Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 29 September 2012

Alhamdulillah semua dah beransur pulih | Internet dah ok Mood pun ok!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tak ada apa yang menarik shida nak kongsi dengan korang cuma kisah betapa cerianya shida petang tadi internet sudah kembali seperti biasa. Hasrat nak memotong p1max pun terbatal gara-gara kakak shida tak nak potong so teruskan juga dengan khidmat p1max, hope lepas ni tiada lagi masalah-masalah macam ni timbul. Untuk hari ni shida type dan terus publish manual ok! bukan auto lagi. Cuma jejak shida masih belum selesai lagi nak terjah cuma dari bloglist separa selesai :) sebab ramai blogger update entri baru 2 3 kali sehari so shida ambil masa sikit. Malam nanti shida sambung BW lagi. senyummmmm heheeee^^




23 comments:

  1. klu buat hal lagi..potong je....hehehe :D

    ReplyDelete
  2. Ohh.. mcam tu kisahnya... ^_^
    Apa-apa pun.. Selamat berblogwalking... =)

    ReplyDelete
  3. wahhhh best2.. tenet laju, hati pun gembiralah... boleh bw dan update blog dengan senang... ;)

    ReplyDelete
  4. wah sehari 2 3 kali
    momoy seminggu 1 pun susah

    ReplyDelete
  5. best yerrrr...so niceee...jom berjalan-jalan!

    ReplyDelete
  6. oyeahhh pasni belogpecut laju2 k..hehehe

    ReplyDelete
  7. Hehe... Bolehlah shida BW lagi kan?
    Salam kenal dari saya.

    ReplyDelete
  8. welcome back shida..dah boleh wt entry secara live lepas ni ek bukan siaran tertunda lagi..hoho

    ReplyDelete
  9. auto tak best.. :)

    hmm..selamat berblogging dengan aktif semula shida.. :)

    ReplyDelete
  10. Betoi tu kalau line tenet best, nak blogging pun best ja rasanya...

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah... boleh ler rancak berblogging lepas nie.....

    ReplyDelete
  12. SELAMAT BER"ON9" LAJU2 YEA SHIDA .. HIHIHI ..

    ReplyDelete
  13. Siapa tak tersenyum lebar bila masalah dah selesai kan.. P1max, berdesupp la internet tu lari kan. ;D

    ReplyDelete
  14. *Haah akulah lelaki yang sekeping berbaju belang biru dalam gambar tu hehe

    ReplyDelete
  15. wah selamat kembali akak shida..hehe

    ReplyDelete
  16. happy blogging shida..jgn dia wat hal lagi udah....hihi..

    ReplyDelete
  17. senyum sampai ke jari .. haha . dah tade lah kan auto2 .. dah manual dah .. hehe

    ReplyDelete
  18. sian ko bape lama btahan tu kih3 :p

    ReplyDelete
  19. update selajunya sida hehe..chaiiyokk!!

    ReplyDelete
  20. Happy blogging shida..harap2 pasnih P1 tak buat masalah lagi...^^

    ReplyDelete
  21. ok ar tu.. masih lagi.. mesra ngan shida.. cam cci dia da x mesra da ngan cci.. ^_^

    ReplyDelete
  22. harap tenet jgn buat shida marah lagi tau.. sian shida.. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.