Blog It's Story Time & Seorang Gadis Yang Mempunyai Sejuta Impian | Dunia sebenar Shida Blog It's Story Time & Seorang Gadis Yang Mempunyai Sejuta Impian

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 21 September 2012

Blog It's Story Time & Seorang Gadis Yang Mempunyai Sejuta Impian

   Assalammualaikum, peace upon you.
Shida agak blurr dengan interface baru blogger ni, sampai stuck 1jam dekat new post!! teruk betul!! ok lah fokus pada new entri, blog atas yang comel lote ni adalah blog Kak Waniey. Pilihan purple, pink dan putih menjadi kegemaran kak waniey. Apa yang seronok edit blog kak waniey ni sebab doodle 3 beranak yang cute sangat-sangat! sampai shida rasa kat semua sudut atau ruang nak letak doodle 3 beranak ni. Cute sangat-sangat tau hehee^^ banyak pula 'cute' shida type hehe :p macam kena je doodle dengan owner dia kan. Nanti shida letak semua doodle jadi semak pula kan. Tapi shida memang enjoy edit blog untuk Family :) Jom terjah blog Blogger Waniey!
Ini pula header yang ditempah oleh Blogger Farah, Masih study farah ni dan orangnya so cute! Edit Header farah tak susah sebab mintanya yang simple so sesimple dan menarik shida buat untuk dia. Nak tengok lebih dekat boleh ke blog Blogger Farah :) so apa komen korang tentang edit yang shida buat, bagi shida masih perlu banyak perbaiki dan lebih kreatif. Shida masih belajar dalam bidang design-design ni. Setakat nak yang simple-simple semampu yang shida bleh create insyaallah shida boleh buat. Harga pun shida masih dalam kawalan yang boleh dikatakan MURAH terima kasih :)


28 Jari Ohsem:

-meeSUPERGIRL- said...

haha . gile tak bengang tbe2 btukor ! haha ..

comey lah kshda edit blog tuu .. jeles !

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

interface baru? tak nampak pun

Crew Fathi said...

amboi... nak juga... haha... suka kan update blog tgh2 pagi... hoho...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik2...design shida mmg meletops la hehe...thanks tau :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

dua2 cntik..suka2..hihi.

duniafana said...

cantikk sgt...nnt biasa la tu ok...janji trus brblog ok

azizah :) said...

aduh cantiknya shida..jijah suka blog kak wanie tu..comey giler!

Mrs Velentine said...

wah dua2 cantik hasilnya

IntaNBerliaN said...

blog wanieys kak ina selalu singgah.. :-)

cantik header yg shida buat ;)

Remy hazza said...

dua dua cantik..... tapi yg ats tu cute sangat.......

agak2nya kalau blog remy bertukar wajah.....agaknya jadi camner ye.....?

Sally Yatiey said...

Cantik! Hehe

ayut said...

suka bulat2 tu..hihihi...rajin2x..keep it up shida! :)
edit ayut punye plak blh...? :p

afzalsukasuki said...

cantik design :D kalau ada sikit kreativiti leh buat duit kan?kan? hehe

fieda said...

shida mmg berbakat..mmg comey2...shida nanti bolehlah letak banner utk edit blog kat ruang iklan percuma blog kak fieda tu..

nur farahin binti sulaiman said...

cantik.. heheh.. owh akak ambik juga edit blog.. hihi.. boleh tmph kt akak la nanty..

p/s: sgt chumel design 3 org katun tue..:)

Che Rosliza Che mat said...

shida edit blog waniey ya...cantik...

Wawa Mohamad said...

comel doodle tu!! so far, cantik je semua header yang shida edit tu. tak crowded and font pun senang dibaca :)

boni kacak said...

tak pe shida.. lama2 ok la tu.. kalau shida dah biasa, shida akan dapat tau yang new interface ni lagi senang daripada yang lama. dan lagi best. macam2 teknik SEO boleh main

Eca Dwinky Asha said...

rezeki masuk ye...eca skrg stop dlu.nak tumpu kt report...rindu gk nak edit blog.hehehe

Deq's Qienz said...

Hye shida salam kenal :-)

caliph shuriken said...

wahh, nice.. pandai shida edit ^^

Si Matatajam said...

U did great job Shida...cantik sangat blog Wanieys tu..

hyz said...

dua2 ohsem..... terbaek dr ladang

Pencetus Fenomena said...

cantik lah..berkenan pulak..eh? haha

ChEnTA LiEYza said...

cntik lah... kita nk jugak boleh...?huhu

Deq's Qienz said...

Shantek pndy shida wat..saya nk minta shida editkan blog saya jugak bley ke??

Ezad Skytech said...

pening dgn interface baru..mula2 pun ezad blur...HAHA...

terer edit blog shida ni..buat header pun pandai..:D

syiela said...

cantik.. akak suka la... nanti boleh tempah dari shida juga :)