Baru ke lama ke masalah ini tak pernah selesai | korang bantu shida!! | Dunia sebenar Shida Baru ke lama ke masalah ini tak pernah selesai | korang bantu shida!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 22 September 2012

Baru ke lama ke masalah ini tak pernah selesai | korang bantu shida!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Masalah shida dari dulu sampai sekarang ni adalah masalah feed dekat dashboard blogger. Reading list shida hilang dah hampir setahun. Dulu hilang lepas tu ada, sekarang ni langsung tak ada. Kot la bila blogger tukar wajah baru masalah shida ni selesai tapi tak juga. Masih sama dan rasa macam tak ada jalan penyelesaian je!! geram pun ada ni. Korang ada jalan penyelesaian dia?? dah lah dari melayan masalah ni baik shida blogwalking (BW) rasa dah 2 hari shida tak BW gara-gara kesibukan dengan kerja yang menimbun!! dah rindu rasanya nak komen blog kawan-kawan. Happy bloging korang :)





47 Jari Ohsem:

miz ruha said...

erm.. pelik juga.. ke mana hilangnya reading list shida..??

jom2 bantu shida cari~~
kat mana dia menyorok??

Ikmal said...

Assalam, pernah juga berlaku perkara macam nie dulu... tapi sekejap jer... tapi kalau kes macam kak Shida nie teruk... Sabar jer kak ... (^_^)

Fiza Suhaimi said...

assalamualaikum ^^ feed fiza pun kekadang jadi macam tu jugak.. tak larat nak refresh.. tapi nasib la dia main sorok sorok sehari je.. :D

Wawa Mohamad said...

blog saya pun penah jugak jadi macam ni, kena refresh banyak2 kali barulah keluar balik senarai bloggers yang kita follow ;)

Sally Yatiey said...

Samalah kita.. Huhu

Nur Atirah said...

laaa , knape lak cmtu ?

Nurmujahidah Ismail said...

muja punye,, kalau refresh ada r balik,, alhamdulillah,,

faizfakhirin said...

klik kt reading list pn xkluar ker?

Crew Fathi said...

HUrmm... Tak try google reader? Sbb wa guna tu aja untuk blogwalking.. Hehe.. ^_^

caliph shuriken said...

sy ada jaa tapi bila kita view menu2 ilang kjap.. bila kembali mcm pic tu, satgi abis loading ada balik tapi mmg amik masa laa, huh...

Si Matatajam said...

Dulu M kerap juga jadi camtu..Tp lps M tukar my email untuk blog dri Yahoo! Ke gmail dah tak jadi dah camtu buat masa ni..

fieda said...

kak fieda pun sama gak shida..dh lama betul dashboard kosong..dgn interface baru ni lagi la tak keluar ape pun..

hnahdy said...

kadang-kadang lambat naik.. refresh beberapa kali. baru ada

Remy hazza said...

happy blogging shida.....
remy pun sometimes...reading list kekadang hilang dan timbul......
nasib baik ada bloglist....tgk update kat situ jer....

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya. byk info menarik boleh dikongsi bersama.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

muhammad asyraf said...

banyaknya page view..erk.. :)

reading list saya problematic.. ada unsur-unsur kehilangan feed blog yang saya follow.. sob3x..

aisya said...

eh? mcm mana boleh kosong? interface baru ni reading list tu lambat keluar.. kena tunggu dulu.. huhu

cci said...

er.. yg tu x tau la plak shida.. ^_^

::PoRcUpiNe:: said...

Aku punye dulu pun mcm tuh jgk.
Tapi tetibe dia ok sendiri.Hehehe

OdahOne OdahOneBizz said...

mmg kdg2 blogger.com ni demam & wt hal camtu..tapi kes shida ni dah teruk sgt asik hilang jek..tapi xtaulh cmne nk setelkan kena ty pada yg pakar

LiLy @ MumMyQiStInA said...

samalah ngan akak..lama dah reading list tu tak dah...

laskar pelangi said...

xpernah plak jadi hilang camtu..mmg stress kot kalau jadi camtu..huhu

MYUN!! said...

same la mcm myun...kadang2 ade...kadang2 tak ada...
tapi bile myun teliti, wat research siket(haha) dashboard baru nie lambat loading reading list...huhu..wallahualam..hee :D

Arra Ahmad said...

sama la shida..baru dua hari ni ada..kdg2 mmg xwujud pun..hihi

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hmm prob tul.. susah nak bw

-meeSUPERGIRL- said...

same lah kite . kejap ad keajp tade mcm bskut meryyy ..

dEdEQ dE wIshEs said...

SHIDA .. SIYES RINDU GILE KAT AWOK ..

MF .. LAME X JALAN2 KAT SINI ..

HOPE AWOK PUN RINDU KITE ..

HEHE .

SORRY .. LRI TOPIK LAK MAI KOMEN KAT SINI LUAH PASAAN .. EKEKE

Lee Ann Izzura said...

saya rasa sy pon pernah kene cem gini.geram betul!heee.
kalau sudi silalah follow blog saya :)
http://leeannizzura.blogspot.com/

boni kacak said...

adeh.. tak pernah pulak alami benda tu.. kena tanya pendapat orang lain tu

ieda said...

salam kenal dik

rasanya tuu blogspot problem tuu , sbb sblm nie memang akk pun alami perkara yg sama .. lama2ada balik .. x betul kan punn

tgk lah kalau ada teman2 yg leh membantu .. insyallahh

Sop said...

x pernah lalui lagi :)
shida guna browser apa?
try guna browser lain.. kalau sama gak, bahaya tuh.. heheh

hyz said...

nak tolong.. tp x pandai jugak.. huhuhuhu

Pencetus Fenomena said...

nak tolong pon tak tahu bagaimana sebab sy x penah lagi jd bergitu...

Rochelle Liong said...

Sama juga dengan dashboard saya ! Pernah terjadi gitu juga . Sadis :(

azizah :) said...

jijah pon kdg2 keluar kdg2 tak... sengal dashboard ni...jijah abaikan je..huhuhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak lg xtau la shida cmner nk buat hehehe..

░♥si lampu neon♥░ said...

;hyeee lama tak masuk sni ;p

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Shida..kalau shida tunggu lama skit, ia tak kuar jugak ke?

Sebab macam lana punya, lambat skit loadingnya.. lana rasa ia bergantung pada jumlah yg kita follow..lagi ramai kita follow..lagi lambat loading.. tapi lana pun tak sure shida.. ^_^

#Shida..maaf sgt2..minggu ni..lana pun keja..huhuhu..mngu2 strnya pun, mngkn camtu juga..jdi,weekend jep dpt bw. InsyaAllah, ada masa, lana sure dtg jenguk shida ya ^_^

IntaNBerliaN said...

akak dh lama yg amat dashboard ni kosong shida.. dr thn lps dr interface lama lg... mmg susah nk bw... tu yg akak hanya bw mereka yg duk dkt bloglist n yg tggal jejak je..

Ezad Skytech said...

ezad punya ada jgk hilang2 reading list tu..tapi kejap2 je la..pelik kenapa shida punya boleh hilang ye...

Che Rosliza Che mat said...

sis pun sama...dah puas godek2 tak mau juga keluar list yue huhuhu

ayut said...

mgkn sbb dh rmai sgt kot shida...jd lambat,then dh lambat jd tak kuar..agk jela..hihihi.kena taye lbih tahu ni..

hazwan hairy said...

xkan selesai..haha..best lah guna yg baru ni...hery dh pakai lama sgt dh dri dulu xtukar pn..haha

syiela said...

akak pun sama shida.. lama la juga tapi tak tertanya sapa pun..

PinkUmmi said...

setakat nih blog akak blum jd mcm nih la...

Eca Dwinky Asha said...

jap ada jap xde..kena refresh balik tab klu jdi cmne.

Nisa Greennnpanda said...

tue la psl..
kdang2 ade reading, kdang2 xde lak.. "-_-
kne refresh byk2 br ade~...