Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 21 September 2012

Blog It's Story Time & Seorang Gadis Yang Mempunyai Sejuta Impian

   Assalammualaikum, peace upon you.
Shida agak blurr dengan interface baru blogger ni, sampai stuck 1jam dekat new post!! teruk betul!! ok lah fokus pada new entri, blog atas yang comel lote ni adalah blog Kak Waniey. Pilihan purple, pink dan putih menjadi kegemaran kak waniey. Apa yang seronok edit blog kak waniey ni sebab doodle 3 beranak yang cute sangat-sangat! sampai shida rasa kat semua sudut atau ruang nak letak doodle 3 beranak ni. Cute sangat-sangat tau hehee^^ banyak pula 'cute' shida type hehe :p macam kena je doodle dengan owner dia kan. Nanti shida letak semua doodle jadi semak pula kan. Tapi shida memang enjoy edit blog untuk Family :) Jom terjah blog Blogger Waniey!
Ini pula header yang ditempah oleh Blogger Farah, Masih study farah ni dan orangnya so cute! Edit Header farah tak susah sebab mintanya yang simple so sesimple dan menarik shida buat untuk dia. Nak tengok lebih dekat boleh ke blog Blogger Farah :) so apa komen korang tentang edit yang shida buat, bagi shida masih perlu banyak perbaiki dan lebih kreatif. Shida masih belajar dalam bidang design-design ni. Setakat nak yang simple-simple semampu yang shida bleh create insyaallah shida boleh buat. Harga pun shida masih dalam kawalan yang boleh dikatakan MURAH terima kasih :)


28 comments:

  1. haha . gile tak bengang tbe2 btukor ! haha ..

    comey lah kshda edit blog tuu .. jeles !

    ReplyDelete
  2. interface baru? tak nampak pun

    ReplyDelete
  3. amboi... nak juga... haha... suka kan update blog tgh2 pagi... hoho...

    ReplyDelete
  4. cantik2...design shida mmg meletops la hehe...thanks tau :)

    ReplyDelete
  5. cantikk sgt...nnt biasa la tu ok...janji trus brblog ok

    ReplyDelete
  6. aduh cantiknya shida..jijah suka blog kak wanie tu..comey giler!

    ReplyDelete
  7. blog wanieys kak ina selalu singgah.. :-)

    cantik header yg shida buat ;)

    ReplyDelete
  8. dua dua cantik..... tapi yg ats tu cute sangat.......

    agak2nya kalau blog remy bertukar wajah.....agaknya jadi camner ye.....?

    ReplyDelete
  9. suka bulat2 tu..hihihi...rajin2x..keep it up shida! :)
    edit ayut punye plak blh...? :p

    ReplyDelete
  10. cantik design :D kalau ada sikit kreativiti leh buat duit kan?kan? hehe

    ReplyDelete
  11. shida mmg berbakat..mmg comey2...shida nanti bolehlah letak banner utk edit blog kat ruang iklan percuma blog kak fieda tu..

    ReplyDelete
  12. cantik.. heheh.. owh akak ambik juga edit blog.. hihi.. boleh tmph kt akak la nanty..

    p/s: sgt chumel design 3 org katun tue..:)

    ReplyDelete
  13. shida edit blog waniey ya...cantik...

    ReplyDelete
  14. comel doodle tu!! so far, cantik je semua header yang shida edit tu. tak crowded and font pun senang dibaca :)

    ReplyDelete
  15. tak pe shida.. lama2 ok la tu.. kalau shida dah biasa, shida akan dapat tau yang new interface ni lagi senang daripada yang lama. dan lagi best. macam2 teknik SEO boleh main

    ReplyDelete
  16. rezeki masuk ye...eca skrg stop dlu.nak tumpu kt report...rindu gk nak edit blog.hehehe

    ReplyDelete
  17. U did great job Shida...cantik sangat blog Wanieys tu..

    ReplyDelete
  18. dua2 ohsem..... terbaek dr ladang

    ReplyDelete
  19. cantik lah..berkenan pulak..eh? haha

    ReplyDelete
  20. cntik lah... kita nk jugak boleh...?huhu

    ReplyDelete
  21. Shantek pndy shida wat..saya nk minta shida editkan blog saya jugak bley ke??

    ReplyDelete
  22. pening dgn interface baru..mula2 pun ezad blur...HAHA...

    terer edit blog shida ni..buat header pun pandai..:D

    ReplyDelete
  23. cantik.. akak suka la... nanti boleh tempah dari shida juga :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.