...

harap tenet jgn buat shida marah lagi tau.. sian shida.. :)