Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 16 September 2012

"Curi-Curi Suka" Giveaway!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Korang suka baca novel?? Jom join Giveaway Abg Eqbal Zack yang akan tamat malam ini 11:59pm. So pada semua kaki-kaki novel jangan lepaskan peluang dapat novel free "Curi-curi suka" Liyana Zahim anjuran Abg Eqbal Zack . Hope shida bertuah kali ni amin, good luck untuk semua blogger yang join :)




29 comments:

  1. http://annawafie.blogspot.com/2012/09/giveaway-jom-edit-gambar-artis-k-pop.html

    ReplyDelete
  2. gud luck shida.. Sis pon join jgk...hehe

    ReplyDelete
  3. gud luck shida... suka novel jga ye

    ReplyDelete
  4. gudluck shida.. hehe,dah pernaah baca novel tu.. best gk =)

    ReplyDelete
  5. dah serik join ga . sb tak penah mng . hahaha . kalau mng pon kne tipu . sedih3:'(

    ReplyDelete
  6. sy pun join gak, hehe..
    gud luck shida..

    ReplyDelete
  7. gudluck yang! nak novel tu jugak.. nak join la....hehehe :p

    ReplyDelete
  8. gudluck shida... nama abg eq memang link eca keluar yer..hehehe

    ReplyDelete
  9. Gudluck.. hehe.. dah ada dah novel ni.. best2.. =)

    ReplyDelete
  10. semoga berjaya nanti..... amin...
    leh remy tumpang pinjam nanti...he3

    ReplyDelete
  11. gud luck shida!! kalau menang tu, bahagi dua tau novel tu dengan saya..hehehehehe

    ReplyDelete
  12. harap2 kak shida dapat. pastu pas kak shida bis baca bg korn plak.. ekeke

    ReplyDelete
  13. tgk buku tu pun dh menarik..goodluck shida =)

    ReplyDelete
  14. wah! nk jugak!
    doakan kak shida menang..nnt b korn pastu bg zul pinjam lak..hahahaha

    ReplyDelete
  15. Tahniah yer, nampak blog awak as one of the winner

    ReplyDelete
  16. tahniah pren.... kita berdua bertuah dlm segmen bro Eqbal nie.....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.