Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 22 September 2012

Baru ke lama ke masalah ini tak pernah selesai | korang bantu shida!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Masalah shida dari dulu sampai sekarang ni adalah masalah feed dekat dashboard blogger. Reading list shida hilang dah hampir setahun. Dulu hilang lepas tu ada, sekarang ni langsung tak ada. Kot la bila blogger tukar wajah baru masalah shida ni selesai tapi tak juga. Masih sama dan rasa macam tak ada jalan penyelesaian je!! geram pun ada ni. Korang ada jalan penyelesaian dia?? dah lah dari melayan masalah ni baik shida blogwalking (BW) rasa dah 2 hari shida tak BW gara-gara kesibukan dengan kerja yang menimbun!! dah rindu rasanya nak komen blog kawan-kawan. Happy bloging korang :)





47 comments:

  1. erm.. pelik juga.. ke mana hilangnya reading list shida..??

    jom2 bantu shida cari~~
    kat mana dia menyorok??

    ReplyDelete
  2. Assalam, pernah juga berlaku perkara macam nie dulu... tapi sekejap jer... tapi kalau kes macam kak Shida nie teruk... Sabar jer kak ... (^_^)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ^^ feed fiza pun kekadang jadi macam tu jugak.. tak larat nak refresh.. tapi nasib la dia main sorok sorok sehari je.. :D

    ReplyDelete
  4. blog saya pun penah jugak jadi macam ni, kena refresh banyak2 kali barulah keluar balik senarai bloggers yang kita follow ;)

    ReplyDelete
  5. muja punye,, kalau refresh ada r balik,, alhamdulillah,,

    ReplyDelete
  6. klik kt reading list pn xkluar ker?

    ReplyDelete
  7. HUrmm... Tak try google reader? Sbb wa guna tu aja untuk blogwalking.. Hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  8. sy ada jaa tapi bila kita view menu2 ilang kjap.. bila kembali mcm pic tu, satgi abis loading ada balik tapi mmg amik masa laa, huh...

    ReplyDelete
  9. Dulu M kerap juga jadi camtu..Tp lps M tukar my email untuk blog dri Yahoo! Ke gmail dah tak jadi dah camtu buat masa ni..

    ReplyDelete
  10. kak fieda pun sama gak shida..dh lama betul dashboard kosong..dgn interface baru ni lagi la tak keluar ape pun..

    ReplyDelete
  11. kadang-kadang lambat naik.. refresh beberapa kali. baru ada

    ReplyDelete
  12. happy blogging shida.....
    remy pun sometimes...reading list kekadang hilang dan timbul......
    nasib baik ada bloglist....tgk update kat situ jer....

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya. byk info menarik boleh dikongsi bersama.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  14. banyaknya page view..erk.. :)

    reading list saya problematic.. ada unsur-unsur kehilangan feed blog yang saya follow.. sob3x..

    ReplyDelete
  15. eh? mcm mana boleh kosong? interface baru ni reading list tu lambat keluar.. kena tunggu dulu.. huhu

    ReplyDelete
  16. er.. yg tu x tau la plak shida.. ^_^

    ReplyDelete
  17. Aku punye dulu pun mcm tuh jgk.
    Tapi tetibe dia ok sendiri.Hehehe

    ReplyDelete
  18. mmg kdg2 blogger.com ni demam & wt hal camtu..tapi kes shida ni dah teruk sgt asik hilang jek..tapi xtaulh cmne nk setelkan kena ty pada yg pakar

    ReplyDelete
  19. samalah ngan akak..lama dah reading list tu tak dah...

    ReplyDelete
  20. xpernah plak jadi hilang camtu..mmg stress kot kalau jadi camtu..huhu

    ReplyDelete
  21. same la mcm myun...kadang2 ade...kadang2 tak ada...
    tapi bile myun teliti, wat research siket(haha) dashboard baru nie lambat loading reading list...huhu..wallahualam..hee :D

    ReplyDelete
  22. sama la shida..baru dua hari ni ada..kdg2 mmg xwujud pun..hihi

    ReplyDelete
  23. same lah kite . kejap ad keajp tade mcm bskut meryyy ..

    ReplyDelete
  24. SHIDA .. SIYES RINDU GILE KAT AWOK ..

    MF .. LAME X JALAN2 KAT SINI ..

    HOPE AWOK PUN RINDU KITE ..

    HEHE .

    SORRY .. LRI TOPIK LAK MAI KOMEN KAT SINI LUAH PASAAN .. EKEKE

    ReplyDelete
  25. saya rasa sy pon pernah kene cem gini.geram betul!heee.
    kalau sudi silalah follow blog saya :)
    http://leeannizzura.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. adeh.. tak pernah pulak alami benda tu.. kena tanya pendapat orang lain tu

    ReplyDelete
  27. salam kenal dik

    rasanya tuu blogspot problem tuu , sbb sblm nie memang akk pun alami perkara yg sama .. lama2ada balik .. x betul kan punn

    tgk lah kalau ada teman2 yg leh membantu .. insyallahh

    ReplyDelete
  28. x pernah lalui lagi :)
    shida guna browser apa?
    try guna browser lain.. kalau sama gak, bahaya tuh.. heheh

    ReplyDelete
  29. nak tolong.. tp x pandai jugak.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  30. nak tolong pon tak tahu bagaimana sebab sy x penah lagi jd bergitu...

    ReplyDelete
  31. Sama juga dengan dashboard saya ! Pernah terjadi gitu juga . Sadis :(

    ReplyDelete
  32. jijah pon kdg2 keluar kdg2 tak... sengal dashboard ni...jijah abaikan je..huhuhu

    ReplyDelete
  33. akak lg xtau la shida cmner nk buat hehehe..

    ReplyDelete
  34. Assalammualaikum.

    Shida..kalau shida tunggu lama skit, ia tak kuar jugak ke?

    Sebab macam lana punya, lambat skit loadingnya.. lana rasa ia bergantung pada jumlah yg kita follow..lagi ramai kita follow..lagi lambat loading.. tapi lana pun tak sure shida.. ^_^

    #Shida..maaf sgt2..minggu ni..lana pun keja..huhuhu..mngu2 strnya pun, mngkn camtu juga..jdi,weekend jep dpt bw. InsyaAllah, ada masa, lana sure dtg jenguk shida ya ^_^

    ReplyDelete
  35. akak dh lama yg amat dashboard ni kosong shida.. dr thn lps dr interface lama lg... mmg susah nk bw... tu yg akak hanya bw mereka yg duk dkt bloglist n yg tggal jejak je..

    ReplyDelete
  36. ezad punya ada jgk hilang2 reading list tu..tapi kejap2 je la..pelik kenapa shida punya boleh hilang ye...

    ReplyDelete
  37. sis pun sama...dah puas godek2 tak mau juga keluar list yue huhuhu

    ReplyDelete
  38. mgkn sbb dh rmai sgt kot shida...jd lambat,then dh lambat jd tak kuar..agk jela..hihihi.kena taye lbih tahu ni..

    ReplyDelete
  39. xkan selesai..haha..best lah guna yg baru ni...hery dh pakai lama sgt dh dri dulu xtukar pn..haha

    ReplyDelete
  40. akak pun sama shida.. lama la juga tapi tak tertanya sapa pun..

    ReplyDelete
  41. setakat nih blog akak blum jd mcm nih la...

    ReplyDelete
  42. jap ada jap xde..kena refresh balik tab klu jdi cmne.

    ReplyDelete
  43. tue la psl..
    kdang2 ade reading, kdang2 xde lak.. "-_-
    kne refresh byk2 br ade~...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.