Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 13 September 2012

CPUV / Buffered Earnings ke 32 dari Nuffnang | thanks myravea.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
BE/CPUV pertama dari Nuffnang dengan new interface. Ingatkan Nuffnang tak nak bagi dah hampir sebulan shida tak dapat BE dari Nuffnang dah rasa nak sentap ni!! BE ke 32 VW Beetle Launch thanks Nuffnang :) hope lepas ni Nuffnang bagi lagi BE baru kat shida, Alhamdulillah bulan Aug cashout so far earnings dari campaigns biasa berjalan seperti biasa. Thanks bagi yang suka derma dekat shida. Shida pun derma ikhlas balik dekat korang. CPUV dari Volkswagen ni hope kekal lama hendaknya amin :)



Alhamdulillah hadiah watermark ini shida dapat dari blogger myravea.com kerana shida menjadi Top Referral sempena segmen bloglist cik myra kita ni, tak sangka sangkut juga blog shida, padahal yang join sangat-sangat ramai. Agaknya ramai yang kenal cik myra ni sebab myra juga seorang designer blog. Kalau korang nak tempah edit blog dengan myra boleh juga. Sentuhan design myra cantik lembut dan halus macam tuan dia. Jom terjah blog www.myravea.com. Thanks myra i like ;)




40 comments:

  1. hummm .. mee dah nak hampir2 majok dgn nuff .. gr ..!!

    ReplyDelete
  2. wahhh...dpt BE lagi...tahniah2..:D

    > dpt watermark..fuyooo...cantik + Smart...(^^,)

    ReplyDelete
  3. congrats shida~!! lawa watermark tue, blue..hehe.. XD

    congrats gak coz dpt BE br..

    ReplyDelete
  4. tahniah ^^ ... bilalh rezeki yana

    ReplyDelete
  5. tahniah.. rezeki bertambah :)

    cantik watermark tu suka!

    ReplyDelete
  6. moga2 masyukk la ye be tu..ctk gak watermark tu shida..

    ReplyDelete
  7. Tahniah shida moga be ni bertahan lama dgn earning yg banyak ..amin
    Watermark tu pon cantik .tahniah shida

    ReplyDelete
  8. Dapat BE lagi ye.. Tahniah! MM belum berezeki lagi nak merasa BE.. Takpe2, pelan2 kayuh.. =)

    ReplyDelete
  9. tahniah shida..watermark tu pn lawo :)

    ReplyDelete
  10. dah xreti ngn nuffy baru ni...ajar kak kalo de msa eah.. hiiiihi =)

    ReplyDelete
  11. tahniah dapat BE lagi...

    cantik watermark baru tu..^_^

    ReplyDelete
  12. TAHNIAH TAHNIAH ..

    REZEKI SHIDA .. HEE~

    ReplyDelete
  13. sy dkat 2 tahun xdpat BE ni. nk sentap jugak lah! T_T

    ape2pun tahniah ye.. =)

    ReplyDelete
  14. ke 32?hery 1 pn xdpt..kahkahkah..

    ReplyDelete
  15. 32! Jumlah yang boleh bikin jeles! ;P


    Syukur. Moga rezeki kau makin murah Shida.

    Ringkas tapi cantik dan lembut, aku suka design watermark dari myravea tu!

    ReplyDelete
  16. perghh..byknya.. :)
    rezeki tu.. :)

    ReplyDelete
  17. Huhu..sis tak phm mcm mn nk dpt be/cpuv tu.. Nway watermark soo coolll... Cantek bangett

    ReplyDelete
  18. Tahniah le..nak kena berguru ngan shida neh...hehe

    ReplyDelete
  19. Thanks for this entry shida. Congrats jugak dapat banyak BE :)

    ReplyDelete
  20. tahniah utk BE dan juga watermark tu.... sweet!!!!

    ReplyDelete
  21. Seronoknya dapat be...Sis tak faham sangat tentang nuffang nie kikiki...Klik nuffang shida bersedekah...

    ReplyDelete
  22. Tahniah dapat BE..Alhamdulillah murah rezeki...

    ReplyDelete
  23. tahniah shida..murah rezeki shida...watermark tu cantik hehe

    ReplyDelete
  24. Tahniah shida..akak lama dah tak dapat BE..majuk dah..blog pun kejap update kejap takde.. :)

    ReplyDelete
  25. tahniah...
    ramai yg dpt be...
    sop je x dpt.. :)

    ReplyDelete
  26. tahniah tahniah tahniah.
    xtau la bila dpt merasa.

    Kenapa Rasulullah Menangis?

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.