CPUV / Buffered Earnings ke 32 dari Nuffnang | thanks myravea.com | Dunia sebenar Shida CPUV / Buffered Earnings ke 32 dari Nuffnang | thanks myravea.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 13 September 2012

CPUV / Buffered Earnings ke 32 dari Nuffnang | thanks myravea.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
BE/CPUV pertama dari Nuffnang dengan new interface. Ingatkan Nuffnang tak nak bagi dah hampir sebulan shida tak dapat BE dari Nuffnang dah rasa nak sentap ni!! BE ke 32 VW Beetle Launch thanks Nuffnang :) hope lepas ni Nuffnang bagi lagi BE baru kat shida, Alhamdulillah bulan Aug cashout so far earnings dari campaigns biasa berjalan seperti biasa. Thanks bagi yang suka derma dekat shida. Shida pun derma ikhlas balik dekat korang. CPUV dari Volkswagen ni hope kekal lama hendaknya amin :)



Alhamdulillah hadiah watermark ini shida dapat dari blogger myravea.com kerana shida menjadi Top Referral sempena segmen bloglist cik myra kita ni, tak sangka sangkut juga blog shida, padahal yang join sangat-sangat ramai. Agaknya ramai yang kenal cik myra ni sebab myra juga seorang designer blog. Kalau korang nak tempah edit blog dengan myra boleh juga. Sentuhan design myra cantik lembut dan halus macam tuan dia. Jom terjah blog www.myravea.com. Thanks myra i like ;)




40 Jari Ohsem:

-meeSUPERGIRL- said...

hummm .. mee dah nak hampir2 majok dgn nuff .. gr ..!!

Ezad Skytech said...

wahhh...dpt BE lagi...tahniah2..:D

> dpt watermark..fuyooo...cantik + Smart...(^^,)

Nisa Greennnpanda said...

congrats shida~!! lawa watermark tue, blue..hehe.. XD

congrats gak coz dpt BE br..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah shida..

Yana Aina said...

tahniah ^^ ... bilalh rezeki yana

syiela said...

tahniah.. rezeki bertambah :)

cantik watermark tu suka!

Mrs Velentine said...

wah bestnye

fieda said...

moga2 masyukk la ye be tu..ctk gak watermark tu shida..

Phat said...

bleh la banje ni hehe

azizah :) said...

Tahniah shida moga be ni bertahan lama dgn earning yg banyak ..amin
Watermark tu pon cantik .tahniah shida

Misz Mieza said...

Dapat BE lagi ye.. Tahniah! MM belum berezeki lagi nak merasa BE.. Takpe2, pelan2 kayuh.. =)

mummyriena said...

tahniah shida..watermark tu pn lawo :)

Alia Asyura :) said...

masyukkk akak heheee.. :D

IntaNBerliaN said...

bestnya.. tahniah shida :-)

efa said...

dah xreti ngn nuffy baru ni...ajar kak kalo de msa eah.. hiiiihi =)

Mawarni said...

tahniah kak shida ;)

Sally Yatiey said...

Bestnya dpt BE lagi..

patriq said...

belanja pat sida heee..

miz ruha said...

tahniah dapat BE lagi...

cantik watermark baru tu..^_^

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH TAHNIAH ..

REZEKI SHIDA .. HEE~

pucheh said...

tahniah shida

aisya said...

sy dkat 2 tahun xdpat BE ni. nk sentap jugak lah! T_T

ape2pun tahniah ye.. =)

hazwan hairy said...

ke 32?hery 1 pn xdpt..kahkahkah..

Yousof said...

32! Jumlah yang boleh bikin jeles! ;P


Syukur. Moga rezeki kau makin murah Shida.

Ringkas tapi cantik dan lembut, aku suka design watermark dari myravea tu!

Cik Nur said...

perghh..byknya.. :)
rezeki tu.. :)

eza miza said...

Huhu..sis tak phm mcm mn nk dpt be/cpuv tu.. Nway watermark soo coolll... Cantek bangett

Arra Ahmad said...

Tahniah le..nak kena berguru ngan shida neh...hehe

myravea said...

Thanks for this entry shida. Congrats jugak dapat banyak BE :)

aku eryati said...

tahniah...mesti meriah $$$$$

Katak Comel said...

da wjib blnje ni..ahaha

Remy hazza said...

tahniah utk BE dan juga watermark tu.... sweet!!!!

Pecinta pink^^ said...

yeahh..tahniah2..hehe..

Sop said...

tahniah shida
rezeki :)

Che Rosliza Che mat said...

Seronoknya dapat be...Sis tak faham sangat tentang nuffang nie kikiki...Klik nuffang shida bersedekah...

caliph shuriken said...

congratz, shida ^^

Si Matatajam said...

Tahniah dapat BE..Alhamdulillah murah rezeki...

Wanieys said...

tahniah shida..murah rezeki shida...watermark tu cantik hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah shida..akak lama dah tak dapat BE..majuk dah..blog pun kejap update kejap takde.. :)

sop said...

tahniah...
ramai yg dpt be...
sop je x dpt.. :)

beritaMY said...

tahniah tahniah tahniah.
xtau la bila dpt merasa.

Kenapa Rasulullah Menangis?